Jump to content
Ott Kiivikas

World Classic BB Imre Vähi pronks! - Tulemused peale dopingukontrolle

Recommended Posts

Imre in the finals:

Final comparisons - http://www.eastlabs.biz/data/video/4276.wmv

Free posing routines - http://www.eastlabs.biz/data/video/4277.wmv

Awarding - http://www.eastlabs.biz/data/video/4278.wmv (in the beginning one free routine)

More vids from the finals - http://www.eastlabs.biz/article/2006/SID=9...d5c4d37df6a524c

Thank You, AnneP!

Vaatasin just oma vabakava üle ja siiani minu parim esitus läbi aegade! Võrreldes konkurentidega on siit-sealt veel arenguruumi, aga vinti väga üle keerata ei ole ka mõtet. Kindlasti unistan ka spagaadi sooritamisest laval, aga selles suhtes on vaja rohkem harjutada B)

Selgunud on ka klassikalise kulturismi MM ametlikud tulemused ja hea uudis meile Imre Vähi tõusis pronksile! Jüri Leinvald tõusis finaali kohale ehk 6. koht!

Kokku jäi vahele 7 sportlast neist 3 vene maailmameistrit!

Ametlikud tulemused siin

Palju õnne.

Võiks ikka minu loogika järgi hatata kontrolle teostama.

Et siis kogu finaali kompotilt võetakse proovid. Esialgu uuritakse esikolmikut, kui seal kõik mustad lambad, siis minnakse edasi järgmiste kallale, kui kõik korras, pole vajadust edasi puurida.

Selle loogika järgi oleks Imre ilmselt esimene olnud:)

Väga hull!

Suured tänud kõigle toetajatele õnnesoovide eest! Tõesti tundub, et kõik, kes kontrolli saadeti, seal ka põrusid! Minu kategooriast läksid siis 3 ja 6 mees ning mõlemad võeti maha. Tundub, et IFBB on hakanud kontrolle tõsisemalt võtma ja see on väga positiivne. Elame-näeme, mis kevadel euroopa meistrivõistlustel toimuma hakkab, kui atleedid Bulgaariasse kogunevad. Usun, et eelmine aasta oli minu elu üks edukamaid spordiaastaid!

Ka selle aasta algus on olnud super- eelmisel reedel sain imearmsa tütrekese isaks ja sellel reedel tõusin tagant järgi maailma kolmandaks!

SUPER! :)

Mõelda vaid milline oleks koht, kui kõiki eesolijaid testida :)

Tegelt sakib selline olukord, ise teed ausat sporti aga konkurendid varastavad. Tagantjärgi medal pole enam see, kui sind autasustatakse pedestaalil. Jääb vaid statistika.

Õnnitlused igaljuhul, hea saavutus!

Ja veel, vaatasin eesolevaid pilte, sul ikka haigelt suur tric, väga kade olen.

Mõelda vaid milline oleks koht, kui kõiki eesolijaid testida :)

Tegelt sakib selline olukord, ise teed ausat sporti aga konkurendid varastavad. Tagantjärgi medal pole enam see, kui sind autasustatakse pedestaalil. Jääb vaid statistika.

Õnnitlused igaljuhul, hea saavutus!

Ja veel, vaatasin eesolevaid pilte, sul ikka haigelt suur tric, väga kade olen.

Kusjuures minu kategooria esimest meest ei saadetud kontrolli, aga just tema teatas pärast loosimist teistele vene koondislastele meie kõrvalruumis, et kui tema oleks loosiga kontrolli läinud, siis oleks 100% põlenud heleda leegiga. Minu kategoorias kevadel ja ka MM-l teiseks tulnud slovakk on tõenäoliselt puhas, sest slovakkidel on see dopinguteema palju olulisem kui venelastel, kellel oli võistluspäeval kõik väga po.ui. Sügisel oleks ainuõige saata kontrolli absoluudselt kõik maailmameistrid ja lisaks siis valikuliselt huvitavamaid võistlejaid.

Kusjuures minu kategooria esimest meest ei saadetud kontrolli, aga just tema teatas pärast loosimist teistele vene koondislastele meie kõrvalruumis, et kui tema oleks loosiga kontrolli läinud, siis oleks 100% põlenud heleda leegiga. Minu kategoorias kevadel ja ka MM-l teiseks tulnud slovakk on tõenäoliselt puhas, sest slovakkidel on see dopinguteema palju olulisem kui venelastel, kellel oli võistluspäeval kõik väga po.ui. Sügisel oleks ainuõige saata kontrolli absoluudselt kõik maailmameistrid ja lisaks siis valikuliselt huvitavamaid võistlejaid.

Nii et vaikimisi teine :)

Tegelikult oli see sul ammu juba olemas. Asjade kokkulangevus oli vaid sinu kahjuks. Nüüd, aga kõik nii nagu peab. Õnnitlused!

Tänud Marekile!

Eks sellised parandused motiveerivad kindlasti asjaga edasitegelemist, aga samas on ju medalil ja medalil vahe sees. Ei ole sellist tunnet nagu nendel meestel, kes laval poodiumil medalitega seisavad. Loodan, et see tulemus ei jää minu elu kõige kõvemaks! Peale pronksi on ju veel medaleid :)

Sul Imre on ikka raudset närvi võistelda meestega, kellel tunduv eelis sinu vastu.

Samas sunnib sind kindlasti ka rohkem pingutama. Niiet reaalselt on esikoht isegi täiesti võimalik - kuid see vaev mida nägema selleks pead saab olema ikka väga ebareaalne. :)

Võiks ju loota, et Klassikalises kulturismis vähemalt oleks võistlejad dopinguvabad kuna lihasmassi võimalik saavutada ka naturaalselt. Kuid tuleb välja, et mõned jäävad ikka keemia peale lootma, et end piisavalt kuivaks ja teravaks võistluste ajaks saada.

Õnnitlused medali puhul ning edu järgmiseks võistlusteks. :)

Sul Imre on ikka raudset närvi võistelda meestega, kellel tunduv eelis sinu vastu.

Samas sunnib sind kindlasti ka rohkem pingutama. Niiet reaalselt on esikoht isegi täiesti võimalik - kuid see vaev mida nägema selleks pead saab olema ikka väga ebareaalne. :)

Võiks ju loota, et Klassikalises kulturismis vähemalt oleks võistlejad dopinguvabad kuna lihasmassi võimalik saavutada ka naturaalselt. Kuid tuleb välja, et mõned jäävad ikka keemia peale lootma, et end piisavalt kuivaks ja teravaks võistluste ajaks saada.

Õnnitlused medali puhul ning edu järgmiseks võistlusteks. :)

Tänud õnnesoovide eest!

Mitte midagi ei ole võimatut! Liigun lolli järjepidevusega vaikselt ülespoole. Enam ei tee selliseid vigasid nagu 3-4 aastat tagasi, poseerimine on paranenud, samuti on võimsa hüppe teinud edasi ka vabakava. Tuleb oodata oma aega, tabada ära vastaste nõrkused ja pehmem vorm.

Minu jaoks ei ole see absoluudselt üllatus, et paljud klassikud keelatud ainetega vormi teevad. Tegelikult näevad klassikud oma kaalulangetamisega ilmselt oluliselt rohkem vaeva kui kulturistid, sest sellel spordialal sõltub võistluskaal pikkusest ja lõpus ei taha vesi enam kuidagi välja tulla. Päris paljud klassikud on võistlusvälisel ajal 20 kg raskemad!

Igal juhul huvitav spordiala! :D

Karm!

Klassikalise kulturismi maailma meistrivõistluste 2010 finaal:

post-50-1296552722_thumb.jpg

Nendest viiest finalistist läksid dopingukontrolli paremalt(kõige pikem)esimene, teine ja neljas mees! Kui kolmas mees oleks saadetud, siis oleks ka tema 100 % põlenud nagu nad omavahel rääkisid meie kõrvalruumis. Kui algselt võeti klassikaline kulturism kasutusele sellepärast, et ka väiksemad mehed saaksid võistelda, siis nüüd tundub, et klassikute seas on keelatud ainete kasutamine isegi suurem kui kulturismis, sest õigesse kaalu ajamiseks minnakse teinekord äärmustesse. Klassikas sõltub ju võistluskaal pikkusest ja kui pikkuse mõõtmisel selgub, et võistleja on 2 cm lühem kui planeeriti, peavad nad 1 tunni jooksul ka 2 kg alla saama.

Veel üks pilt ka sellest itaalia kuivast mehest, kes minu kategoorias alguses kolmandaks tuli, hiljem maha võeti.

post-50-1296553844_thumb.jpg