Tln Thaiboxing 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 13, 2010 (muudetud) Fitness Tv on teinud kokkuvõtte FightNighti üritusest, intervjuu fightmaailma staari Alistaar Overeem'iga, kes jagab muljeid Eestist ja oma plaanidest. Lisaks Eesti parima fighteri Kevin Renno fight ja intervjuu. Vaata meie poiste tegemisi ka www.taipoks.eehttp://www.fitness.ee/?act=tvHead vaatamist Muudetud Oktoober 13, 2010 kasutaja Tln Thaiboxing poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vägivaldur 3 Teavita postitusest Postitas Oktoober 13, 2010 Mul ütleb video aknas "server not found" peale seda kui fitshopi reklaam on ära olnud. Minu isiklik anomaalia? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
19Martinez79 1 Teavita postitusest Postitas Oktoober 13, 2010 Mul ütleb video aknas "server not found" peale seda kui fitshopi reklaam on ära olnud. Minu isiklik anomaalia?Tõenäoliselt. Proovisin paaris erinevas arvutis. Asi toimib kenasti.MartinFitnessTv Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MEE 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 13, 2010 Helen sai hea tööga hakkama ning eriti tubli saavutus oli Overeem`i kohale saamine. Vähesed omavad Eestis selliseid sidemeid, et suurnime kohale saada. Annab nii mõndagi üldsusele mõista Fight Nighti kvaliteedist, et sellise kaliibriga inimesed tulevad sellisele üritusele. Eeskujuks teistelegi.niiet minu poolt kummardus heale tööle! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas Oktoober 13, 2010 Tagasi uudise juurdeLaupäeval 9. oktoobril toimus Tallinnas, Kalevi Spordihoones järjekorras juba seitsmes Fight Night. Kohal oli täismaja pealtvaatajaid, olis ju selleks ka põhjust, sest lisaks 11 - le toimunud mat?ile oli kohal ka raskekaalu t?empion Alistaar Overeem!Fitness TV võttis intevjuud enne kui peale mat?e nii sportlastega kui ka superstaarist väliskülalisega, seda saategi vaadata esimeses videoklipis, kus lisaks Overeemile näete ka Eesti ühe esinumbri Kevin Renno mat?i hollandlase vastu.Head vaatamist Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Tikker 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 13, 2010 Kevin on päris tubli! Jätkab samas vaimus ja tulemused lähevad veel paremaks. EDU Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas Oktoober 20, 2010 Tagasi uudise juurdeFight Night 2.osas toome teieni 2 matši. Neist esimeses on vastastiku Ardo Rakaselg ja leedulane Julius Mocka ja teises mat?is on vastastiku eesti üks parimaid fightereid Mirkko Moisar kelle vastaseks on lätlane Valeri Podojahin. Lisaks tavapärasele võistlusringi tegevusele toome teieni ka võitlejate arvamused nii enne kui peale matši.Head vaatamist! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides