Jump to content
Helis

kaal

Recommended Posts

Tere!

Mul selline küsimus, kas nii on õige teha: suvel jäi trenni väike vahe sisse ja seega kogunes natukene üleliigset rasva. Mõtlesin trenni teha nii, et teen kuu aega järjest 5 korda nädalas 1,5-2 tundi aeroobset treeningut ja 1 korra nädalas bodypumpi.Sellist treeningut just sellepärast, et kaotada üleliigne rasv. Siis umbes nii kuu möödudes, läheks enda jaoks tavapärase treeningu juurde tagasi. Tavapärane treening on nädalas : 2jõusaali päeva , 1 bodypump ja 2aeroobikat.

Kas on õige nii teha?

Olen naisterahavas ja trenni eesmärgiks on treenitud välja näha.

Tänud soovituste eest!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas seda üleliigset rasva on nii vähe, et kuuga suudad sellest vabaneda, üldjuhul on võimalik kuu jooksul vabaned 2 - 3 kg. rasvast. Aeroobne tegevus ei pea olema intensiivne, tegelikult sobiks paremini ka rasvapõletuse seisukohast see kui teed jõusaali alla ja siis aeroobse osa peale, sundides kasutama oma varusid, pulsisagedus 130 l/min. tuuris. Jõusaalitrenn võib olla intensiivsem.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Otil on õigus!

Ise vehkisin ka enne jõusaalis ja eraldi päeval tegin aeroobikat vmt. Nüüd teen jõusaalile aeroobse otsa (näit 50 min rattasõitu maanteel vmt) ja lihast ongi juba näha ka. Suvel tegin võhma jaoks lisaks nädalas ühe pika jooksu päeva ka (1.40-2 tundi, jälgides ikka pulssi pidevalt), praegu on tantsutrennis alanud uus hooaeg ja aeroobset on nii palju, et enam ei jõua jooksma.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×