Jump to content
Nony

naiste kehalised katsed

Recommended Posts

Alustame kõigepealt selles, palju te näete naisi trennis kätekõverdusi või rinnalt surumist tegemas? Ma pole eales näinud. Meestel on see tõesti lihtsam, kuna rinnaltsurumine nii moes. Ega treenimata mehedki ei suuda neid katseid läbida...

Naised teevad 1kg hantlitega ja trenazöördiega alla 50% koormusega harjutusi, nad ei saa eales ju nii tugevaks. Kardavad, et lihasmass hakkab vohama...

Minu meelest on see täiesti jabur et füüsiliste katsete hulgas on rinnalt surumine. See on ju nii ebafunktsionaalne liigutus milles arendatud jõudu ei lähe väga päris elus vaja. Pigem võiks seal olla kas kükk või jõutõmme (harjutused mis näitavad palju paremini reaalselt vajaminevate lihaste tugevust) ning kui mingi surumine, siis näiteks seistes õlapress. Sa ei püüa ju pätti kinni kusagil pehmel pingil pikutades ja mingit raskust oma pealt ära surudes, ega?

Kuid kahjuks paistab et see rinnalt surumine on väga levinud jõu mõõdupuu. USA politsei sisseastumiseksamitel on ka vaja suruda rinnalt ning seal käib see vist isegi masinaga.

Sellega olen täiesti päri. Minu arust võiksid jah veidi teised harjutused olla, ntx püsti surumine, kükk või jõutõmme ja mingi võimsusharjutus nagu kohapealt kaugushüpe.

Või siis teha nagu tavaliste isikute testimisel kombeks: kätekõverdused, lõuatõmbed jne.

Muudetud kasutaja smack poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Pätt õlgadele võtta ja kükki teha on vaja? B) Surumine on siiski üks baasharjutus, mis ei ole igale tavainimesele liialt tehniliselt keerukas ja ohtlik. Ega ikka ei soovitaks suvalisele inimesele (kes võibolla esimest korda kangi puutub) hakata maksimumkorduste peale tõmmet või kükki tegema.

Kas just keeruline on surumine...aga selle tehnikat ei tunne küll enamus. Lebotad pingil ja surud? Õlad lihtsalt ootavad hävinemist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oma kogemusest võin öelda, et naistel 75 % kehakaalust tuleb ruttu kätte. See eeldab muidugi regulaarset trenni.

Mitmed naistuttavad on selle teinud ära paari kuuse treeninguga.

Mõnel läheb aasta.

Mida suurem kehakaal, seda kauem aega võtab.

Arvan, et liiga raske see katse ei ole, sest Sisekaitseakadeemiasse õppima minev inimene peaks ikkagi vormis olema ja sellele juba eelnevalt valmistuma, seda enam, kui ta on naine.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nagu näha, siis sel aastal on Sisekaitseakadeemia sisseastumiskatsete kehalise võimekuse ridadest lamades surumine likvideeritud, samuti ka mannekeeni transport. Alles on jäänud ainult kolm ala. :D

Kehalised katsed on lävendipõhised. Konkursis püsimiseks peab kandidaat täitma lävendi piirnormid kõikidel nõutud aladel.Kehalised katsed viiakse läbi järgmistel aladel:

* 1500 meetri jooks – lävend 7.45;

* kätekõverdused toenglamangus – lävend 20 korda;

* istesse tõus – lävend 30 korda.

Sisseastumiskatsete alad ja lävendite piirnormid on ühesugused kõikidele kandidaatidele kõikidel sisekaitselistel erialadel sõltumata nende soost ja vanusest.

Päästeteenistuse erialal viiakse täiendavalt läbi ujumise katse – 100 meetri läbimine vabalt valitud ujumisstiilis, välja arvatud selili.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×