Jump to content
Toskin

K: Kiilakad

Recommended Posts

:angry: Pedemajakaks kutsutakse ühte soengut. Pole mingit otsest pistmist pededega, ega kellegi pedeks nimetamisega. Seega paned sa ikka väga mööda.

Minu soengutega seotud enesekindlus. ;) Lugesid Õhtulehest psühholoogialast artiklit?

Millega ma, hea inimene, nüüd täpselt mööda panin? :D Valgusta siis nii trendikate soengumoodidega mitte kursis olevaid inimesi ka, milline soeng on "pedemajakas", et heteromees jumala eest valesid signaale välja ei saadaks. Sest seda väljend "pedemajakas" tähendab - homoseksuaalile "siit saab" sõnum. Kui näiteks minu soeng kvalifitseerub sinu silmis "pedemajaka" soenguks, siis mul oleks väga keeruline seda mitte seostada selle väljendi tähendusega.

Sinu soengutega seotud enesekindlus? Lause, kus ma ütlesin, et see ei käi sinu isiku pihta, vaid üldiselt, jäi vist lugemata?

Mina sellisel tasemel edasisest argumenteerimisest loobun :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Millega ma, hea inimene, nüüd täpselt mööda panin? :angry: Valgusta siis nii trendikate soengumoodidega mitte kursis olevaid inimesi ka, milline soeng on "pedemajakas", et heteromees jumala eest valesid signaale välja ei saadaks. Sest seda väljend "pedemajakas" tähendab - homoseksuaalile "siit saab" sõnum. Kui näiteks minu soeng kvalifitseerub sinu silmis "pedemajaka" soenguks, siis mul oleks väga keeruline seda mitte seostada selle väljendi tähendusega.

Sinu soengutega seotud enesekindlus? Lause, kus ma ütlesin, et see ei käi sinu isiku pihta, vaid üldiselt, jäi vist lugemata?

Mina sellisel tasemel edasisest argumenteerimisest loobun ;)

Hmm, tundub, et ikka mingi sinu tundlik koht sai pihta...vaatamata sellele, et ma endast rääkisin ja mainisin, et teiste juuste kasvatamine/kasvatamatus mulle absoluutselt korda ei lähe ning seksuaalse sättumusega jutul seost polnud. Keeruline.

Mis ma oskan öelda. Kui sul ikka on vastav soeng, siis ju sa ikka mehega lõpuks abiellud. Aga tõelise 21. sajandi mehena elad üle. Mina, kui 20 sajandi slaavi lühijuukseline ürgjäänuk, siin aidata ei saa. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas kiilas pea tähendab automaatselt skinhead subkultuuri? Kas ürgmehelikkus on sama mis ürgmees? Elus on üldiselt tark toimida nii, et enne mõtled, siis ütled :angry:

Mhmh, see on täpselt, see mida ma mõtlesin. Et ürgmehed viljelesid skinhead'ide subkultuuri, kandsid sõjaväepükse, tanksaapaid ja tagisid.

Kuidas ma küll nii naiivne olin, aga suured tänud valgustamise eest, parem hilja, kui mitte kunagi.

Ma arvan, et mõned inimesed lihtsalt ei suuda aru saada, et lühikeste või üldse ilma juusteta olemine võib olla tingitud ka lihtsalt mugavusest, mitte ainult mingi kindla bad-ass imago tagaajamist. Suht lapsik on nõnda mõelda minu arust. Endal pole viimased 2 aastat juba põhimõtteliselt üle 1cm kasvatanud, ma ei aja neid iga kord maha, et rohkem macho või bad-ass välja näha, pigem lihtsalt on nõnda mugav ja omaarust vähemalt, sobib mulle selline soeng rohkem.

Aga mis iganes ühesõnaga, suht idiootne vaidlus nagunii ja ükskõik, mis siin lõpuks selle arutelu tulemuseks ka jääb, mitte midagi ei muutu nagunii.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah, MUGAVUS ennekõike, viitsin enda eest nii vähe hoolitseda, et kui juuksed kasvavad mul 1cm pikkuseks, siis ajan lihtsalt maha, õnneks üks naine kinkis paar aastat tagasi aparaadi, enne seda käisin juuksuris nulli lõikamas või mõne sõbra juures :angry:. Laisk olen, mis teha

Aga ürgajal olevat jah ziletid ja pardlid maru moes olnud..

Lol teema tglt

EDIT: mis pedemajakas on see tukk muidu või? ;)

Muudetud kasutaja emmimees poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis selles paljaks pügatud peas siis nii halba on?Ise juba 15a.nudipea ja ei saa aru küll,miks peaks juuksed kasvatama,ilma on ju palju mugavam.(P.S.Ei ole skinhead ega eelmise sajandi subkultuuri viljelev jäänuk!)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Huvitav miks kõvad jõusaalimehed ja üldse sportlased varajaselt kiilanema hakkavad? Paistab, et testo taseme ja juuste langevuse vahel on seos. Keegi linkigu välja.

Võibolla mitte päris see, räägitakse pärilikust kiilanemisest, aga siiski:

"Pärilik juuksekadu moodustab kõigist juuksekao liikidest 95 % ja esineb nii meestel kui naistel. Pärilikku juuksekadu põhjustavad geenid, vanus ja meessuguhormoonid

..."

Inglise keeles ka midagi: http://pharmacy-pills.com/mens-health-erec...e-testosterone/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×