Jump to content
BRIKI

PALJU ÕNNE OTT

Recommended Posts

Tagasi uudise juurde

Täna tähistab oma 33ndat sünnipäeva, kõigile tuntud, Ott Kiivikas!

See päev toob mälestuste kulda

toob lilli vaasid täis.

Eks täna Sind ju õnnitlema tulda,

sest aastaring sai jälle täis.

Palju, palju õnne sünnipäevaks, Ott!

Sind tervitavad,

Fitness.ee

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tänan kõiki, kes on juba õnnitlenud ja ka neid kes ei ole seda veel jõudnud teha (mis siin enam rõõmustada nüüd võiks aeg mõneksa ajaks seisatuda... :) )

Vastan Samaka küsimusele: Täna lähen Solarise keskuses pokkerit mängima koos Indrek Raadiku ja kahe nö proffimängijaga, selline näidismäng (ma mõned korrad varem olen seesugustel turniiridel osalenud, isegi kui raha peale ei mängi lööb pulsi üle küll..... :D ). Kes juhtuvad sel ajal seal patseerima tuleg vaatama.

Tänud veelkord kõigile õnnesoovijatele!

Mängimas sai ka ära käidud ja oh imet sai isegi ära võidetud! Mängisin 1:1 vastu Eesti ühe parima online mängija Janar Kiivramehe vastu (Kiivikas kontra Kiivramees.... :D) , see mees on läbi Eesti pokkeriajaloo võitnud suurima summa ühel turniiril 300 tuh dollarit....võit tuli juba teises blindis seega alla 20 min mängu järel, kumbagil oli 5000 ühikut zetoone. Eks see üks paras juhus oli aga võidu tunne oli hea.... :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kiivramehe kohta WIKI anmed kli siia Tuleb välja, et tegemist siis 2009 a parima Eesti pokkerimängijaga! Ega muudel aladel vähemalt spordis on suht võimatu võita oma ala Eesti parimat, kuid kaardimängus on see võimalik.....Leesmanniga on kabet ka mängitud, suht lootusetu, pole võimalustki võita.....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×