Jump to content
kaido leesmann

Alex Raus "Ringvaates" täna kell 19.00

Recommended Posts

Minu teada nimetatakse seda segahaardeks :rolleyes: Lukkhaare on minu teada see, et pöial on sõrmede all. (A. Neulandi leiutatud)

Tubli poiss! Kui kunagi õnnestub rambivalguses seista ja intervjuud anda, siis vaata, et sul kõik terminid ja Neulandid ka ilma Google otsinguta kohe meelde tulevad! Kui sinnani õnnestub jõuda muidugi...

Tegelikult, ilus saatelõik, Alex!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Minuarust saatel polnud mingit mõtet!

Aga alex on väga tubli, hoian talle pöialt

See lõik saates oli tunnustus noorele sportlasele saavutatud edu eest!

Kindlasti oli sellel mõte!

Ja tuleb veel saateid temast...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Minuarust saatel polnud mingit mõtet!

Aga alex on väga tubli, hoian talle pöialt

Igal asjal on mingi mõte ja kui antud videoklipp motiveeris mõnda Solarise keskuses või mõnes muus keskuses jõlkuvat noort sporti tegema, ongi juba eesmärk täidetud. Ei mäletagi kunas viimati jõutõstmine riigitelevisiooni 5 min eetriaega sai - seega ala tutvustamiseks tavainimestele väga hea võimalus.

Alex selge, et alles oma sportlastee alguses, küll need intervjuud ka arenevad aja jooksul, kuskilt tuleb alustada ja kindlasti on tema suured võidud alles ees, soovin edu ja kordaminekuid -tubli töö!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tubli poiss! Kui kunagi õnnestub rambivalguses seista ja intervjuud anda, siis vaata, et sul kõik terminid ja Neulandid ka ilma Google otsinguta kohe meelde tulevad! Kui sinnani õnnestub jõuda muidugi...

Tegelikult, ilus saatelõik, Alex!

Kohe nii kurjalt. Ei guuglit pole sellise asja pärast vaja kasutada, kui koolis oli eksam selliste asjade peale.

Olen Reporterile intervjuud andnud ja isegi seal terve ühe luulelõigu ilma sassiminekuta ära lugenud :P

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.