Jump to content
protein_pets

Eluvaim tuleb alles õhtul sisse

Recommended Posts

Olen eluaeg püüdnud "mõistlikku" päevajaotust harrastada - ehk siis öö on magamiseks ja kuidagi teisiti see olla ei saaks. Aga, eriti viimasel ajal, hakkavad just 22-23 ajal mõtted palju välksamalt liikuma - iga õhtu hambaid pestes tuleb selline pump sisse et no kohe õudne hakkab ja kui hantel vannitoas oleks, küll alles tõmbaks. :unsure: Ilmselt on asi selles, et õhtupoole hakkab minu testosteroonitase suurenema..? Pidavat see just varahommikul haripunkti jõudma, ent hommikul ja päeval olen ma nagu laip - saaks ainult magada.

Jõusaali päeval ka minna mõtet pole - seal ei tule midagi välja. Mida hiljem, seda parem trenn tuleb. Kahjuks on aga õhtul käies on taastumine häiritud - 23 koju jõudes saab ühe hästi kiire söögi veel teha ja magama heita, samas tahaks just taastumisele rohkem tähelepanu pöörata.

Kusjuures söögiisu tõuseb ka päevapeale aeglaselt - hommikul pressid putru väevõimuga sisse, hilisõhtul läheb kõik ludinal alla. Selle tõttu on kujunenud välja, et 2/3 kilokaloraažist tuleb just õhtupoole, mis jällegi võiks teistpidi olla.

Ehk siis, õhtul on kõik ilusam ja parem. Annab seda kuidagi ümber harjutada või olen ma lihtsalt sündinud peolõvi? :D mis kahjuks ei lähe fitness elustiiliga väga hästi kokku..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

http://www.fitness.ee/?act=article&art...etus〈=1

Ning eks asi oli ka väheke geenides kinni. Mis muidugi ei tähenda, et inmene seda mõjutada ei saa. Õige toitumine, pidev ühel kellaajal magama minek/ üles ärkamine ja enne magamaminemist hoiduda pulssi tõstvatest tegemistest ja arvutist/televiisorist ning uni peaks tulema väga mõnus.

Ning muidugi otsing.... Sellest on jauratud siin päris palju. Leiad kindlasti huvitavaid postitusi, mis sind sel teemal harivad.

Muudetud kasutaja vaher poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×