Jump to content
krizzu

Riided: Gasp ja BetterBodies

Recommended Posts

Hea meel on teatada, et meil on nüüd Telliskivi 51 poes lisaks naiste House of Paine kaubamärgi riietele pakkuda ka Põhjamaade juhtivat naiste aeroobika ja fitness saali riietust Better Bodies. Õige pea valik nähtaval ka weebipoes, lisaks jõusaalikindad naistele.

Terv, oleks selline küsimus, et kuidas saaksin sellelt (http://ee.betterbodies.se/) leheküljelt endale riideid tellida? Fitness.ee poes oli link, et seal saab tutvuda suurema tootevalikuga, aga no mis ma tühja ikka tutvun, tahaks endale ka niimõndagi sealt. :D Võimalik et olen ise lihtsalt loll :D

Sina isiklikult ei saagi sealt osta midagi, sest see firma müüb oma tooteid ainult edasimüüjatele... ehk siis pead selle fitnessi poega ühendust võtma ja siis nad tellivad sulle ära, seal ju kirjas ka, et tooted ainult ettetellimisel vms :D

Tere on plaanis tellida need püksid : http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=751

Kuid ei tea mis mõõtu võtta.

Olen peenema kehaehitusega 189cm pikk , kas siis läheb M mõõt ?

Äkki kellegil on kogemusi! vöökoht on mul suhteliselt peenike!

http://ee.gasp.nu/measurement-list/ kogemusi pole, aga siit saad igasugu enda mõõtmete järgi kontrollida suurusnumbri sobivust.

Tere!

Kas keegi oskab öelda kus müüakse liibuvaid gaspi lühikeste varrukatega trenni särke .

Olen vaadand mitmest kohast ja ei midagi.

Robocopis täielik tühjus. :lol:

Vaata välja mudel sellelt lehelt ja lingi siia ehk saame sind aidata. Vajadusel on võimalik see ka tellida, kaupa tuleb iga 2 nädala tagant, seega ei ole sul probleemi selle kättesaamisega. www.gasp.nu

Mis hinnaga see teisel pildil olev särk on ?

(GASPi puuvillane liibuv särk Flex Cotton Tee )

Vist on selle nimetusega

Edited by Mari0

väga mõistlik. ei jää selline tunne et nüüd on sinu pealt hullult teenitud. Kodulehel olev hind 43 euri ja Teie 690- isegi 10% on väga lahe.

Kõigil, kellel on analoogseid riietesoove, kas seda numbrit toodet mida Fitshopis hetkel ei ole või mõnda mudelit mida üldse veel Fitshopides müügil ei ole, siis külastage GASP ja Better Bodies kataloogi ja saatke oma tellimused info@fitness.ee (kirjutage juurde millisest Fitshopist soovite kaupa kätte saada)

Tellimuseks on vajalik:

Toote kood, suurus ja teie kontaktandmed (ees ja perekonnanimi, mail ja kontakttelefon), kauba saabudes võetakse teiega ühendust.

GASP katloog kliki siia

Better Bodies kliki siia

Kas keegi teab, kus müüakse Better Bodiese tooteid? Leidsin M&F Hersist just sellised püksid, mida osta tahaks :unsure: ...aga ei tea, kust otsima peaks minema...

Kas keegi teab, kus müüakse Better Bodiese tooteid? Leidsin M&F Hersist just sellised püksid, mida osta tahaks :unsure: ...aga ei tea, kust otsima peaks minema...

FitShopis!

:unsure: Just käisin seal ja juba kaubamärkide nimistust seda ei leidnud... Eks ma siis läen kaen uuesti...

Kui toode on kataloogis ja tootmises, siis on võimalik tellida. Aga astu näiteks Spartast läbi täna, saad täpsemalt küsida :D