Makaveli 0 Report post Posted February 5, 2006 HOMEADE PROTEIN BAR RECIPE!!Here it is...2 cups natural peanut butter (1 hole container/16 ounces)6 tablespoons honey2 1/4 cups protein powder ( any will work, except it won't work with soy protein powder so i've heard)2 cups dry (uncooked) oatmealCombine the peanut butter and honey in a mixing bowl andand stir.Microwave for 70 seconds (or longer). Add the protein powder and oatmeal, and mixwell and mix. Smoosh until flat into a 13 x 9 pan. Let sit for a while (like 10-15 min.), then cut intoTWELVE even bars and wrap in plastic wrap or do what i did and if you have a top to the 13 x 9 pan.. put that on.. then after you've waited.. EAT!! they taste absolutely DELICIOUS!! the best bar's i've tasted. very peanut buttery.. yum.. i love peanut butter.you need the honey to make it stick better.. it doesnt really stick that good.. but fairly good. add more honey if you want it to stick more.After you've got done consumming how much you want to. put the topping on it (lid or plastic wrap) and put it in the fridge till next time.TRY IT!! you won't be dissapointed!!here are the nutritional facts.Servings size 1 BarServings per recipe 12.19 GOOD-FOR-YOU Grams of Fat. (Essential Fatty Acid's)22 Grams of Delicious Carbsand finally 21 grams of Muscle Building Protein!(note: i'm sure you could at more protein powder if you choose too.. i for one can barely taste the protein powder.. with all the peanut butter (you can change the peanut butter lower, then you would have to add more honey, you need those two ingredients to make the bars stick together.)Enjoy! and the best thing about this is NO PRESERVATIVES!! you probably dont know what the hell your consuming with all those other protein bars... and Most have PURE ADDED SUGAR.. and high fructose corn syrup.. and a heck of a lot of other $hit you dont want in your body...i'm never buying another protein bar again!! (just pack them up on whereever you're going and eat them whenever!) Share this post Link to post Share on other sites
noobie 0 Report post Posted February 6, 2006 Suured tänud! Keegi osavam võiks tõlkida ka eesti keelde? Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted February 6, 2006 (edited) Kodune proteiini-küpsiste retsept2 tassi naturaalset pähklivõid 6 teelusikat mett2 1/4 tassi proteiinipulbrit (ükskõik milline, välja arvatud sojavalk)2 tassi tooreid (küpsetamata) kaerahelbeidPane pähklivõi ja mesi segamisnõusse ja sega omavahel.Pane mikrolaineahju 70 sekundiks (või rohkem). Lisa proteiinipulber ja kaerahelbed, sega korralikult. Pane segu 13x9 pannile ja lase seista 10-15 minutit. Siis lõike 12 võrdset küpsist ja paki need millegisse. Kui sul on pannikaas, pane see peale. Peale ootamist - söö . Maitsevad suurepäraselt (autori arvates parim, mis eales saanud, sest ta armastab niiväga pähklivõid). Mett läheb vaja et koostisained omavahel paremini kleepuks (mitte päris hästi siiski, kuid piisavalt). Kui tahad et paremini kokku jääks, pane mett juurde.Peale söömist (niipalju kui ise heaks arvad) pane ülejäänud külmikusse, plastikkarpi vms. Toiteväärtus:1 küpsise kohta (kuid jaotad 12ks)19g (head) rasva22g süsivesikuid21g valkuLisamärkus: Võid lisada valgupulbert rohkem. (Autor) ei tunnegi pulbri maitset selle pähklivõi koguse juures. Kui tahad võid vähendada pähklivõi kogust, aga pane sel juhul rohkem mett et koostisained paremini omavahel kokku jääks.See peaks olema parem kui tavalised proteiini-shokolaadid või küpsised, sest neile on lisatud puhast suhkrut ja fruktoosisiirupit + palju muud si*** mida sa oma kehasse ei tahaAutor ei kavatse enam kunagi ühtegi proteiini küpsist osta, sest need saab ta pakkida ja igale poole kaasa võtta, vajadusel süüa igal ajal.Enamvähem seletus nii kuidas aru sain Kahjuks mina ei tea, palju seal USA-s nende tasside all mõeldakse... ja pähklivõid pole mina kunagi söönud, USA-s on see väga populaarne asi. Mulle väga võõras, kes tahab võib muidugi proovida. Edited February 6, 2006 by Mr.Y Share this post Link to post Share on other sites
phonkypapa 0 Report post Posted February 6, 2006 1 US tablespoon = 0.0147867648 liter1 US cups = 0.236588237 liter Share this post Link to post Share on other sites
painkiller 0 Report post Posted February 6, 2006 aga mida see tähendab?: Pane segu 13x9 pannile Share this post Link to post Share on other sites
phonkypapa 0 Report post Posted February 6, 2006 Küpsetuspannid. Share this post Link to post Share on other sites
hawker 0 Report post Posted February 7, 2006 (edited) Kust kohast naturaalset pähklivõid osta saaks? Edited February 8, 2006 by pisikerosin Share this post Link to post Share on other sites
Fredy 0 Report post Posted February 7, 2006 Selveris oli näiteks.. Share this post Link to post Share on other sites
wicked 0 Report post Posted February 9, 2006 (hyper rimi)citymarketis ka Share this post Link to post Share on other sites
Taff7 1 Report post Posted February 18, 2006 proovisin järgi...täitsa head 1 Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted February 19, 2006 proovisin järgi...täitsa head Ise pole veel jõudnud proovida aga kas tegid täpselt selle retsepti järgi ning kas batoonid jäid ilusti kokku hoidma või lagnesid? Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted February 22, 2006 (edited) väga hea retsept.. koolis hea süüa neid et valgu nälga peletada aa varsti rasvapõletus periood nii et hetkel vähe abi rammusad (20 grammi rasva) Edited February 23, 2006 by pisikerosin Share this post Link to post Share on other sites
Strong 0 Report post Posted February 22, 2006 proovisin järgi...täitsa head Ise pole veel jõudnud proovida aga kas tegid täpselt selle retsepti järgi ning kas batoonid jäid ilusti kokku hoidma või lagnesid? head tulid tõesti ja batoonid hoidsid küll hästi kokku ,ei lagunenud. Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted February 23, 2006 Kas keegi on arvutanud, mis nende tükihind võiks tulla...? Et no kas on mõtet jännata ja aega raisata, kui tulevad kallimad, kui valmisostetud batoonid? Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted February 23, 2006 kindlasti tuleb odavam... Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted February 25, 2006 kindlasti tuleb odavam... Nu siis ei jää muud üle kui koju mäkerdama minna Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted March 2, 2006 täitsa nämm on! mul just sai 2.5 kg valmis - mis ta maksma läks? kuskil 120-160 ja lõikan tükkideks nii et 1 mingi 5-8 eeki!aga nüüd nõusid pesema - parimat! Share this post Link to post Share on other sites
1Miku 0 Report post Posted April 2, 2006 http://www.freetrainers.com/FT/jsp/Message...f_ix=23&t_ix=24 Share this post Link to post Share on other sites
lowr 0 Report post Posted April 11, 2006 (edited) Proovisin ka täna järele. Liiga vähe mett panin vist kuna kuiv ja pudenev tuli Nii nagu võtma hakkan on jupid taga. Kahju on sellist tohutust hulgast valgupulbrist:( Peab vist piimaga alla laskma kuidagi. Edited May 1, 2006 by pisikerosin Share this post Link to post Share on other sites
roulling 0 Report post Posted January 2, 2007 ülihea asi, ma sõin seda ja atas kõvasti arengule kaasa Share this post Link to post Share on other sites
empire 4 Report post Posted April 4, 2010 Kas on keegi proovinud kunagi teha ise valmis miskeid proteiini batoone?Igasugused PROFX ja Matrix 32 pro-d on jube hea maitsega, kuid kallid... tahaks ise midagi valmis küpsetada proteiinipulbri abil.Ehk on kellegil kogemusi ja retsepte Share this post Link to post Share on other sites
pikkpoiss 0 Report post Posted April 4, 2010 Internet ei ole kade, ta jagab oma teadmisi sinuga. Siin foorumis on ka teema sellest. Share this post Link to post Share on other sites
empire 4 Report post Posted April 4, 2010 Internet ei ole kade, ta jagab oma teadmisi sinuga. Siin foorumis on ka teema sellest.Leidsin, enne ei otsinud õige märksõna järgi http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...amp;hl=batoonid Share this post Link to post Share on other sites
proTest 0 Report post Posted April 16, 2010 (edited) 6 teelusikat mettsupilusikat* (tablespoon-supilusikas;teaspoon-teelusikas )edit: vabandan vana teema ülestoomise eest, jõudsin siia teisest teemast("Proteiini batoonid?") ja ei pannud kuupäeva tähele. Edited April 16, 2010 by proTest Share this post Link to post Share on other sites
empire 4 Report post Posted April 17, 2010 Tegin seda asja selle siiruviirulise pähklikreemiga ja maasikamaitselise proteiiniga. Paremini sobiks maitsetu proteiin Share this post Link to post Share on other sites