Jump to content
hennu

Lihase tunnetus

Recommended Posts

Hei, soovisin küsida ühe teema kohta. Nimelt, käisin täna trennis ja tegin enda jaoks üpris raske rinna/triitsepsi päeva, kuid probleem seisneb selles, et lihased ei ole pärast trenni/trenni ajal valusad. Sõber kõrvalt aga kurdab, et lihased täiesti läbi/valusad. Tunnen küll, et olen väsinud ja ei jõua enam samale lihasgrupile teha, kuid ei valu ega midagi sellist. Trenni tehes tunnen küll veidi, et lihas töötab, mida üritan treenida. See ei ole ainult täna, tavaliselt pole kunagi valus vms..

Seega küsimus, kas lihas peaks olema pärast trenni valus või peaks andma tunda, et on ikka trenni tehtud või pole see oluline?

Ette tänades

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Järelikult on tehtud korralik soojendus algul ja venitused lõpus.Teiseks võib treenides raskused olla väikesed.Peab tundma,et lihas läheb täis.Arvatavasti sõber käib harvemini trennis!?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui jõudu tuleb juurde ja lihas kasvab, siis milles on probleemi?

Kui tahad, et rind valusaks jääks, võid seda peale trenni kaikaga peksta. <_<

Muidugi tuleks lihase kokkutõmbele ja venitamisele harjutuse sooritamise käigus tähelepanu pöörata. Muidu töötad hoopis inertsiga/põrkega ja mõjutad kõiki teisi lihaseid peale selle, mida treenida tahaksid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×