-arx- 0 Report post Posted September 26, 2010 Õnne mõlemale hea esituse puhul! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 26, 2010 ei ole lind ega loom.... Share this post Link to post Share on other sites
RainKuusnõmm 62 Report post Posted September 26, 2010 palju õnne Jurokile kui ka Martinile! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 26, 2010 Tõenäoliselt absoluudi võitjale M.M oleks seda teadnud..... Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 26, 2010 Ma ei tea mis kell see võistlus algas, kuid meeste kulturismi kategooriad on veel tulemata, siis kujutage ennast pealtvaatajana ette sisuliselt kell 12.00 alustati ja tõenäoliselt läheb ikka 21.00 ära - ilus pühapäev.... Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted September 26, 2010 Õnnitlused Meie Meestele!!! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 26, 2010 Bodybuilding Women (open)1. Mariann Pettersen2. Lill Bråten Share this post Link to post Share on other sites
Mikk Raudsepp 44 Report post Posted September 26, 2010 Hõissa hõissa, tubli töö Martini ja Jüri poolt! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 26, 2010 Ma ei tea kas teil ei näita hetkel mingit pilti??? Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted September 26, 2010 ei ole lind ega loom....Ma ei tea nüüd oma rumalust välja näidata, natuke vast siiski peab - on see mees või naine või siiski mõlemat? Ise kahtlustan viimast varianti, kui ma tema kubeme piirkonda vaatan.Palju õnne jurokile! Share this post Link to post Share on other sites
gangel 0 Report post Posted September 26, 2010 Õnnitlused Jürile .. fantastiline tulemus Mis puutub linnu/looma pilti, oeh.. "ugly like hell" irwMa oma hetke pilti siia üles ei riputa, aga just täna hommikul tegin topelt biitsepsi pildi ja kes on huvitatud titeootel kulturisti pildist, siis külastagu mu blogi irwhttp://gerbelmikk.blogspot.com/Jätkuvad õnnitlused ja suured tervitused Antwerpenist!Oktoobris EMV'l kohtume!Gerbel Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted September 26, 2010 Ei maksa selles suhtes eriti targutada. Olen käinud viimastel aastatel päris paljudel suurvõistlustel ja eriti Norra võistlustel olen näinud vägagi kummalisi asju, kus neljast mehest kõige nõrgem lambist esimeseks pannakse. Praeguse seisuga oli kuuest mehest 3 tugevalt esikolmikust maas ja kaks nendest meestest olid vist vähemalt 100 aastased. Minu hinnangul on võitleb Jüri praegu 1-2 koha peale. Tema tugev konkurent teeb praegu vabakava ja sellel mehel on klassikalises kulturismis oma trumbid ja tundub, et ka kogemused. Siit arvutist saame mingi ülevaate, aga kõige paremini saavad võrrelda ikkagi kohtunikud lava eest ja nüüd sõltub kõik nendest. Loodan, et tuleb kuld ikka Jürile! Ega ma Imre Jüri medali saamise peale ei imestanudki, vaid sellele eelneva postituse peale Jüri- palju õnne sulle, väga tubli Kui näeme siis pigistan kätt!!! Share this post Link to post Share on other sites
T6nu69 0 Report post Posted September 26, 2010 Jüri absoluudi teine mees! Super!Palju õnne!Väga kõva!!! Share this post Link to post Share on other sites
nurmsalu 0 Report post Posted September 26, 2010 Tublid poisid...minupoolsed õnnitlused..!!! Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted September 26, 2010 Küll Eestil läheb ikka hästi viimaselajal fitnessi ja kulturismi maailmas. Tubli töö, palju õnne!Ja seda tädi ei oska üldse kommenteerida.. Share this post Link to post Share on other sites
Tetz 0 Report post Posted September 26, 2010 super tulemused, taas kord Eestile au ja kuulsust toodud!!! palju õnne igal juhul Jürile ja Martinile!! Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted September 26, 2010 Hurraaaaaaaaaaaaaa Jurok võitis!!!!!!!!!!!!!!!!Palju õnne! Share this post Link to post Share on other sites
LauraL 80 Report post Posted September 26, 2010 Suured-suured õnnitlused! Share this post Link to post Share on other sites
Draakon40 64 Report post Posted September 26, 2010 TÕELISELT tublid, suur töö tehtud, ÕNNITLUSED mõlemale!!! Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted September 26, 2010 Palju õnne meie meestele! Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted September 26, 2010 Respektrum siis Jürile ja Martinile.Aa ja Gerbsile ka Share this post Link to post Share on other sites
nitro force 0 Report post Posted September 26, 2010 Palju õnne mõlemale Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted September 27, 2010 Mul eilsest, pärast Martini ja Juroki tulemuste teadasaamisest, saati nägu endiselt naerul! Tublid poisid on olnud! Nähtud vaev on vilja kandnud, see see olegi kõige parem tunne, et voh, kõik läks õigesti. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 27, 2010 Millal Jüri tagasi jõuab? Tore oleks kuulata tema kokkuvõtet sellest üritusest Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted September 27, 2010 ei ole lind ega loom....Tsitaat filmist"Apokalypse now": "Horror...horror..." Täpsemalt filmi lõpp Share this post Link to post Share on other sites