Jump to content
bisous

kaalust alla, aga trenni teha ei saa!!!!

Recommended Posts

Mure siis selline, et alates aprillist on nö trennikeeld: aprillis oli põlveop ja kuna kõhr on VÄGA pehme, on isegi vesiaeroobikat tuntavalt valus teha, mistõttu ei ole ma seal enam ennast piinamas ka käinud. Samas sooviks siiski süüa nii, et ma rohkem enam edasi ei paisuks, sest see trennivaba aeg on juba tunda andnud :( Ise 165cm pikk 23.a. vana tüdruk, kaalun nii 60-61kg nüüd. Trenni tehes oli see 57-58 :S.

Kas siin targemad oleksid nõus jagama mingit väikest näidismenüüd, et ma täitsa kakukeseks ära ei läheks?! :huh: Mida ja mitu korda päevas jne?!

Oleksin väga tänulik! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Põlvi koormamata saab päris palju trenni teha jõusaalis, fitnessipallide, topispallidega ja paljude muude asjadega. Osa sellest päris intensiivselt.

Ära päris trennile käega löö ?

Bisous! :huh:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen mina oma elus 6x oppi saanud ja iga kord olen läinud trenni. Teinud nii, et ei koorma. Mudugi kui niidid sees olid, siis vesiaeroobikat teha ei saanud, kuna põletik võib tekkida, aga muidu küll. Randmete opilt dets. tulles läksin juba järgm päev trenni ja esimese põlveopi järgselt ka. Olen hull vbla, aga tänu sellele ma sain ka kohe liikuma aj ei jäänud passima. Lihtsalt ei koormanud opitud kohti. Olen ägeda reuma käes vaevleja ja varsti suure tõenäosusega selja op. ilmselt tulemas.

Muudetud kasutaja kuuliks poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Käed ju terved, nagu aru saan? Seega ülakeha saad ju vabalt treenida. Jalgadele proovi alguses kerget velotrenazööri, raskust saad hiljem vaikselt lisada.

Kõhulihased...siin on ju vaid oma fantaasia millist harjutust teha.

Kas arst ka mingit liigesetugevdajat soovitas? Proovi GLUCADOL-i, mind aitas superhästi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×