Jump to content
kamakaks

ainevahetus kiiremaks

Recommended Posts

Tere,

Millised on võimalused muuta ainevahetus kiiremaks? Seda tean et süüa tihedalt aga veel .. on ehk veel mõned head nipid pakkuda... Kuidas ja kas üldse saab kontrollida ainevahetuse kiirust .. et aru saada kas ja kuidas mingi meetod mõjub. Loogiliselt võttes peaks panema WC uksele mingi loenduri mitu korda seda kulutad päevas :) .. aga ok kui oskab keegi midagi kosta siis ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Päeavas tulek süüa ~6 korda. Et tihedamini süües on ka ainevahtus kiirem... A see ka veel, et kui seni oled söönud näiteks 3 korda päevas, siis nüüd hakates sööma 6 korda päevas peaks sa söögikogust kka vähendama ühes toidukorras, muidu ei lähe järgmiseks söögiajaks nii 2-3 tunnipärast kõht tühjaks.

Loodan et said mu segasest jutust aru :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tead te võite mind peksta, kyynet alla nõelu ajada ja isegi kadaka põõsasse visata, aga see kuidas Vene Milk Proteiin paneb minu seedimise liikuma, seda te ette ei kujuta:)

Ikkagi söön seda vahel kui tahan ja tean, et palju suured onud söövad seda j amõmisevad rahulolevalt! See polnud reklaam tegelikult, vaid kõigil on valiku ja proovimise võimalus!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

see pole ka reklaam aga mina sõin hiljuti ISS Researchi Complete Whey Pwerit. ja jäängi selle peale. see vene valgu jutt ajab mul p****a nii keema. eestlased on ikka üks imelik rahvas. kaelas ripub kõva nokia ja ###### alla on bemar aga näost läheb sisse lõssipulber. ah ma ei viitsi. kes lollina sünnib see lollina sureb. vakin hall mass.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minul on eesti nimi, minu enda pildi all! Lollid idikad, hall mass, minu meelest sulle korra anti mõista siin juba, et hoia natuke tagasi.Esiteks oled sa koer,lapsvärdjas või inimene, seda ei tea keegi, aga sa räägid nagu rumal ja harimatu inimene. Mis sa arvad, et steroididega ei peagi trenni tegema või.sa oled yks neist kindlasti, kes saali aknalaudu oma persega määrimi käib.

Üldiselt emotsioonidest aitab, aga sinu sõnavaõtud ma kustutaks siit enamuses ära ja kui on huvi vestelda, siis võib kokku saada Lgp.Mütsike või mis sa olidki.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

einoh see on ammu teada et mina loll olen ja äkki sa selgitaksid siis mis oli sinu esimese postituse selle va milkproteiini point. ise ka aru said mis rääkisid või? ja äkki selgitad korraga ka seda mis puutub siia see sinu ''eesti nimi, minu enda pildi all'' siis veel siuke lugu et teatavasti koerad netis ei käi ja lapsvärdjas on samuti inimene. ja kus ma väitsin et steroididega ei pea trenni tegema. saalis kus mina treenin ei ole aknalaudu ja kui aus olla siis ma pole veel kohanud jõusaali kus aknad on madalal ja akendel on lauad ja neid saab per**ga määrida. nii ja siis veel et mis eesmärgil peaks enamus minu postitusi ära kustutama. ja lõpetuseks ütleks seda et sul kruvi veits logiseb sest sinu nimi ja pilt on kõigile näha aga seda misloom mina olen vähemalt sina kahjuks ei tea. ja see tähendab seda et sa võid paraja portsu otsa sattuda. et ühesõnaga kui ma nüüd sinu pilti vaatan siis kisub irve näole ja võiks tõesti ühe kohtumise korraldada kui sa sellest ikka üle ei saa. ma olen hea vestleja.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minul on yleval minu pilt ja all on MINU nimi, seda tähendab! Milleks selliseid isiklikke välaelamisi siin korraldada? Sina vaatad minu pilti ja mina vaatan invaliidi märki? Irve tuleb paljudel kindlasti näkku miks mitte, on ära ka ruttu sealt kadunud.

Kui asi lyhidalt kokku võtta siis mulle sobib kui spordi teemdael märkusi teistele teeksid a`la Kiivikas ja kompanii. Minu tekstis ei kohta sõna nagu loll kindlasti. Ma eriti ei saa aru millest ma yle peaksin saama. Nende portsu juttudega ole tähelepanelik või uuri pisut linna pealt ennem, keda sa solvad!

Teema ammendus, ma leian.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Taavi rahule! Igaüks sööb, mida heaks arvab! Kui mina siin oma toitumise eripäradest kunagi rääkisin, siis hakkasid igasugused asjapulgad mind kohe mudaga loopima. Olen nüüd targem ja igasuguste tühikargajatega ennast segada ei lase. Hetkel valmistun fitnessi MM-iks ja pean ranget dieeti. Kõigile rahu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

on veel tribulus näit. kottide seisukohast isegi töötab aga kuidagi lihasele eriti mõju ei avalda. ei team is värk sellega on.-punamütsikesetext.

punamütsike on vist kottidega naine.

ja kuidas se puna sellest kvaliteetvalgust mis sa ära sõid tõesti aru said et ta kõva mõjuga on?kui selle ühe vaäixepakiskese sööd siis ei saa ju sittagi aru! söö neid pakke ikka kilodega vb siis saad aru .kindlasti on see kvaliteet valgupakk sul alla kilone ja kui see sul ülekeha laiali jaotud siis ju ei ole midagi aru saada selle toimest kui oled seda aasta või mitu tabind siis võid seda kiita ma saan aru

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ära ole naeruväärne. ehk oled kuulnud et idikatele öeldakse mõnikord solvavalt naine ja siinkohal tegin selle musta töö teiste eest ära. ja kallis inimene osta endale lössipubri asemel korralik valk ja sa näed seda vahet isegi. kui sa nüüd natuke sirvid siin foorumis siis avastad et ma pole ainuke kes valkudel vahet tunneb. näit oli siin ükskord pikem teema seoses isolaatidega ja nii mõnigi rääkis et oli vaks vahet kas fasti hera või mingi see va whey3 või mis ta oligi. nii ja lõpuks ütlen ma seda et ma oleksin ülimalt happy kui eksisteeriks selline olukord et teised mõmmid söövad lössi ja mina söön korrlikku valku. ma arvan et arengus annab see mulle eelise. nii ja lõpuks ütleks seda et kogu asi algas sellest et küsisin kas Hr. Taavi Eplik on purjus? ja siis veel ütlesin et need kes vene valku söövad on idikad ja sõidavad ladadega aga tuleb tunnistada et olin natuke üle keenud ja ei saanud ise arugi et see üldistamine oli natuke vale. oleks ma kedagi pedeks sõimanud oleks hoopis teine asi. ok see selleks. et selle vene valguga on olnud igasugu eri iks kummalisi juhtumisi ja üldieslt maiviitsi sel teemal pikalt jahuda. ja pakk oli üle kilo.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no kuulge ärge olge naeruväärsed!ühepaki sööd head valku ja sa saad aru et on parem.no seda whey kolme olen isegi 4,5kilo vist oli ää söönd ja ka herat mõned viiesed kotid.no ma ei saa küll nii aru.mis tahes iganes kõva valk ka ei olex ta võib hea olla ja odavamast mõjuvam kuid ühekoti söömisega küll ausalt öeldes mingit paremat tulemust ei ole võimalik näha. see on ju üx osa päevasest toidust ega sa aind seda söö ja valgu head tulemust võid siis näha kui aasta või vähemalt pool oled ühte toodet kõvasti tarbind. mõtle ise kui see valk kasvõi olex 100% ja imendux ka 100% (mida pole üxki valk) ja su kaalule sellest valgust kilogi juurde tulex no seda ei ole ju tegelt märgata see kilone mass jaotub üle keha laiali ja mis tulemust sa sellest väixest valgu koti söömisest küll näed? heal juhul 200 grammi tuleb sul sellest ühest kotist juurde puhast massi ja see olex ka üli kõva ju tegelt-sööd neid pikemat aega vaat kus mass tuleb! a sul tuli siis 200g massi juurde ja saad aru et hea valk on vä?

olen näind jah et paljud noored kes jõusaali alles tulevad mõtlevad et söövad koti valku ja et aitab sitax irw seda peab jah paraku aastaid sööma ja suurtes kogustes et tulemust näha

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

sa oled vist päris vaene sest sul tunduvad ikka mingid elu kompleksid olevat. ja saad sa lõpuks juba aru et ma ei viitsi sinuga vaielda sest mul on absoluutselt savi mida keegi sööb. kui sulle meeldib löss ja mingit vahet ei tunne siis söö seda. mull ei meeldi löss ja mina tunnen valkudel vahet ja ei söö lössi. enam lihtsamaks ei saa ajsa teha. nii ja nüüd võta lahti nett ja toksi näiteks sisse www.bodybuilding.com ja loe sealt seda big cati artiklit. siin kuskil oli isegi link sellele. taastumise seisukohast on tavaline ultrifiltr vadak elu mõtetu. imendub ca 30 minta. aga isolaat olevat juba piltlikult öeldes sinu eest ära seeditud ja imendub 10 mintaga. 10 ja 30 on 3 kordne vahe. ja nüüd sa siis väidad et 3 korde vahe tundmiseks peab sööma neid valke mingi pool tonni. ja kus ma väitsin et ma sain sellest valgust 100 kg lihasmassi juurde. jutt käis taastumisest. koksi ära tegid tõi ikka märgatavlt kiremini siia ilma tagasi ja pildi ette. eriti jalatrennis. ja taastumine = lihas. mida kirem ja efektiivsem seda parem. sellest purgist jätkus mulle rohkem kui 1 kuuks ja ühe kuu ehk 4 nädala kõva trenniga on ika nii mõndagi võimalik arendada 1 kuu on ju aint 1/12 aastat. ja ma nagu eriti noor ei olegi enam. treeningstaaZ juba 5 aastat. vanus 20 kaal 89. biits 45 kergelt triibulise triitsa ja korralikku sixpakiga.

___________________________________________

olen juba hunnik aega mõelnud mida see foorumis targutamine mulle annab. vastus - mitte muffigi. head päeva härrased. ma kustutan oma maili ära et Hr. Rebane saaks mu konta esmaspäeval maha lasta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Dev.

huvitav, mis mehed need punamütsike ja markus250 on ,et arvuti taga istudes närvi lähevad.

Proovige ikka väljaspool netti mehed olla...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×