Jump to content
jasmiini

Kuidas oleks õigem?

Recommended Posts

Tere Kadri

Olen aastaid aktiivselt tegelenud spordiga, põhiliselt jooksmine, uisutamine, ujumine. Nii praegugi käin 3-4 x nädalas jooksmas 10-13km korraga.Rasva% on u 16-17. Olen enda ülakehaga üldiselt rahul, kuid alakeha ei vasta minu soovidele(tsellut on näha ja võiks olla pringim ja lihaselisem), tahaks neid kenasid lohukesi puusadele ja reie lihas võiks kenasti suurem olla. Olen usinasti käinud nüüd ka Body Pumis u pool aastat, jõudu on tulnud nii jalgadesse, kui ka kätesse märgatavalt juurde, kuid mingit lihase kasvu pole küll täheldanud.Kuulsin, et jooksmine võtab ära viimasega lihase mis on , ei tea kas see on ikka õige jutt??? Olen teinud pisut uurimistööd selles vallas ja tundub, et BP-ga ei olegi võimalik keha vormida, sest see on rohkem lihase toonusesse treenimine (kuna jooksen pidevalt siis toonus ju olemas), et äkki peaks ikka siis jõusaali tegema, sest seal korduste arvuga 6-10 toimub lihase kasvatamine - või mida sa mulle soovitad!?

Või annab kuidagi kombineerida BP ja jõusaal vaheldumisi ning jooksu tegema vähem näit 2xnädalas ja 3xBP? Jään ootama sinu arvamust asjast, ette tänades.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Lihaste kasvatamiseks oleks kindlasti vajalik teha jõusali trenni, kus seeriates teed 8-12 x vastavat harjutust.Hea tulemuse saavutamiseks soovitan sul käija 3x saalis, 2x bodypumbis ja iga jõusaali päeval tee aeroobset 30-45 min kõndi, sõitu, steppi.Jooksu ma tõesti ei poolda, sest tavaliselt kipub pulss rasvapõletusest kõrgemaks minema.

Bodypumbi trennis proovi raskusi suurendada, siis vormid paremini ka lihaseid.

Lihaste kasvuks vajad ka loomulikult ehitusmaterjali- toiduvalke.Söö tihedalt ja iga toidukorraga proovi saada 25 g valku.Parimad valgu allikad on:kanafilee, kalafilee, tuunikala, loomaliha, kodujuust, kohupiim (rasvatud).

Jälgi ka süsivesikuid mida sööd, söö rohkem jur- ja puuvilja, kui teraviljatooteid ja jahutooteid.

Edu

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere jälle

Tänan vastuse eest, mul veel kohe mõned küssad tekkisid! Mul võimalik tiheda töögraafiku kõrvalt käia 2 x jõusaaalis + 2 x BPs, see oleks küllaltki reaalne ja järjepidevalt teostatav, laup ja pühap on mul kohustuslikult ette nähtud veel uisk ja jooks(sellest ma ei pääse...meessõbraga välja kujunenud tava) Kui nüüd käia 2 x saalis, et kuidas see harjutuste kava võiks olla, kas üks päev ülakeha ja teine alakeha või kombineerida omavahel? Kui sul mahti, siis oleksin huvitatud, et teeksid mulle ehk hea ja tõhusa prog-i ja loomulikult ma tasun selle eest ju. Inimese anatoomias olen üsna kodus, jõusaalis käinud, pinke ja masinaid tunnen ka, aga hea oleks siiski, kui huupi ei tee harjutusi vaid ikka eesmärgi päraselt. Ootan tagasisidet!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×