Rebane 102 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2010 Noh, et aega on mööda tiksund - teeks kolmanda mängu ka ehk ära. Kuna on suvi, paneks ühe päeva pikkuseks tavalise 24H asemel 48H. Muidu reeglid samad. Ja kui ka kõik on hääled andnud, saab ju edasi liikuda ka kiirema tempoga.Et kes tahaks veelkord kätt proovida, nimed kirja ja anname tuld Edit: panen omapoosled nõudmised ka.Mängu eelduseks on, et VÄHEMALT siis korra 48 tunni jooksul saad internetti, et oma hääl anda. Eriti nõme on eemaldada inimesi mitteaktiivsuse tõttu.Nimed kirjas:Sten-TANK-taivoxMarek*JackieKimbuSamakameesNesaturpkwild618smithereensalessandrorenkuSiim Rast Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sten 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2010 Prooviks äkki Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-TANK- 54 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2010 Prooviks ka 2ra Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2010 Palju inimesi vaja on? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Külaline Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2010 Osaleks ka kui võimalik. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rebane 102 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2010 maitea. Vaatame palju kokku saame. Esimesel mängul oli 12 ja teisel 20. Et prooviks algus selle 12 kätte saada. Kui tuleb rohkem, vaatame ehk venitab ka 20 täis (nagu möllu rohkem ju). Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Marek* 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2010 Prooviks ka Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jackie 4 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2010 Osaleks kah jälle Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
trewe 7 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2010 Mida see mäng endast kujutab? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jackie 4 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2010 Infot selle kohta siin, siin ja siin. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Impsik 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 30, 2010 Kui ma oma soovi avaldusega hiljaks ei jäänud, siis ma osaleksin ka. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Samakamees 43 Teavita postitusest Postitas Juuli 30, 2010 Kui tohib teist korda, siis teeks kah Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Nesatur 10 Teavita postitusest Postitas Juuli 30, 2010 Osalen ka. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
pkwild618 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 30, 2010 Olen ka käpp Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rebane 102 Teavita postitusest Postitas Juuli 31, 2010 Pole probleemi, et teist, kolmadat või kümnendat korda mängitakse. Kogemustebaas just siis suurem.Nii et pange aga nimed kirja. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
smithereens 1 Teavita postitusest Postitas Juuli 31, 2010 Prooviks teistkordselt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Juuli 31, 2010 ok, ma panen end ka kirja. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rebane 102 Teavita postitusest Postitas August 3, 2010 Paistab et tuleb siis lühem versioon. Aga ka selle jaoks oleks vaja 1 nime juurde. Nii et kiirelt kiirelt. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
renku 54 Teavita postitusest Postitas August 3, 2010 Olgu, pane kirja mind Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Siim Rast 15 Teavita postitusest Postitas August 3, 2010 Kui võimalik mängiks ka Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rebane 102 Teavita postitusest Postitas August 3, 2010 Eelnevad mängud on maffia kinni pannud. Ei näe põhjust, miks vaene Siim mängust välja jätta, VÄGA palju mängu käiku see mõjutada ei tohiks. Nii et teeme siis 13 mängijaga - 3 maffiat, 1 politseinik, 1 arst ning 8 külameest.Proovin lähipäevil sõnumid laiali saata ja mängu käima lükata. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
-TANK- 54 Teavita postitusest Postitas August 8, 2010 Ega veel ei toimu?või ma olen midagi maha maganud? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sarge 385 Teavita postitusest Postitas August 8, 2010 Kui asi ei ole veel käima lükatud, siis ise võtaks ka osa. Ei tea, kui osav muidugi olen. Kuid harjutamine teeb meistriks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rebane 102 Teavita postitusest Postitas August 9, 2010 Oli pingeline nädal, nüüd puhkusel ja ehk nati rohkem aega et asi lõpuks käima panna. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
smitser 0 Teavita postitusest Postitas August 9, 2010 Ma oleks ka käpp Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides