Jump to content
Agnes1h

veebi mitte kasutajasõbralikkus

Recommended Posts

Väga kummaline meetod fitnessi poolt oma infot levitada, et mind lihtsalt ise lisatakse listi, kust hakkab tulema päevapostituste sisu, kui ma seda tellinud pole.

Ja ma ei suuda leida foorumist minu seadeid, et seda maha keerata. Palun täpselt juhendit fitnessilt, kust seda teha?

Üleüldse on fitness veeb ja foorum arutult keeruline ja mitte kasutajasõbralik. Kunagi rääkisin sellest ka ühe itimehega, kellele seda kurtsin. Juhuslikult tuli välja, et tal olid mingid seosed ka ise kunagi selle veebi tegemisel ja abistamisel. Ta väitis, et oli püüdnud selgeks teha, et asi on mõttetult keerukas, kuid musklivennad ei jätnud oma jonni ja ei saanud sellest aru. Kas tõesti?! :D

Ja igal juhul palun seda infot, kuidas seda seadistust maha saada! :rolleyes:

Muudetud kasutaja Agnes1h poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Väga kummaline meetod fitnessi poolt oma infot levitada, et mind lihtsalt ise lisatakse listi, kust hakkab tulema päevapostituste sisu, kui ma seda tellinud pole.

Ja ma ei suuda leida foorumist minu seadeid, et seda maha keerata. Palun täpselt juhendit fitnessilt, kust seda teha?

Üleüldse on fitness veeb ja foorum arutult keeruline ja mitte kasutajasõbralik. Kunagi rääkisin sellest ka ühe itimehega, kellele seda kurtsin. Juhuslikult tuli välja, et tal olid mingid seosed ka ise kunagi selle veebi tegemisel ja abistamisel. Ta väitis, et oli püüdnud selgeks teha, et asi on mõttetult keerukas, kuid musklivennad ei jätnud oma jonni ja ei saanud sellest aru. Kas tõesti?! :D

Ja igal juhul palun seda infot, kuidas seda seadistust maha saada! :rolleyes:

Tere siis ka minupoolt.

Fitness.ee ei lisa inimesi ise kuhugi listi, kuhu hakkab tulema päevapostituste?? sisu. Tõenäoliselt on tegemist siiski siis foorumipostitustega, mis saadetakse sinu e-mailile. Siin on siis nüüd kaks varianti, kuhu oled sa kogemata linnukese teinud/pannud.

Variant 1.

Fitness.ee pealeht -> Seaded -> Foorum.

Teavitused e-postiga -> Linnuke maha kohast, kuhu on pandud AUTOMAATJÄLGIMINE ja alt rippmenüüst võimalus ÄRA TEAVITA.

Variant 2.

Foorum -> Minu seaded

E-maili seaded -> linnuke maha 'Aktiviseeri 'E-maili mulle aboneeritud teema'?', samuti valida rippmenüüst 'E-mailiga mitte teavitada'.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Niih... midagi hakkab ehk selguma. Mul on tehtud linnuke sinna kasti, et kui lisan teema (või kommenteerin teemat), siis selle postituse vastused tulevad mulle e-postile.

Teavitused e-postiga:

"Automaatjälgimine - lisa teemad, kuhu postitad, automaatselt jälgimisnimekirja"

NB!!! Küll aga olen täpsustanud KOHE selle valiku all, et "ÄRA TEAVITA" - "kui lubasid automaatjälgimise, vali, kas soovid teavitusi e-postiga". Vabandan pisut tormaka süüdistuse pärast, kuid ometigi, milline valik siis õige on? Ja see on ju ka vastuoluline, kui ühe ja sama asja kohta saan valikut niimoodi vastuolus teha.

Oh, seletasin seda nüüd ise ka ehk pisut segaselt, kuid adminn ehk saab aru...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
"Automaatjälgimine - lisa teemad, kuhu postitad, automaatselt jälgimisnimekirja"

NB!!! Küll aga olen täpsustanud KOHE selle valiku all, et "ÄRA TEAVITA" - "kui lubasid automaatjälgimise, vali, kas soovid teavitusi e-postiga". Vabandan pisut tormaka süüdistuse pärast, kuid ometigi, milline valik siis õige on? Ja see on ju ka vastuoluline, kui ühe ja sama asja kohta saan valikut niimoodi vastuolus teha.

Võta linnuke ära, jäta rippmenüsse valik ÄRA TEAVITA ja asjad peaks taaskord korras olema.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ok, tänud! proovin

minu pärast võib selle tehnilise kirjavahetuse nüüd foorumist ära kustutada! Asi lahendatud. Ma ei teadnud adminni meili, et kohe otse kirjutada.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.