Chocolate 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2010 Tere!Küsimus on reohelise tee kohta, kuivõrd erinevad need pakikestega teed (lipton, tetley jms) lahtiselt müüdavast rohelise teest? Mis on üldse parim roheline tee, kust saada? Ja kuidas valmistada?Ette tänades,E. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
cvtec 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2010 100% green tea! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Smuki 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2010 Väga hea raamat. Kui poest ei leia, siis raamatukogus on see kindlasti olemas:http://www.apollo.ee/product.php/0866156Ise hoidun põhimõtteliselt Liptonist ja Tetley`st, kuna nemad "solgivad" õige rohelise tee oma maitseainetega ära.Hea roheline tee on selline, mis ei ole liiga pulbriks jahvatatud. Tee ei tohiks olla liiga kange (ei ole nauditav). Ja suhkru lisamine oleks ka suur patt. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Impsik 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2010 Tere!Küsimus on reohelise tee kohta, kuivõrd erinevad need pakikestega teed (lipton, tetley jms) lahtiselt müüdavast rohelise teest? Mis on üldse parim roheline tee, kust saada? Ja kuidas valmistada?Ette tänades,E.Ma olen igapäevane teejooja. Kõige parem on lahtine roheline tee. (Gurmansi roheline tee) Lahtise tee plussiks lisaks maitsele on see, et näeb ära milline on tee kvaliteet. Rohelise tee heaks kvaliteedi märgiks on see, kui teelehed on sarnase kuju ning suurusega. Ja kvaliteetses rohelises tees ei ole taime varsi ega muud lehesodi. Ja just sellest sorteeritud sodist valmistatakse kotiteesid. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rebane 102 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2010 Mis on üldse parim roheline tee, kust saada? Ja kuidas valmistada?Mul kasvab aiamaal piparmünt. Sealt tõmban kaks lehekest ja panen tassi. Päris päris päris hea. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Chocolate 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2010 Siiani olin musta tee eelistaja aga kuna töö juures on enamjaolt rohelise tee joojad (kuigi pakitee) siis olen avastanud selle ka enda jaoks, aga nüüd tahaks siis korraliku rohelist teed..Suured tänud vastajatele! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MoloM 14 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2010 Siiani olin musta tee eelistaja aga kuna töö juures on enamjaolt rohelise tee joojad (kuigi pakitee) siis olen avastanud selle ka enda jaoks, aga nüüd tahaks siis korraliku rohelist teed..Suured tänud vastajatele!Korralik roheline tee on piparmüntm omal kasvab aias meliss, saab ka väga head teed Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas Juuli 2, 2010 Mul kasvab aiamaal piparmünt. Sealt tõmban kaks lehekest ja panen tassi. Päris päris päris hea.Sellepärast sul polegi lihaseid Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
masterofceremony 1 Teavita postitusest Postitas Juuli 5, 2010 Natuke teaduslikku infot teede kohta:Black Tea is the most popular tea all over the world. It comes from the Camellia Senesis plant. Black tea is made from the young tea leaves and the buds. The leaves and buds are completely fermented or oxidized after they have been dried. Black tea has a strong, bitter flavor. Some different types of black teas are Orange Pekoe, and Earl Gray.Green Tea comes from the same plant as black tea, Camellia Senesis. It is even made from the same leaves as the black tea. The difference is that green tea does not go through a fermenting process. Instead the leaves are steamed after they are dried. Green tea has a grassy flavor.Oolong tea only is partially fermented. This gives the tea a smoother taste that is not as strong as black tea and curbs the grassy flavor of green tea.White tea was once reserved for royalty in China and has only been available outside of China for a few years. The leaves are also from the Camellia Senesis plant. The leaves are picked only twice a year at a very young stage just before the buds are beginning to open. The leaves are then partially fermented in a similar manner to the Oolong tea. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Juuli 5, 2010 Ise usaldan kõige rohkem vana head pulbriteed. Igasugused kotikestes teed tunduvad natuke teine teema.Olen ka juhindunud sellest, et kvaliteetsetes teedes ei tohiks olla varretükke jne. Kõige odavamad variandid on tehtud koos varte jms, samas isegi ühes soetatud keskmises rohelise-sinise pakiga Tetley tees on need sees. Avastasin, et olen mingi hetk(ilmselt palgapäevast tekitatud rahahulluses) mingi Gurmansi vms rohelise tee ženšenniga. Vat see on juba puhas lehetee üleliigse sodita ja valmisjook, mis kruusist vastu vaatab, tundub ka kvaliteetsem. Hinnavahet ei oska aga öelda. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Impsik 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 5, 2010 Ise usaldan kõige rohkem vana head pulbriteed. Igasugused kotikestes teed tunduvad natuke teine teema.Olen ka juhindunud sellest, et kvaliteetsetes teedes ei tohiks olla varretükke jne. Kõige odavamad variandid on tehtud koos varte jms, samas isegi ühes soetatud keskmises rohelise-sinise pakiga Tetley tees on need sees. Avastasin, et olen mingi hetk(ilmselt palgapäevast tekitatud rahahulluses) mingi Gurmansi vms rohelise tee ženšenniga. Vat see on juba puhas lehetee üleliigse sodita ja valmisjook, mis kruusist vastu vaatab, tundub ka kvaliteetsem. Hinnavahet ei oska aga öelda.Teepulber on kohutavalt keemiline. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Juuli 5, 2010 Teepulber on kohutavalt keemiline. Mu keemia õppejõud ütleks, et misasi ei ole keemiline?Ei tegelt ma ei mõtle mingeid graanuleid ega pulbristatud mida iganes vaid ikkagi tavalisi kuivatatud teelehti. Kuidas iganes seda siis nimetada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Impsik 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 6, 2010 Mu keemia õppejõud ütleks, et misasi ei ole keemiline?Ei tegelt ma ei mõtle mingeid graanuleid ega pulbristatud mida iganes vaid ikkagi tavalisi kuivatatud teelehti. Kuidas iganes seda siis nimetada.Seda küll, keemia on kahjuks meie igapäeva elus ja tööstuses. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas Juuli 7, 2010 Seda küll, keemia on kahjuks meie igapäeva elus ja tööstuses.Sa oled ise ka puhas biokeemia (+ hing aga ma ei tea kas sul seda on )Olen saanud Tartu Lõunakeskuse Maksimarketist ülinaturaalse maitsega granuleeritud lahustuvat rohelist teed. Rohkem pole näinud. Taanist olen ka korra saanud, mingi ökopood kusjuures. Suvel väga mugav külma teed teha. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
katarina Rozalje 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 26, 2010 (muudetud) Vastus ka sellele, kuidas valmistada: http://grotezo.ee/blog/2010/4/9/teekultuurEga teejoomine on vaat et teadus! Muudetud Juuli 26, 2010 kasutaja katarina Rozalje poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides