Jump to content
Janet

Andke nõu trenni kohta

Recommended Posts

Sel suvel otsustasin ka oma keha lõpuks käsile võtta. Olen 25a ja üsnagu suur--170cm & ca 90kg ringis (täpselt ei teagi, pole kaalu omal). Alustuseks käisin sheipingus, aga tundsin, et see kuidagi igav ja mitte-trennilik on. Ei võtnud korralikult higisekski ja igasugune trenni-tunne puudus. Siis võtsin julguse kokku ja ronisin kogu oma pekikoormaga aeroobikasaali. Endalegi üllatuseks sain seal üsna hästi hakkama ja väga mõnus oli--positiivne energia ja parajalt (mitte liiga) läbi võttev trenn. Ühesõnaga--olen rahul. Juba üle kuu olen käinud ja mõnedki püksid on laiemaks jäänud. Nüüd olen trennis aga ka jõusaali hakanud piiluma ja tundub ka huvitav. Siit ka küsimus: kas minusugusel on mõtet sinna minna lihast treenima? Olen nagu aru saanud, et lihasega tuleb massi juurde. veel suuremaks aga minna ei taha. Äkki oleks mõtekas kõigepealt aeros oma pekid ära põletada ja siis kangide peale mõtlema hakata??? Loodan, et ei tüütanud teid oma pika jutuga ära ja ehk keegi viitsib natuke midagi tarka öelda :) Ilusat järelejäänud suve!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siin Amazonis ka mitu artiklit kus teadjad inimesed räägivad, et intensiivne jõusaali treening põletab mitu korda efektiivsemalt kaloreid kui niisama kätega vehkimine ja see põlemine jätkub vahest isegi mitu päeva hiljem.

Samas selline cardio põletab kaloreid enam-vähem täpselt nii kaua kui kestab treening ise. Oled sa näiteks midagi kuulnud Body-Pumpist?

Pluss veel- toitumisest ei rääkinud sa midagi. Kui pööraksid ka sellele nati tähelepanu oleks eriti viimase peal. Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×