Risto Uuk 5 Report post Posted October 28, 2010 See on inimloomus, seda koolituselt ei saa! Jutumeheks sünnitakse mitte ei õpita..... Kahju, et ma kohe peale sündimist veel rääkida ei osanud. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted October 28, 2010 See on inimloomus, seda koolituselt ei saa! Jutumeheks sünnitakse mitte ei õpita..... Ma usun, et kõike saab kui tahetakse. Tähtaeg on vaja lihtsalt õige panna. ok, ok... ma usun, et ma ei saaks enesele meetripikkusi jalgu jne stiilis soovid on erand. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted November 5, 2010 Kahju, et ma kohe peale sündimist veel rääkida ei osanud. Kindlasti oskasid, aga sa ei rääkinud sellel ajal ilmselt eesti keeles Share this post Link to post Share on other sites
Sten 0 Report post Posted November 5, 2010 VV. võiks teha ise ka mingi saate või miskit. Kindlasti hästi huvitav ja positiivne on kõigil teda kuulata. Ning nagu siin videodes ja ka seal Elmari raadio eetris paistis, sobib talle see saatejuhi roll päris hästi (et kui ohjad ei anta tema kätte, siis sujuvalt võetakse ise need üle) Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted November 9, 2010 Tagasi uudise juurdeSaatesarja "Sinu küljes trennis" 11.osas on Oti käeküljes legendaarne Eesti kuulitõukeäss Margus Tammaru. Margus on tippspordist ise juba aastaid taandunud, kuid spordib aktiivselt igapäevaselt edasi samuti jagab näpunäiteid noortele sportlastele.Selles osas toob Margus meieni kuulitõuke jõutreeningu iseärasused ja paneb ka saatejuhi kuulitõukama, vaadake kuidas see tal õnnestub.Head vaatamist! Share this post Link to post Share on other sites
matjusm 24 Report post Posted November 9, 2010 Väga hea saade see viimane. Ma just mõtlesin et võiks teha video selle kohta kuidas treenib sportlane või klassikaline tõstja (kuna kulturistid ja jõutõstjad on eelmistes episoodides esindatud) kuid nüüd saiig näha. Share this post Link to post Share on other sites
kassu64 0 Report post Posted November 9, 2010 Normaalne Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 9, 2010 Väga hea saade see viimane. Ma just mõtlesin et võiks teha video selle kohta kuidas treenib sportlane või klassikaline tõstja (kuna kulturistid ja jõutõstjad on eelmistes episoodides esindatud) kuid nüüd saiig näha.Vaatasin huviga! Suur tänu! Share this post Link to post Share on other sites
Janno R. 4 Report post Posted November 9, 2010 Kift vend see Margus! Käärikul fitcampis sai temaga suheldud, väga sümpaatne inimene! Share this post Link to post Share on other sites
nightq 9 Report post Posted November 10, 2010 Esimene kord vist, kui külaline saatejuhist kogu filmimise jooksul vaimselt üle oli Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted November 13, 2010 Põnev ja huvitav video. 5+ andke tuld ka järgmiste saadetega ! Share this post Link to post Share on other sites
shreku 3 Report post Posted November 24, 2010 Ikka hullem kogus lisandeid. Eks tulemust ole ka näha Share this post Link to post Share on other sites
Tetz 0 Report post Posted November 24, 2010 Täiega hea osa on, see 15 min läks nii ruttu et ei saanud arugi, tahaks veel edasi vaadata:DEi aga kuti voodi oli küll maru suur ja ta olks võinud sinna selili visata et näidata kumb laiem on:)))) Share this post Link to post Share on other sites
v6sa1991 0 Report post Posted November 24, 2010 Väga hea video oli tõesti viimane Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted November 24, 2010 Osad uued Olimpi lisandid jõudsid küll ka Eedenisse, aga nii palju erinevaid tabletikesi ei aja isegi mina endale sisse.Ilmselt sinna ongi koer maetud, miks ma 120 kg liha pole. Share this post Link to post Share on other sites
kassu64 0 Report post Posted November 24, 2010 tabletikesi sööb see kutt küll tohutult Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted November 24, 2010 15 minutit läks tõesti väga kiiresti !! ootan järgmist osa ! Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted November 24, 2010 Nojah, kui keegi kõik selle kraami kinni plekiks, siis miks mitte. Selleks ju sponsorid ongi. Igatahes jõhkralt kraami, tundus et pooled asjad olid veel justkui dubleeritud, ehk kui üks ei laksa, siis teine analoogne lisand ikka laksab. Share this post Link to post Share on other sites
LauraL 80 Report post Posted November 24, 2010 Mõne mehe päevane vitamiinide maht on ka suurem kui Vähi päevatoit Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted November 24, 2010 Osad uued Olimpi lisandid jõudsid küll ka Eedenisse, aga nii palju erinevaid tabletikesi ei aja isegi mina endale sisse.Ilmselt sinna ongi koer maetud, miks ma 120 kg liha pole. Selle video järgi ütleks et Colemanistki paar korda rohkem vist Topelt ei kärise kehtis ka Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted November 24, 2010 Homme jätkub saaga Fittestis Kirp vs. Kiivikas 10-12 chest, shoulders live.... Ainult 1 seanss, ole kohal coming soon...... Share this post Link to post Share on other sites
HyPn0se 11 Report post Posted November 24, 2010 iseenesest on täitsa hea idee sedasi näidata erinevate tegijate treeninguid , kuid ma ei saa aru , mille kuradi pärast seda käerauda vaja on kui käerauad ära kaotada , siis oleks väga mõnus jälgida Share this post Link to post Share on other sites
Paul.K. 3 Report post Posted November 24, 2010 iseenesest on täitsa hea idee sedasi näidata erinevate tegijate treeninguid , kuid ma ei saa aru , mille kuradi pärast seda käerauda vaja on kui käerauad ära kaotada , siis oleks väga mõnus jälgida Ja miks need käerauad su vaatamist häirivad? Share this post Link to post Share on other sites
Erkko 22 Report post Posted November 24, 2010 Ja miks need käerauad su vaatamist häirivad?Halvad mälestused käeraudadega Share this post Link to post Share on other sites