Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 26, 2010 Ainiga oli tõesti huvitav seda saadet teha. Aga palju huvitavaid saateid on veel tulemas. Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted July 26, 2010 Minujaoks jäi mõistatuseks see kuidas Raigo suutsis oma toitumisega niimoodi välja näha.Süüa päevas 1 korra ning näha selline selle juures.Ise söön nagu jõuan,vahepeal lihtsalt ajan vägisi toitu sisse,kuid kaal ei taha tõusta,ega ka välimus muutu:DMinu jaoks jäi mõstatuseks kuidas sellise toitumisega oli võimalik selliseid raskusi tõsta...ja üldse treenida Share this post Link to post Share on other sites
trewe 7 Report post Posted July 26, 2010 Trenni saime nüüd vähe näha, aga see-eest huvitav osa. Share this post Link to post Share on other sites
combinationofthis 0 Report post Posted July 26, 2010 Tõesti hea video ja lihtsalt hämmastav, mis vorm 56 aastasel mehel olla võib. Niipalju veel, et selliseid jalgu ma varem näinud pole, minu võhiku silma järgi võiks arvata, et mees teeb kõva trenni ja justkui tegeleks siiani kulturismiga. Aga saade on lihtsalt parim, ootan huviga uusi osasid. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted July 26, 2010 Väga viisakas osa. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 26, 2010 Jah kuna mees mainis ka treeningraskusi, et need on pisikesed, siis keskendusime rohkem sellele, mis taust Ainil on , sest seda paljud tänased tegijad ei tea. Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted July 26, 2010 Tõesti äge vana ja selline säär, et mine hulluks Share this post Link to post Share on other sites
kassu64 0 Report post Posted July 26, 2010 Säär oli jah võimas ! Share this post Link to post Share on other sites
kixs 0 Report post Posted July 26, 2010 Vinge säär on jah. Endalgi loodus seda jämedust andnud rohkem kui enamikul. Eks ta ole selline õnn ja õnnetus korraga.Saapa kohapeal tuli kohe meelde kui endal EKV kummikud jalga kästi panna. No polnud midagi teha, lihtsalt säär sisse ei mahu ja kõik. Õnneks sai siis ise normaalseid saapaid kanda kui teised kummikutes jooksma kamandati. Share this post Link to post Share on other sites
pkwild618 0 Report post Posted July 26, 2010 Trenni kahjuks jah ei näinud, aga kahju sellegi poolest ei hakanud, osa oli kõva ja jutt oli hea Minuarust on juba see hämmastav, et kui ta pole... mis ta ütles, 14 või 17 aastat trenni teinud? Kuigi ta küll ütles, et tahtis alla võtta, aga 10 kilo ülekaalu tegelikult polegi nii pika ajaga võtta hull arvestades, et eks ta isu oli natukene suurem keskmise omast jäänud trenni aegadest, aga trenni enam ei teinud. Ju siis mees pidi ikka keskmisest jõusaali mehest kenasti rohkem oma toitumist jälgima. Share this post Link to post Share on other sites
JamesC 1 Report post Posted July 26, 2010 Krt, noored ärge sellest eeskuju võtke, et ka tipsutate ja lällata, vaid Paavo sai omad vitsad kätte ja muutis end täielikult, iseloomu on vaja..... iseloomu! Share this post Link to post Share on other sites
henri91 0 Report post Posted July 26, 2010 ei kujuta end 40 aasta pärast ettegi ! Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted July 26, 2010 Väga hea osa ja väga hea saade, tõesti Share this post Link to post Share on other sites
kunnar 0 Report post Posted July 26, 2010 Vot see oli küll hea saade. Mehel on vanast ajast nii hea põhi all, et aastaga selline vorm tagasi. Share this post Link to post Share on other sites
47 18 Report post Posted July 27, 2010 Ei ole ka kiitustega kitsi, suurepärane saade!Eriti meeldiv on, et vanadelt tegijatelt on "tolm maha puhutud" ja ka nende tegemisi kajastatakse. Ain Paavo geneetika on muljetavaldav. 17 aastat mees jõusaalis ei käi, siis jälle aasta aega trenni ja lihas on selline, mida paljud regulaarselt 10-15 aastat jõusaalis käinud mehed kunagi ei saavuta.A. Paavo on suurepäraseks elavaks näiteks Janari artiklile, kus räägiti baasharjutuste olulisusest korraliku põhja ladumisel kulturismitreeningule.Ainile palju edu. Aastake trenni veel ja Mastersis lavale! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 27, 2010 Ain ei ole lavamõtteid maha matnud eks selge on see, et noorematele meestele (kes hetkel nii klassikas kui kulturismis Euroopas ilma teevad) ta varbale ei astu, kuid omaette hea kogemus oleks selle mehega endalgi koos laval seista. Kuid veteranide võistlustel eriti kui kukub 60 ära oleks täitsa reaalne kõrvuti seista kasvõi MM -l. Seal ees on paar "hullu" vanameest kuid Ain näeb nendega võrreldes ikka värskem välja. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted July 27, 2010 Viimane osa oli tõesti hea. Tekkis kohe mõte, et käerauad võiksid ju kinni raksatada ka näiteks Indrek Otsuse randme ümber?Usun, et temalgi oleks nii mõnigi huvitav lugu pajatada. Samamoodi võivad sellised elavad legendid trennikaadrite vahele ka oma treeningajaloost ja toitumisest rääkida. Share this post Link to post Share on other sites
younger 0 Report post Posted July 28, 2010 Ja ma olen olnud tema naaber Kivila tänaval ja nii kurb, kui see ka ei oleks, ma ei tundnud teda ära. Ma tean neid suuuri sääri ja käis tõesti pidevalt jalgrattaga sõitmas, kuid ei osanud teda kuidagi Ainiks pidada. Häbi kohe. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 28, 2010 Ja ma olen olnud tema naaber Kivila tänaval ja nii kurb, kui see ka ei oleks, ma ei tundnud teda ära. Ma tean neid suuuri sääri ja käis tõesti pidevalt jalgrattaga sõitmas, kuid ei osanud teda kuidagi Ainiks pidada. Häbi kohe.Ma arvan, et Ain annab oma südames sulle andeks... Tihti ta ongi nii, et oleme hästi kursis maailmas toimuvaga, aga seda mis koduõues toimub ei pruugi igapäevaselt isegi märgata. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 28, 2010 Viimane osa oli tõesti hea. Tekkis kohe mõte, et käerauad võiksid ju kinni raksatada ka näiteks Indrek Otsuse randme ümber?Usun, et temalgi oleks nii mõnigi huvitav lugu pajatada. Samamoodi võivad sellised elavad legendid trennikaadrite vahele ka oma treeningajaloost ja toitumisest rääkida.Idee ei ole paha, kuna taat sattus alles õnnetusse ja taastub tõenäoliselt pikalt saadud traumast, siis ei ole kindel kunas ta jõusaali sammud seab ja sellist tõsist trenni tegema saab hakata, küll aga panen selle kõrvataha. Share this post Link to post Share on other sites
kixs 0 Report post Posted July 28, 2010 Kuidas Fitness TV lehelt saaks otselinke videotele? Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted July 28, 2010 Kuidas Fitness TV lehelt saaks otselinke videotele?Hetkel küll võimalus puudub - küll aga töötavad helged pead selle nimel, et see peagi ka võimalikuks saaks. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted July 28, 2010 (edited) Aga äkki nende vanemate kulturistega ei peagi alati sellist osa tegema, kus nad trennis on?Kasvõi nagu Laignaga, ja Paavogi ju väga palju videos trennile rõhku ei pööranud. Mis te arvate?Mina isiklikult heameelega kuulaks ka niisama tarka juttu.Samas, siis poleks vist enam saate nimi "Sinu küljes trennis." Edited July 28, 2010 by gmaster Share this post Link to post Share on other sites
Alar 0 Report post Posted July 28, 2010 Jätkates gmaster-i mõtet, siis ehk võiks korraldada mõne seminari või loengute sarja, kus saaks kuulata tarku mehi (Laigna, Paavo, Otsus jne)? Usun, et huvilisi oleks.Aga et teemast väga kõrvale ei kalduks, siis saade on hea ning jõudu edaspidisteks saadeteks! Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted July 28, 2010 Väga hea saade.Aga tahaks naiste trenni ka näha Share this post Link to post Share on other sites