Nesatur 10 Report post Posted July 3, 2010 Hispaania-Paraguay 5:0 Share this post Link to post Share on other sites
Mansel 1 Report post Posted July 3, 2010 Hispaania - Paraguay 2:1 Share this post Link to post Share on other sites
Marek* 0 Report post Posted July 3, 2010 Hispaania - Paraguay 3:1 Share this post Link to post Share on other sites
Aimar Kuusnõmm 28 Report post Posted July 3, 2010 Hispaania 2:0 Paraguay Share this post Link to post Share on other sites
RainKuusnõmm 62 Report post Posted July 3, 2010 hispaania paraguay 3-0 Share this post Link to post Share on other sites
martin1333 0 Report post Posted July 3, 2010 (edited) Hispaania - Paraguay 3:1 Edited July 3, 2010 by martin1333 Share this post Link to post Share on other sites
arrow 0 Report post Posted July 3, 2010 Paraguai 1-3 Hispaania Share this post Link to post Share on other sites
Sadist2 0 Report post Posted July 4, 2010 Kuidas eilseid mänge kommenteerite. Minu arust midagi paremat on raske ühelt jalgpalliõhtult oodata (eriti viimane mäng koos kogu tragöödiaga viimase lisaaja minutini - sellist asja ei mäleta minu silmad) ja et see kõik siis veel Uruguai kasuks osutub.... Täiesti nõus, see oli siiani kõige närvesöövam mäng, ma nii lootsin et Gyan suudab selle penalti realiseerida ja mis kokkuvõttes juhtus... LATT! Share this post Link to post Share on other sites
Sadist2 0 Report post Posted July 4, 2010 Esimene mäng läbi 4:0 Saksamaale Vist ka halvimas unenäos ei osanud argentiinlased sellist lõpptulemust näha.Mis teha, argentiina on hea ründes, aga kaitse oli neil küll kohutav Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 4, 2010 Ei teagi mis teha, kumbagi mängu ei ennustatud õigesti. Kas kanname 1000 fitti üle poolfinaali ennustusse või.... mida ennustajad ise arvavad? Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted July 4, 2010 Ei teagi mis teha, kumbagi mängu ei ennustatud õigesti. Kas kanname 1000 fitti üle poolfinaali ennustusse või.... mida ennustajad ise arvavad?Mina oleks küll selle poolt. Rohkem oleks mängus:) Share this post Link to post Share on other sites
Innovative 0 Report post Posted July 4, 2010 mina eelistaks ikka väljajagamist kes kõige lähemale pani ennustuse Share this post Link to post Share on other sites
Tener 0 Report post Posted July 4, 2010 Mina eelistaks 1000 FIT'i edasikandumist poolfinaali. Share this post Link to post Share on other sites
Impsik 0 Report post Posted July 4, 2010 Ei teagi mis teha, kumbagi mängu ei ennustatud õigesti. Kas kanname 1000 fitti üle poolfinaali ennustusse või.... mida ennustajad ise arvavad?Hea mõte. Arvan, et võidu fitid võiks üle kanda poolfinaali ennustusse. Share this post Link to post Share on other sites
kike89 0 Report post Posted July 4, 2010 Minu meelest võiks ka pigem üle kanda, kuna keegi täppi ei pakkunud... Poolfinaali ennustamine võiks ainult varem alata, eelmised veerandfinaalid jäid tänu sellele ennustamatta, et nii hilja küsimus ülesse tuli... Share this post Link to post Share on other sites
Alar 0 Report post Posted July 5, 2010 Toetan ka ettepanekut üle kanda FIT-id poolfinaali Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted July 5, 2010 Ma panen vahepeal ka pildi kuidas asjad töötavad. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 5, 2010 Kuna enamus soovib fittide edasikandmist poolfinaalidesse, siis jääb nii, seega poolfinaalide võidufond kahe mängu peale on 2000 fitti.Kuulutan samas ka välja uue ennustuse, sest esimene poolfinaal toimub juba homme teisipäeval 6.juulil vastamisi Uruguai - Holland. Ennutust saab teha kuni teisipäeva kella 21.30 - ni.Head ennustamist! Share this post Link to post Share on other sites
Alar 0 Report post Posted July 5, 2010 Uruguai - Holland 2:1 Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted July 5, 2010 Uruguai - Holland 0:2 Share this post Link to post Share on other sites
Stenn 2 Report post Posted July 5, 2010 Urugai - Holland = 1-3 Hollandile Share this post Link to post Share on other sites
kike89 0 Report post Posted July 5, 2010 Uruguai 1:3 Holland Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted July 5, 2010 Uruguai - Holland 0:3 Share this post Link to post Share on other sites
barni 0 Report post Posted July 5, 2010 uruguai 1 - holland 2 Share this post Link to post Share on other sites
Djud 1 Report post Posted July 5, 2010 uruguai-holland 0:2 Share this post Link to post Share on other sites