Jump to content
Ott Kiivikas

Jalgpalli MM - ENNUSTA JA VÕIDA!

Recommended Posts

Teatavasti finaalmängud viiki jääda ei saa. Kui aga mängu normaalaeg peakski viiki jääma, kas siis õige viigitulemuse pakkujad saavad 500 fit-i, või lähevad seisu pakkumisel arvesse ka lisaaeg ja kui tulevad, siis ka penaltid?

Muudetud kasutaja arrow poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ennustusvõistluse eilse päeva kokkuvõtte. Kuna esimene mäng Paraguai ja Jaapani vahel läks penaltiteni ja lõpuks Paraguai võitis 5:4, siis õigesti keegi ei pakkunud, oleksin andnud fitid välja kui oleks keegi lihtsalt penalteidki pakkunud, üks kodanik pakkus 0:0, kuid seda teisele mängule - normaalaeg nii ka lõppes, kuid vale mängu peale oli pakkumine.

Teine mäng Hispaania -Portugal 1:0 , õigesti pakkusid kolm ennustajat: Soomusk , LauraL , Raigo Kuusnõmm - kõigile 333 fitti. (kandsin ka esimese mängu võidufondi siia üle seega 1000 fitti jagunes kolme vahel.

Kannan koheselt ka fitid võitjatele üle.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega siin pikka pidu ei ole reedel toimuvad esimesed veerandfinaalid ja laupäev teised.

Palun ennustada reedeste 2. juuli veerandfinaal mängude tulemusi, esimeses mängus kohtuvad kell 17.00 Brasiilia - Holland

ja teises veerandfinaalis kell 21.30 Uruguai - Ghana

Auhinnaks nagu ikka kumbagi mängu puhul 500 fitti kui õigesti ennustajaid on rohkem, siis saab iga õigesti ennustanu 300 fitti. Esimest mängu saab ennustada kuni reede kella 17.00 ni ja teist mängu reede kuni kella 21.30 ni.

Kuna tegemist on veerandfinaalidega, siis tulemus ei saa lõppeda viigiga - seega olge julged pakkuma ka penalteid ja lisaaega.

Head ennustamist soovides!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×