Jump to content
Cronus

Big Cat's Protein Booster

Recommended Posts

Leidsin päris laheda proteka retsepti :)

Kui kellelgi on veel midagi põnevat massiperioodi jaoks oleks huvitav lugeda ;)

http://www.bodybuilding.com/fun/catprot.htm

"1 liter of milk, 25 grams of whey protein Isolate, 2 small scoops of ice-cream, 4 egg whites and 2 teaspoons of olive oil.

It supplies you with at least 60 grams of protein that will be absorbed at different rates over the span of 3 to 4 hours. Together with a workout drink that is sipped during the workout providing a certain amount of simple carbs, this will cover all your recovery needs. I recommend it to all my athletes. Either this or high-caloric weight gainer."

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no minu teada on vadaku hüdroisolaat üht kangemat (tegijamat) sorti valgutoode. peaks olema vist hetkel kõige tegijam tehnoloogia. see lemon super on kõige tavalisem ultrafiltreeritud vadak. proteiin No.1 on vist osaliselt hüdrolüüsitud aga ma pole kindel kas see on sama mis hüdroisolaat. kui ma ei eksi on siinsamas amazone weebipoes ka isolaate aga need on need ülikallid Evolutionid. mujalt küll ei tea kust isolaati saaks. ma arvan et kui big cat oleks mõelnud suvalist vadakuvalgutoodet oleks ta lihtsalt kirjutanud whey protein. mitte whey protein Isolate.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegin köögikombainiga. Aga keedetud munavalged rikkusid maitse natuke ära (muna ja õli võiks vist niisama kõrvale ära süüa - siis peaks jäätis, piim ja vadakuvalk andma võrdlemisi maitsva segu :) Täiskõhutunne püsis päris mitu tundi.

Tekstist tuleb ka tõesti välja, et vadaku hüdroisolaat on üks kangemaid ja seega lemon super päris õiget mõõtu kahjuks välja ei anna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ta vist ei anna jah mõõtu välja aga veavalt et ta kogu pointi ka ära rikub. ma ise proovin ka ära varsti. kas see Big Cat on see kutt seal www.bodybuilding.com - ist. või kust sa selle artikli üldse välja koukisid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

lugesin ka seda artiklit ja mu inglisekeel ei ole kiita aga mian sain aru et vadakuvalgu konsentraat on parem kui mitte midagi aga kokkuvõtes mõtetu. ja professionaalsete arengute jaoks tuleks ikka isolaati osta. mida siinne rahvas arvab. isolaadid on päris kallid rsk. eestist ei teagi kust loogilise hinna eest saab. aa ja se isolaat pidavat juba ca 10 minutiga imenduma.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×