Aile 1 Report post Posted August 4, 2010 Kas keegi oskab soovitada harjutusi mis treeniks 4 ülemist kõhulihast. Võtame nt 8 minute abs, teeksin seda aga jätaksin välja need harjutused mis treeniksid 2 alumist kõhulihast ja teeks selle eest ülemistele poistele siis hästi natuke rohkem trenni. Ahjaaa... ütlen ka kohe ära et vaja on seda sest 2 alumist poissi on kuidagi suuremad ülemistest ja kui mul veel peale igat söömist kõht punni läheb.... millised harjutused peaksin siit välja jätma?Ei ole olemas ülemisi ja alumisi kõhulihaseid Õppige ära... Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted August 4, 2010 Ma olen vist tulnukas, ei tee üldse aeroobset, aga rasv põleb, mida ma valesti teen?!Eks pean leppima sellega, aga nüüd hakkas mind huvitama, et miks kartulit süüa ei soovitata? Share this post Link to post Share on other sites
Taago 0 Report post Posted August 4, 2010 Süüa võib vast ikke, aga küllap siin on kartul toodud välja süsivesikute tõttu? Share this post Link to post Share on other sites
Okk 39 Report post Posted August 4, 2010 Ma olen vist tulnukas, ei tee üldse aeroobset, aga rasv põleb, mida ma valesti teen?!Sööd valesti . Söö rohkem . Eriti just süsivesikuid rohkem.Siis rasv ei põle. Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted August 4, 2010 Süüa võib vast ikke, aga küllap siin on kartul toodud välja süsivesikute tõttu?Täpsemalt palun Share this post Link to post Share on other sites
Taago 0 Report post Posted August 4, 2010 Kui sa viitad esimese lehekülje toitumisküsimusele, kus soovitatakse toitumine paika panna ja süsivesikuid kavast vähendada jne. Muud miskit. Share this post Link to post Share on other sites