Pentagon 0 Report post Posted June 15, 2010 Nägin foorumis, et Ott Kiivikas müüb oma toidukava.Kust osta või kuidas see ostmine üldse käib ? Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted June 15, 2010 Nägin foorumis, et Ott Kiivikas müüb oma toidukava.Kust osta või kuidas see ostmine üldse käib ?Veebitreenerid, vaata sinna, kuhu mujale! Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted June 15, 2010 Nägin foorumis, et Ott Kiivikas müüb oma toidukava.Kust osta või kuidas see ostmine üldse käib ?Vaevalt et ta nüüd OMA kava sulle müüb ja mis sul olekski sellega teha. Ma võin sulle enda oma tasuta saata kui soovid. Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted June 15, 2010 Nägin foorumis, et Ott Kiivikas müüb oma toidukava.Kust osta või kuidas see ostmine üldse käib ?http://www.fitness.ee/?act=webtrainer Share this post Link to post Share on other sites
kassu64 0 Report post Posted June 15, 2010 Vaevalt et ta nüüd OMA kava sulle müüb ja mis sul olekski sellega teha. Ma võin sulle enda oma tasuta saata kui soovid. Sa võid mulle saata enda toitumiskava Share this post Link to post Share on other sites
MoloM 14 Report post Posted June 16, 2010 Sa võid mulle saata enda toitumiskava Mullegi Share this post Link to post Share on other sites
henri91 0 Report post Posted June 16, 2010 no siis mulle ka Share this post Link to post Share on other sites
timo- 0 Report post Posted June 16, 2010 mulle ka. misteed1@hotmail.comtänud Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted June 16, 2010 Et siis kutid hakkavad sööma nagu Kalmus ja kasvavad nagu Kalmus? Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted June 16, 2010 Et siis kutid hakkavad sööma nagu Kalmus ja kasvavad nagu Kalmus? ... ja trenni tegema nagu Kalmus ..., Share this post Link to post Share on other sites
kassu64 0 Report post Posted June 16, 2010 huvitav oleks lihtsalt teada kuidas toitub, äkki on midagi kõrva taha panna. Share this post Link to post Share on other sites
sass01 6 Report post Posted June 16, 2010 Mulle v6ib ka Kalmus oma toitumiskava saata, kui saatmiseks juba l2heb sander118@hot.ee Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted June 17, 2010 (edited) Tegelt ise ka ära ei ütleks Kui kahju ei ole, siis treeningkava ka. Vaja selg laiaks saada.sarge@hot.ee Edited June 17, 2010 by Sarge Share this post Link to post Share on other sites
kriss08 0 Report post Posted June 17, 2010 Sooviks ka Kalmuse toitumis- ja treeningkava, kui võimalik oleks (A)Salap2rane@live.com Share this post Link to post Share on other sites
MoloM 14 Report post Posted June 17, 2010 Et siis kutid hakkavad sööma nagu Kalmus ja kasvavad nagu Kalmus? Vaevalt küll, huvitav oleks vaadata ja kindlasti on üht-teist ja kolmandatki kõrva taha panna Share this post Link to post Share on other sites
zilkz 0 Report post Posted June 18, 2010 (edited) no kui jagamiseks juba läheb siis oleks ka huvitatud sellest Kalmuse kavastsilks19@hot.ee Edited June 18, 2010 by zilkz Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted June 18, 2010 beerman07@mail.comSooviks samuti Kalmuse toitumise ülevaadata mittekriitilise pilguga Share this post Link to post Share on other sites
slab15 0 Report post Posted June 18, 2010 Kui saaks siis sooviks treeningkavaslab15@hot.ee Share this post Link to post Share on other sites
Bonsuna 3 Report post Posted June 18, 2010 (edited) Tohoh, teema läks päris kuumaks kohe nagu näha. Aga mis ma ikka söön, lühidalt võin ju rääkida. VALGUD: 20 muna, 800g liha /erinevat jagatuna kaheks korraks/, 500g kohupiima või kodujuustu. 100g juustuSV minimaalselt: suurim kogus kust seda saan ja kord on hommikul nagu ikka, puder või teraleib süsikaid seal 60-70g. Päeval juurviljad ja salatid peamiselt kus neid vähe. Mett 3tl kuhjaga päeva peale. Õhtul vahel ka veel paar viilu teraleiba kalkuni singi ja munadega. riisi kartulit ei söö ammu enam. Küll aga hapukoor, isegi võid pisut ja oma 100g pähkleid. Vedlik on peamiselt vesi tee ja kohvi. Vahel harva läheb ka 1 õlle sisse. /varasemlat oli see raudpolt igapäeva menüüs. Ühel hetkel sai sellest siiber. Muud alksi ei tarvita juba aastaid./ Öösel joon piima, petti või keefiri. 1 l, vahel ka lahjat kohupiima, vett ja paar õuna. Ongi kogu ooper. Lisadndeid on ka vahelduva eduga menüüs. Peamiselt süsikateta puhas 80% valk. Kindel see, et mitte FAST enam. Beeta alaniin, kreatiin, arginiin. Viimasel ajal ka glütseriin. Kes teavad mis see on ja kuidas kuna seda kasutatakse need teavad. Edited June 18, 2010 by Bonsuna Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted June 18, 2010 20 muna päevas ... Nagu rusikas silmaaukku neile, kes üle 2 munakollase päevas ei soovita süüa... Share this post Link to post Share on other sites
daemonium 18 Report post Posted June 18, 2010 Paistab et kodanikel tuleb hakata kõigepealt söömist treenima, Share this post Link to post Share on other sites
AllCar 0 Report post Posted August 1, 2010 20 muna päevas. Ma arvan, et ta mõtles ikka 20 muna nädala peale ära jaotatuna? Share this post Link to post Share on other sites
PT London 0 Report post Posted August 1, 2010 20 muna päevas. Ma arvan, et ta mõtles ikka 20 muna nädala peale ära jaotatuna? Kui öeldi päevas siis seda ka mõeldi, see natuke üle 100g valku kõigest, kui kollastetta siis vähemgi! Share this post Link to post Share on other sites