Jump to content
Pentagon

Kust osta Ott Kiivikase toidukava

Recommended Posts

Nägin foorumis, et Ott Kiivikas müüb oma toidukava.

Kust osta või kuidas see ostmine üldse käib ?

Veebitreenerid, vaata sinna, kuhu mujale!

Nägin foorumis, et Ott Kiivikas müüb oma toidukava.

Kust osta või kuidas see ostmine üldse käib ?

Vaevalt et ta nüüd OMA kava sulle müüb ja mis sul olekski sellega teha. :) Ma võin sulle enda oma tasuta saata kui soovid. B)

Vaevalt et ta nüüd OMA kava sulle müüb ja mis sul olekski sellega teha. B) Ma võin sulle enda oma tasuta saata kui soovid. :)

Sa võid mulle saata enda toitumiskava :)

Tegelt ise ka ära ei ütleks :)

Kui kahju ei ole, siis treeningkava ka. Vaja selg laiaks saada.

sarge@hot.ee

Edited by Sarge

Et siis kutid hakkavad sööma nagu Kalmus ja kasvavad nagu Kalmus? :)

Vaevalt küll, huvitav oleks vaadata ja kindlasti on üht-teist ja kolmandatki kõrva taha panna B)

no kui jagamiseks juba läheb siis oleks ka huvitatud sellest Kalmuse kavast

silks19@hot.ee

Edited by zilkz

Tohoh, teema läks päris kuumaks kohe nagu näha. :)

Aga mis ma ikka söön, lühidalt võin ju rääkida. VALGUD: 20 muna, 800g liha /erinevat jagatuna kaheks korraks/, 500g kohupiima või kodujuustu. 100g juustu

SV minimaalselt: suurim kogus kust seda saan ja kord on hommikul nagu ikka, puder või teraleib süsikaid seal 60-70g. Päeval juurviljad ja salatid peamiselt kus neid vähe. Mett 3tl kuhjaga päeva peale. Õhtul vahel ka veel paar viilu teraleiba kalkuni singi ja munadega. riisi kartulit ei söö ammu enam. Küll aga hapukoor, isegi võid pisut ja oma 100g pähkleid. Vedlik on peamiselt vesi tee ja kohvi. Vahel harva läheb ka 1 õlle sisse. /varasemlat oli see raudpolt igapäeva menüüs. Ühel hetkel sai sellest siiber. Muud alksi ei tarvita juba aastaid./ Öösel joon piima, petti või keefiri. 1 l, vahel ka lahjat kohupiima, vett ja paar õuna.

Ongi kogu ooper. Lisadndeid on ka vahelduva eduga menüüs. Peamiselt süsikateta puhas 80% valk. Kindel see, et mitte FAST enam. B) Beeta alaniin, kreatiin, arginiin. Viimasel ajal ka glütseriin. Kes teavad mis see on ja kuidas kuna seda kasutatakse need teavad.

:)

Edited by Bonsuna

20 muna päevas. Ma arvan, et ta mõtles ikka 20 muna nädala peale ära jaotatuna? :D

Kui öeldi päevas siis seda ka mõeldi, see natuke üle 100g valku kõigest, kui kollastetta siis vähemgi!