Jump to content
444

Kas tasub ?

Recommended Posts

Teema siis selles, et töölkäimine väheke muutus ja nüüd nii söömine kui ka trenn ikka korralikult paigast ära.

Hommikul kell 7 siis lõuna kell 12 ja õhtusöök ka alles kell 7 siis juba nii väsinud ja magama.

Töö füüsiliselt raske ja olen kõvasti alla võtnud.

Mõtlesin siis, et prooviks natuke hullu panna valisin siis kolm tooded välja.

Hardcore amino 5000

Serious mass

Optimum cgt 10

Nüüd siis tahaks üldse teada saada kas tasub või ei tasu neid kõikki korraga sisse lahmima hakata ?

Et äkki ma siiski liialdan nendega, kuigi ise mõtlesin et siis tööle teeks veel seda serious mass sheiki kaasa ja koju tulles jätkaks kuidagi teiste toodetega et ikka jõuaks ilusti trenni ka teha jne.

Mõtlengi just seda, et sooja toitu pole võimalik tööl süüa ja ainult need saiakesed ära ei toida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nagu sa ise ütlesid, söömine ja trenn paigast ära. Neid lisanditega ei lapi, aja palju jahu tahes näost sisse. Et näiteks kreatiini põhimõttest ma selles pundis hetkel aru ei saa. See ikka pigem selleks kui trenn ja toitumine ja paigas ja veel veidi abi vaja..

Samas samas pakki kodujuustu söömine ei võta ju tervet igavikku? Serious mass on väga suhkrune ja ei tekita täiskõhu tunnet, vaata midagi muud kui kindlasti jahustada tahad.

Amino on nii ja naa, logisevat toitumist ei asenda, dieedi ajal oleks justkui omal kohal. Äkki selle raha eest kvaliteetset liha vaadata?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Osta pirukate asemel liha ja salatit, kui sooja sööki lõunaks ei ole võimalik hankida. Kodujuustu, kohupiima, keeda muna kaasa.... variante ju piisavalt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

vigast trenni ja toitumist toidulisandid ei asenda, pigem annavad juurde kui toitumine ja treening paigas on , aga kui raha palju miks mitte, kirjuta treeningust ja toitumisest lähemalt, nt pole mõtet võtta lampi keset päeva serious massi toidukorraasendajaks - sobib ainult peale trenni hardgainerile

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võta endale selline hulk toitu kaasa, et rohkem kui 3 tundi söömiste vahele ei jääks. Kui ostad kindlalt pulbrit, põhiliselt trenni jaoks, olgu see siis kas valgupulber (kindlasti juurde lisada süsikaid, häästi lihtne: osta mõnest suurest poest viinamarjasuhkurt, segada suhtega 2:1 või 3:1, nii et süsikaid rohkem, vastavalt energiavajadusele) või gainer pulber, siis põhimõtteliselt võid ühe sheigi endale sisse lasta.

Igasugused pulbrid ei asenda tervislikku toitumist!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ära raiska raha, sellest pole mitte minigt kasu sulle.

Ja seleta mulle (no ma natuke rumal), mis moodi on võimalik töö juures saiakesi süüa, aga mune või liha või köögivilju või kohupiima ei ole võimalik? Kes sulle üldse öelnud on, et toit peab soe olema? Mida annab "soe" toit?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seedimine kulutab energiat. Kas spordi eesmärk ei olegi energiat kulutades saavutada mingi püstitatud eesmärk? Mis mu keha saab sellest, kui ma sooja sööki söön?

Mina ei tunne abs mitte mingit vahet. Vahet organismile, kas ma söön sooja kanafileed või külma, ei ole. Aga vahel peab seedimisele andma kergemat toitu a'la supi näol.

See tingimata sooja toidu söömise "vajadus" on nagu see munajutt, et üle kolme muna nädalas süüa ei tohi. Minu arust liiga ületähtsustatud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×