Amarillo 1 Report post Posted June 3, 2010 tere,Revali kodukal kirjas , et noortel võimalus käia 4x nädalas jõusaalis ja maksumus on 350 eek. Mis kellaaegadel ja päevadel need siis oleks ? Saatsin ammu meili ka, aga vastust pole tulnud ja äkki siit tuleb kiirem. 4 kuud aega enne kui 20 saan , et äkki käiks revalis need kuud ja siis vaataks edasi... tönud Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted June 3, 2010 E,T,N,R 14-17.00 Tere tulemast, kohapeal olemas Andres Barabanov, kellelt nõu küsida.Ise olen 3 nädalat puhkusel ära. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted June 3, 2010 Sügisel ootaksin täiendust just noorte osas, vanus 15,16,17 a. Meil on olemas päris suur võistlejate sportlaste grupp, kuid noorteklass on täiesti väljakasvanud, seega ootaksin just eelpool öeldud poiste osas tugevat täiendust, selge et ei ole ka vanemaid soovijaid ära saatnud, kuid mida vanem soovija, seda kõrgem on ka ootuskriteerium. Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted June 3, 2010 okei tänud, aga ma vaatasin et Spartas ka samalaadne võimalus, ainult seal saab käia iga päev.Küsimus : seal on kirjas et, 350 eeki kuu, aga kas siis liikmemaks (690) eeki peab veel lisaks maksma , või kui palju seal liitumistasu oleks klubiga ??? Ma saan aru et 350 eeki kuu ainult noorterühm ja kõik ? lollid küsimused, aga mine sa tea kuidas kohapeal keeravad vms vale koht küsimiseks, aga kõige kiirem vastus - tõnud !!! Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted June 3, 2010 E,T,N,R 14-17.00 Tere tulemast, kohapeal olemas Andres Barabanov, kellelt nõu küsida.Ise olen 3 nädalat puhkusel ära.Mis Ristost saanud on? Kas ta ei tööta enam või puhkab? Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted June 3, 2010 okei tänud, aga ma vaatasin et Spartas ka samalaadne võimalus, ainult seal saab käia iga päev.Küsimus : seal on kirjas et, 350 eeki kuu, aga kas siis liikmemaks (690) eeki peab veel lisaks maksma , või kui palju seal liitumistasu oleks klubiga ??? Ma saan aru et 350 eeki kuu ainult noorterühm ja kõik ? lollid küsimused, aga mine sa tea kuidas kohapeal keeravad vms vale koht küsimiseks, aga kõige kiirem vastus - tõnud !!!äkki keeg iviitsib vastata ruttu, sest kui mmingid maksud ka siis lähen täna juab teisie jüuka ja teen kuukaardi ära-.... tönud Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted June 3, 2010 Klubiga liitumistasu 75 eeki maksad 1. korral 350le lisaks, edaspidi 350 eeki kuu kuni 20 täitub suur täna dude Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted June 4, 2010 Klubiga liitumistasu 75 eeki maksad 1. korral 350le lisaks, edaspidi 350 eeki kuu kuni 20 täitub seal aastapikkust lepet vms pole`? et käin ükskõik mis kuu ja jätan mõne vahele kui tahan ? mitte nagu articus et PEAB aastase leppe sõlmima Share this post Link to post Share on other sites
Margus Silbaum 20 Report post Posted June 4, 2010 Spartas saad käia nendel kuudel mille eest maksad. Kui tahad puhata mõne kuu siis palun. Keegi selle eest raha ei taha.seal aastapikkust lepet vms pole`? et käin ükskõik mis kuu ja jätan mõne vahele kui tahan ? mitte nagu articus et PEAB aastase leppe sõlmima Share this post Link to post Share on other sites
Amarillo 1 Report post Posted June 4, 2010 Ei pea mignisugust aastast lepingut sõlmima, vahele jäta kuid palju tahad kuni vanus veel sobiv onjep thnx suht hea, siis tundub norm Share this post Link to post Share on other sites
kuuliks 0 Report post Posted June 4, 2010 seal aastapikkust lepet vms pole`? et käin ükskõik mis kuu ja jätan mõne vahele kui tahan ? mitte nagu articus et PEAB aastase leppe sõlmima Sellised klubid on kahjuks jah olemas ja kui tahad veel varem lõpetada, et ei saa enam maksta, siis on isegi trahv.Reval on just hea, et maksad siis kui käid. Ntx juunikuus käid, siis maksad. Kui puhkad, siis selle kuu eest ei maksa. Maksmine on vaid iga kuu.Väga mugav kuupäevast-kuupäevani. Share this post Link to post Share on other sites