Jump to content
noortekas

Kõht, Kintsud? aidake..

Recommended Posts

tere, nimelt olen mures oma kintsude ja kõhu pärast..

ma teen (õhtuti) 100 tavalist istesse tõusust kõhu lihast? kui ma teex ka hommikul kas see aitax, ja millal kõhu lihased hakkaks välja paistma? ( mul on3 volti kõhu peal) ???

Aga kintsud, ma ei tee mingit trenni, aga jooksen ja jalutan õues ninga vahest tantsin..Kuidas saaks kintsude pealt pekki vähendada ainult nii et lihased ei tulex?

Ja kuidas saada peput väiksemax?

Sellised lollakad küsimused aga olen väga tänulik toreda ja targa vastuse eest :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

100 istesse tõusu?Kas seda siis korraga või kokku?Soovitan kõhtu treenida üli aeglaselt ja tundega, õppides tunnetama oma kõhtu, kui nii sama kiiruga üles alla rapsida, siis võid kindel olla, et mingit lihast ei arene.Kui sa teed 3 x nädalas korralikult kõhtu (4 harjutust+igat harjutust 3 seeriat ja seerias 20-25 x )peaks sellest täiesti piisama.Kõhu lihas vjab samuti korralikku taastumist, sellepärast ei soovitagi üle pingutada liigse treenimisega, tegelikult on ju sul kõik lihased olemas, ainult, et need tuleb õige toitumisega välja tuua.See jutt käib ka reite ja tuhara kohta, kui teed aeroobset rasvapõletust iga päev 30-60 min kõnd, sörk, siis peaks ka tulemusi varsti näha olema.Igal juhul edu õiges toitumises ja trennis!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×