Jump to content
MoloM

Miks?

Recommended Posts

Eestikeelses foorumis võiks siiski eesti keeles kirjutada ;)

Endal oli põhjuseks liiga madal KMI ning olematu lihasmass, samuti erinevatest faktoritest põhjustatud madal enesehinnang, mida soovisin siis suurendada. Sai ka mõeldud naiste peale, aga nagu aeg ning kogemused näitavad siis naiste( või vähemalt väärtuslikuma osa naiste) silmis ei ole lihaseline keha tõenäoliselt prioriteet 1,2 ega ka 3 ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Keskkoolis huvitas sprint, siiani huvitab. Ning selg kehv, nõuab treenimist.

Respect and pussy ;)

Läksid su soovid siis täide?;)

Muudetud kasutaja smack poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

alati trenni teind, algkoolis kõike :P nagu aktiivsed lapsed ikka ;)

siis kergejõustik, lõpuks ikka peaala suusatamine peale audentese lõpetamist veel 2 aastat ainult seda aga loodetud tulemusi ei tuld + veel sõjaväkke oli vaja suvel minna siis alustasin jõusaalis käimisega ja seda siiamaani(naudin)... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

4-5 klassis sai käidud korvapallis..jalgpalli saab vahetevahel ka nüüd mängitud, kuid trenni olen teinud selle aasta algusest saati.

põhieesmärk on see, et peeglisse vaadates olen iseendaga rahul. vaatepilt pole küll hull, kuid ikkagi mitte see, mis soovin. eesmärgiks võib nimetada ka saledat ja lihaselist keha. siiamaani olen kaotanud keskmiselt 1 % rasva kuus, kuid kaal on samaks jäänud...

miks? ikka enesekindlus, jõud ja lihased.

Muudetud kasutaja henri91 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olin nooruses suhteliselt väheaktiivne kuni 15 eluaastani, kus hakkasin rohkem jalg- ja korvpalliga tegelema, kuid aktiivsus oli sel hetkel ikkagi väike. Koos stressiga tõusis kehakaal 115 kiloni (188 pikkuse juures) ja 18 aastaselt tuli elumuutus, mis tõi kaasa aktiivse trenni ning stressilanguse, mille tulemusena langes kaalupendel sujuvalt 80 kiloni. Paraku on sellest jälle aega möödas ning võtsin mõned kuud tagasi eesmärgiks oma kunagist saavutust korrata ning üle trumbata; ehk saavutada keha, mille rasvaprotsent ca 6-10 oleks ja lihased korralikult nähtaval. Olles mesomorphi ja endomorfi segu, on see vägagi saavutatav B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×