Jump to content
Ott Kiivikas

EM fitness 2010 Novi Sad - MEDALISADU

Recommended Posts

Ohohoo.. suht sõnatu, ennustused üsna mööda siin ikka. Supper tulemused, palju õnne kõigile! ;)

Ega mööda jah...

Ainuke, mida ma õigesti ennustasin oli see, et kõik tulevad medalile. Kuid tegelikult läks ikka kraadi võrra veel paremini! :(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

SUPER!!!

Jõudsin eile hilisõhtul koju ja ettevaatlikult piilusin siia lehele, et kas saime mõne medali ka ja see, mis ma siin nägin, oli küll VÕIMAS!!!

Viimase kuu aja jooksul on Eesti saanud suurvõistlustelt juba 6 finaalkohta ja 4 medalit!!! On ju veel lootust, et ka mina võin dopingukontrollide saabumisel ühe koha võrra tõusta. Seda kõike arvestades võib küll julgelt öelda, et Eesti on tõusnud viimase paari aastaga ülivõimsalt kulturismi ja fitnessi riigiks! Slovakkidele jääme veel alla, aga kõik on meie endi kätes! Sain tublisti motivatsiooni juurde ja nüüd hakkan veel rohkem noorte ja juuniorite suunamisega siin lõuna-Eestis tegelema! Enam ei tundu utoopiline, et me võime suurvõistlustel medaleid saada ning tundub, et oleme vaikselt mööda läinud paljudest naaberriikidest! Usun, et selle aasta lõpus võib alaliit teha kokkuvõtte, et 2010 on Eestile läbi aegade kõige edukam aasta olnud!

Liisale ja mõlemale indrekule erakordselt suured õnnitlused, samuti perekond Kiivikale ja erilist heameelt teeb ka meie uue üllatusmehe Olegi selline erakordne tähelend! Usun, et sügisel saavad ka meie juuniorite raskekahurvägi elu parimasse vormi ja tuleb suurvõistlustelt medaleid Sõrmusele ja Raudsepale ning veel mõnele üllatusmehele, samuti on meil ka üks väga tugev veteran, kes võiks omavanustele koha kätte näidata maailma lavalaudadel!

Maailma parimat suve algust! :(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sellist õnnestumist ei oleks kuidagi julgenud loota. Kuigi konkurents oli paljudes kattides meeste kulturismiga võrreldes tagasihoidlik, et vähenda see kuidagi saavutuste väärtust. Suurimad õnnesoovid!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Konkurentsi kohapealt olid mõlemad kategooriad naiste +163cm ja meeste fitness väga tugevad. Võttes arvesse seda, et eelmise aasta maailmameister lõpetas +163 katis kolmanda kohaga ja eelmise aasta MM pronks neljanda kohaga. Meeste fitnessis esimesed 5 meest oleksid võinud kehaga võistelda vabalt klassikaliste kulturistidega ja mitte tagumiste kohtade eest....

Liisa kat oli sedakorda tõesti kergem võrreldes varasemate aastatega, kuid võitjate üle kohut ei mõisteta.... :(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×