Jump to content
hennu

Salaamiga täidetud seesamikana

Recommended Posts

Mõnus eine, väheke rasvasem, aga maitseb hästi!

4 portsjonit:

4 kanafileed

4 sl pestot

8 viilu maitserikast salaamit

soola ja pipart

5 sl seesamisseemneid

Valmistamine:

Lõike kanafileedesse pikivagu ja laota fileed laiali. Pane igale fileele 1 sl pestot ja 2 viilu salaamit, raputa soola ja pipart. Keera ülemine filee pool peale ja paneeri seesamiseemnetes. Grilli ahjus 250C juures või grillahjus ca 15 minutit või kuni kana on läbi küpsenud. Serveeri koos gratineeritud köögiviljadega :D.

Süsivesikuid 4g GK 0,8

Salaami asemel võib kasutada ükskõik mida hing ihaldab (ise olen lisanud ka kurki, sinihallitusjuustu - super!) või küpsetate üldse ilma täidiseta.

Muudetud kasutaja hennu poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×