lydon112 0 Report post Posted April 22, 2010 Hea raskejõustiku huviline tule kaema!!!Tõstjate kõige kõvem mõõduvõtt sellel aastal! 1. mail toimub Tallinnas, Kalevi spordihallis (Herne 30) Eesti meistrivõistlused klassikalises tõstmises. Tule ja saa vastused küsimsutele:Kas raskekaalus suudab nooruke Mart Seim pakkuda konkurentsi mitme kordsele Eesti meistrile Lauri Nämile?Kas hetkel Eesti parim tõstja Leho Pent teeb taas nulli ?Kas 2010 aasta parima klubi karikas läheb ikka Tartumaa "Jõud"-ile?Loe juhendit: http://www.tosteliit.ee/index.php?page=150&vid=21 Võistlust korraldab Eesti Tõstespordi Liit koostöös spordiklubiga Athleticus. Share this post Link to post Share on other sites
RihoK2go 5 Report post Posted April 22, 2010 Mina tulen ka kaema-vinnutama. Share this post Link to post Share on other sites
lydon112 0 Report post Posted April 23, 2010 Võistlusele registreerunud sportlased:www.joud.pri.ee Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted April 23, 2010 Mina aga lähen lava üles panema ehk saan ka võistlust ennast vaatama tulla. Share this post Link to post Share on other sites
RihoK2go 5 Report post Posted May 1, 2010 Fitnessi rahvas, ärge unustage, et täna on Eesti meistrivõistlused tõstmises.www.joud.pri.eewww.tosteliit.ee Share this post Link to post Share on other sites
RihoK2go 5 Report post Posted May 2, 2010 Selgunud on 2010. aasta Eesti meistrid klassikalises tõstmises.www.joud.pri.eewww.tosteliit.ee Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted May 2, 2010 Blja Mart juba 118 kilo Share this post Link to post Share on other sites
Margus Silbaum 20 Report post Posted May 2, 2010 Protokoll - http://www.tosteliit.ee/ofile.php?lid=848 Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted May 3, 2010 Videosi/pilte ei tehtud? Share this post Link to post Share on other sites
RihoK2go 5 Report post Posted May 3, 2010 Ma ootan ka neid, et Tartumaa Jõudi kodukale üles panna.www.joud.pri.ee Share this post Link to post Share on other sites
RihoK2go 5 Report post Posted May 4, 2010 Vaata ka videosid SK Athleticuse YouTube'i lehelt. Share this post Link to post Share on other sites
batmannu 22 Report post Posted May 19, 2010 Kas kellelgi võistlustest pilte ka on?kust neid leida võiks? Share this post Link to post Share on other sites
RihoK2go 5 Report post Posted May 19, 2010 Ma tahaks ka pilte näha.Batmannu, oma kuuendat katset tahaks näha Share this post Link to post Share on other sites
batmannu 22 Report post Posted May 19, 2010 Ma tahaks ka pilte näha.Batmannu, oma kuuendat katset tahaks näha Anna andeks, aga läheb veel aega, sir Erik Kuningas tegeleb sellega.. aga videod tulevad kindlasti millalgi, lihtsalt tuleb jube kannatlik olla Share this post Link to post Share on other sites