coleman2 0 Report post Posted July 28, 2004 ma võtan selle pura ärahomme peale lõunat on sul vaba aega Share this post Link to post Share on other sites
T 0 Report post Posted July 29, 2004 to mister. kas sinna maksud ka otsa arvutasid. liitusime ju EU - ga ja USA pole EU liige ehk kõik mis kallim kui õõvist 343 eeki sinna läheb vähemalt käibemaks kui mitte veel mingi maks otsa. käibekas 18%. enne läks käibemaks otsa siis kui toode kallim kui 1000 eeki.to coleman2. sain su maili kätte ja vastasin. et mul lõppeb trenn ca 14.00 ja alates 15.00 oleksin valmis. maila mis arvad. Share this post Link to post Share on other sites
coleman2 0 Report post Posted July 29, 2004 ma saatsin sulle mailiütle kas see aeg sobib Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted July 29, 2004 Uskumatu, et kahe purgi müümisest on võimalik arendada 30 kommentaariga teema, tegemist on tõsiste müügimeestega ja nagu näeme, edukate pealekauba. Share this post Link to post Share on other sites
T 0 Report post Posted July 29, 2004 no niivõrd kuivõrd ) saaks kasumit ka oleks täitsa lahe aga paraku sellest võib vist ainult unistada. Share this post Link to post Share on other sites