TLoorits 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 20, 2010 Kui palju peaks olema rasva protsent et kõhulihased välja paistaksid korralikult??? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
inside14 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 20, 2010 Kui palju peaks olema rasva protsent et kõhulihased välja paistaksid korralikult???Oleneb indiviidist. Lavalaudadel meestel on väga hea vormiga rasva % ulmeliselt madal, keskmiselt ehk 3% juures. Enda kogemuselt võin öelda, et minul paistis juba alla 10% isegi väga hästi. Samas oleneb kuidas üldse mõõta, näidikud erinevad. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
TLoorits 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 20, 2010 Oleneb indiviidist. Lavalaudadel meestel on väga hea vormiga rasva % ulmeliselt madal, keskmiselt ehk 3% juures. Enda kogemuselt võin öelda, et minul paistis juba alla 10% isegi väga hästi. Samas oleneb kuidas üldse mõõta, näidikud erinevad.Mul oli viimane kord mõõtes 12,1 aga kõhulihased ei paista välja.... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alfonze 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 21, 2010 Kõik oleneb, mida sa selle paistmise all silmas pead. Mul oli 88kg-selt ka näha ilusti 4 pakki, ehk siis ülemisi, rasvaprotsent oli siis umbes 13-15. Tänane kaal on 80,8kg, rasvaprotsent selline 9 kanti arvatavasti ja alumine pole ikka veel absoluutselt ilusti väljas, kuigi küljed ja ülemised joonistavad juba päris hästi. Ilmselt peab protsendi sinna 7-8 vahele ajama, et oleks ilus ja terav ka alumine osa, eks näis kas viitsib niikaugele ajada, eesmärk pole ju ka ainult dieeditamise nimel elada, eriti kui see nagu hobi ja enese proovilepanek, mitte võistlusteks ettevalmistus. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Marek* 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 21, 2010 enam vähem kui rasva protsent on 10 siis peaks juba näha olema! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
haubits 14 Teavita postitusest Postitas Aprill 21, 2010 Oleneb indiviidist. Lavalaudadel meestel on väga hea vormiga rasva % ulmeliselt madal, keskmiselt ehk 3% juures. Enda kogemuselt võin öelda, et minul paistis juba alla 10% isegi väga hästi. Samas oleneb kuidas üldse mõõta, näidikud erinevad.Alla kolme on natuke ulmeline see juba. Üldiselt mõõdavad vähesed inimesed oma tegelikku rasvaprotsenti, Eestis on selleks nii kapslid kui muud mõõteriistad olemas. See, mis mõõdab ülakeha voolutakistust, ehk sirgete kätega ees hoitav, on rohkem huumorimasin kui reaalne näitaja ja baseerub suure hulga meeste keskmisel. Seega too valetab arvestatavalt, kellel rohkem, kellel vähem ja igasugune söömine, joomine jm muudab tulemust. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
TLoorits 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2010 Ühesõnaga kui mul praegune protsent on 12,1 siis ma peaks selle vähemalt alla 10 saama et midagi paistma hakkaks?...Sest ise ma arvan et kõhulihased mul on aga kõhul siiki rasvakiht mingisugune peal... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kuuliks 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2010 Ntx Marek Kalmusel on päris kõrge rasva%, aga tal ilusti proportsioonid näha. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2010 Kas Marek Kalmus nüüd parim näide on rasvaprotsendi poolest, aga tõsi ta on, et kui lihas on piisavalt suur, siis paistab see ka kerge pekikihi alt välja. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sadist2 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2010 mul 22% ja pingutades on juba näha Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kuuliks 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2010 Kas Marek Kalmus nüüd parim näide on rasvaprotsendi poolest, aga tõsi ta on, et kui lihas on piisavalt suur, siis paistab see ka kerge pekikihi alt välja.Ma mõtlesin siinkohal seda, et number ei ole alati määrav lihase paistmisel. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Aprill 23, 2010 Ma mõtlesin siinkohal seda, et number ei ole alati määrav lihase paistmisel. No tema puhul ei näita tavaline rasva% mõõtur muidugi õiget tulemust ka, vaid paneb osa lihaseid rasva arvele. Masina arvates ei saa ju 120kg inimene olla vormis. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
TLoorits 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 28, 2010 Palju sul Kristjan endal protsent hetkel on? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides