Paul.K. 3 Report post Posted April 14, 2010 Oksini leiad " Pood" menüü alt. Eks pikapeale harjub uue kujundusega ära jälle.. Share this post Link to post Share on other sites
Impsik 0 Report post Posted April 14, 2010 ffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu, nii kirju ja kas fit oksjonit ka ei leidnud???Fit oksjon asub siin http://fitshop.fitness.ee/Oksjon on saanud kaasaegse lahenduse. Share this post Link to post Share on other sites
smack 2 Report post Posted April 14, 2010 Minu arust on veits liiga palju infot ühele lehele pakitud. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted April 14, 2010 Minumeelest on see just väga hea, et foorumi teemade lingid avalehel avanevad teises aknas. Kirju tundub ta küll, kui arvatavasti läheb natuke aega harjumiseks. Vähemalt ei ole punast nii palju. See teema värvivalik võiks olla muudetav. Foorumi theme võiks samuti muuta või olla muudetav. Muidu olen rahul, sellise positiivse väljanägemisega leht nüüd. Share this post Link to post Share on other sites
emmimees 1 Report post Posted April 15, 2010 Kus shoutbox on? Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted April 15, 2010 Kus shoutbox on?All vasakul. Share this post Link to post Share on other sites
Jackie 4 Report post Posted April 15, 2010 Kus shoutbox on?Esilehel all vasakus nurgas. Klõpsa paksu mehe näo peal ja avanebki sulle shoutbox Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted April 15, 2010 Esilehel all vasakus nurgas. Klõpsa paksu mehe näo peal ja avanebki sulle shoutbox Lisaks veel, et paksust mehest ning kirjast "shoutbox" paremale jäävad veebitreenerid Share this post Link to post Share on other sites
Karl818 0 Report post Posted April 15, 2010 (edited) Kui hommikul fitness.ee avasin, siis arvasin, et mul jälle internet jebib .Aga hetk hiljem sain aru, et lehte on uuendatud. Natuke harjumatu, kuid saab hakkama. Mulle meeldib see kujundus rohkem, kui vana. Edited April 15, 2010 by Karl818 Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted April 16, 2010 Oksjoni võitis Ultra Life Protein 908g Alar 386Fit.iga.Palju õnne võitjale ja vabandused, et meil ei ole veel tehtud oksjoni võitjate teavitust süsteemi. Share this post Link to post Share on other sites
Innovative 0 Report post Posted April 16, 2010 Oksjoni võitis Ultra Life Protein 908g Alar 386Fit.iga.Palju õnne võitjale ja vabandused, et meil ei ole veel tehtud oksjoni võitjate teavitust süsteemi.nii eile selle oksjon lõpetamisel oli huvitav sheik, tegin pakkumise 1 minut enne lõppu ja viimasel sekundil siis segi Alar pakkumise( nagu aru saan) ja siis näitas, et uus 5minutit hakkas peale käima kui 1minut oli käinud peale uut aega siis järksu ilmus uus toode?Kuidas on see lõpp kas see võidab kes saab kõige täpsema pakkumise aja lõppedes või see, et iga kord kui juurde pakud tuleb 5min juurde kuni keegi üle ei paku. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted April 16, 2010 Ime hinnaga said toote kätte -see on minu lemmikvalk (96,5 krooni)!!!! Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted April 16, 2010 Ma ei taba ikkagi ära kust kohast ma leian oma profiili fitness reidis, et saaks vaadata kes hindas ja kommenteeris, nagu vanal oli. Kas nii ei ole võimalik kuidagi veel teha, et kes tahab saab omale vana lehekujunduse jätta ? Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted April 17, 2010 Polnud vahepeal siin käinud ja algul ehmatas ära. Tasapisi harjuma, et ei ole enam asjad samas kohas jne. Aga ilus on küll, muutused paha ei tee. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted April 18, 2010 Mul töötab siiamaani kõik kenasti. Share this post Link to post Share on other sites
koldberg 0 Report post Posted April 18, 2010 Mulle meeldis vana kujundus rohkem, aga eks see ole harjumise asi. Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted April 19, 2010 Kui avastate bugisid, pange need kirja siin. Parandamise käigus kustutan sealt sõnumeid, mis on juba lahenduse leidnud. Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted April 20, 2010 Oksjoni võitis Ultra Life Protein 908g Alar 386Fit.iga.Palju õnne võitjale ja vabandused, et meil ei ole veel tehtud oksjoni võitjate teavitust süsteemi.Kuidas toimub oksjoni võitjate teavitamine?Kes võitis viimase oksjoni? Share this post Link to post Share on other sites
Marek* 0 Report post Posted April 21, 2010 Kui oksjon on öõppenud siis Mis aja tagant sinna uus toode tekib? Share this post Link to post Share on other sites
Indrek Viska 8 Report post Posted April 22, 2010 Oksjonil võitis Vit-Min Olimpilt Rotter 365Fit.igaOksjonil võitis Gain Bolic 6000 1kg Olimpilt Innovative 294Fit.iga Share this post Link to post Share on other sites
Marek* 0 Report post Posted April 23, 2010 Krt kes jälle oksjonile aega juurde pani?????????????? Share this post Link to post Share on other sites
Innovative 0 Report post Posted April 23, 2010 nagu aru saan on neil pandud nii et oksjoni automaatne aeg on 24h millal oksjon läbi saab kuigi peab olema 48h ja siis nad panevad käsitsi aega juurde.nii olen mina aru saanud. Share this post Link to post Share on other sites
Marek* 0 Report post Posted April 23, 2010 nagu aru saan on neil pandud nii et oksjoni automaatne aeg on 24h millal oksjon läbi saab kuigi peab olema 48h ja siis nad panevad käsitsi aega juurde.nii olen mina aru saanud.igastahes väga vigane värk veel Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted April 24, 2010 nagu aru saan on neil pandud nii et oksjoni automaatne aeg on 24h millal oksjon läbi saab kuigi peab olema 48h ja siis nad panevad käsitsi aega juurde.nii olen mina aru saanud.pehmelt öeldes frustreeriv süsteem. Share this post Link to post Share on other sites
kike89 0 Report post Posted April 24, 2010 Aga miks seda aega ültse juurde panema peab?? 24h piisaks täiesti ju või siis võiks kohe mingi 48h panna, mitte aega juurde panna, see tekitab segadust... Ükshetk vaatan, et oh oksjon hakkab läbi saama teen pakkumise ära ja järgmine hetk on 2 päeva millegagi oksjoni lõpuni jälle Share this post Link to post Share on other sites