Jump to content
13

Kas ujumine varahommikul enne tööpäeva on hea?

Recommended Posts

Kas ujumine varahommikul enne tööpäeva on hea? Varahommik jääb mul kella 5-7 vahele olenevalt tööpäeva algusest. Hommikuti söön normaalse eine valkude, rasvade ja süsivesikutega. Enne ujumist pole vist söömine hea, või tuleks veidikene ka enne ujumist süüa?

Tänud!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kindlasti on see hea, juba sellepärast et tõmbad oma keha liikuma ja siis on päev otsa hea olla Toidu kohapealt soovitan võtta midagi kerget enne minekut, ja pärast ujumist süüa hommikusööki nt puder ja muna, peale võtta klaas piima.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kindlasti on see hea, juba sellepärast et tõmbad oma keha liikuma ja siis on päev otsa hea olla Toidu kohapealt soovitan võtta midagi kerget enne minekut, ja pärast ujumist süüa hommikusööki nt puder ja muna, peale võtta klaas piima.

Kerge alla võiks liigtada puuviljad, juurviljad?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui rasvapõletuseks teha , olen teinud väikse kohvi ja pool vadakuvalku,siis süsivesikut ei võta .Peale ujumist ilma valgujoogita alles hommikusöögi.Kui aga tõsise koormusega ujumine siis süsivesikut ja valku

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
enne ujumist @ must tass kohvi + 20g vadakuvalku + 5-10g aminohappeid = rasvapõletus ja lihase säilimine

Kas roheline tee sobib kohvi asemel? Peale ujumist on mul võimalik söömine tund aega edasi küll lükata kui see seda tõesti väärt on!?

Muudetud kasutaja 13 poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas roheline tee sobib kohvi asemel? Peale ujumist on mul võimalik söömine tund aega edasi küll lükata kui see seda tõesti väärt on!?

oleneb mis su eesmärk on, tee sobib ka

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
oleneb mis su eesmärk on, tee sobib ka

Sõnastan enda küsimuse veidi teisiti ;) Kas roheline tee annab kohviga võrreldava rasvapõletusefekti?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.