Jump to content
Guest Kristiina

Menüü naisele, kes soovilb kaalust alla võtta

Recommended Posts

Guest Kristiina

Mida tuleks süüa hommikuti, lõunaks, õhtuti?

Olen juba pikemat aega söönud rohkem juur- ja puuvilju, aga kaal kuidagi ei alane? Ilmselt toitun valesti? Olen 178 pikk ja 63 kg

Kas kellegil on näidismenüüd?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Guest Kristiina

Parimatel aegadel s.t kui nädalas 3 - 4 korda jõusaalis käisin , olin 55kg. Eks ikka sihin selle poole...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kristiinale - ka mulle tundub, et probleemi tegelikult pole: Sinu BMI on täiesti normis, võid trennis lasta oma rasvaprotsenti mõõta, aga tõenäoliselt on ka see normis. Mida enam oma keha normile läheneda, seda raskem ongi rasva maha võtta (ja mahavõttes seda säilitada). Need fotodelt nähtavad igatsugu Mrs.Fitness'id tõmbavad end võistlusteks väga rasvavabaks, aga seda suhteliselt lühiajaliselt ja lisaks sellega tekivad neil ka tsüki häired jm tervisejamad (mida sa kindlasti ei taha).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rasvaprotsenti saab mõõta nii Reval- Spordis kui ka Planet Spordis. Viimati mainitus viin ka koos teiste treeneritega läbi koormustesti. Mõõdame vererõhu, rasvaprotsendi, kolesterooli, pikkuse ja kaalume. Sääjärel teeme koormustesti rattal, mis on arvutiga ühendatud ja saame tulemuse Teie tervislikust seisust. Saadud andmete põhjal on treening ja toitumissoovitusi anda tunduvalt lihtsam, samuti saate teada seda , millist sorti treeningut Te paksite tegema, et jõuda soovitud tulemuseni. Ühe testi hind on klubi liikmele 250.- väljast poolt tulnule 350.- testi aeg 45min. Eraldi on võimalik mõõta rasvaprotsenti hinnad vastavalt 10.- ja 20.- krooni. Minu tööpäevad on igal Esmaspäeval ja neljapäeval 16.45- 19.45 samuti on teistel päevadel võimalus testida, info ette helistades 6610547 Planet Sport. Testi on mõttekas teha iga 3-6 kuu järel, vastavalt vajadusele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×