Jump to content
Laura Reisalu

Munadepühaks - omletirull 4 gurmaani lauale

Recommended Posts

Munadepühaks - omletirull 4 gurmaani lauale (allikas: Tallegg)

Koostisained:

6 Talleggi kollast muna

100g rõõska koort (võid asendada ka originaalretseptis koostisosi -panna ka piima või sojapiima)

1 spl nisujahu

soola, pipart

riivitud sidrunikoort ja -mahla

Täidis:

100g kuumsuitsu lõhet

värsket tilli

50g toorjuustu

20g kergelt praetud porrut

kaunistamiseks 30g forellimarja

Valmistamine:

Klopi munad koore ja maitseainetega segi, puista sekka sidrunikoort ja vala maitse järgi sidrunimahla. Lisa jahu, sega veel ja vala ahjuplaadile. Plaat 180 kraadi juures ahju.

Sega kokku täidis ning määri valmis omletile. Keera omlett küpsetuspaberi abil rulli. Pane rull ahju küpsema, et täidis ka sooja saaks.

Lõika rull seibideks ja kaunista hapukoore ning forellimarjaga. Serveeri ja lase hea maitsta!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×