Jump to content
Sign in to follow this  
Laura Reisalu

Munadepühaks - omletirull 4 gurmaani lauale

Recommended Posts

Munadepühaks - omletirull 4 gurmaani lauale (allikas: Tallegg)

Koostisained:

6 Talleggi kollast muna

100g rõõska koort (võid asendada ka originaalretseptis koostisosi -panna ka piima või sojapiima)

1 spl nisujahu

soola, pipart

riivitud sidrunikoort ja -mahla

Täidis:

100g kuumsuitsu lõhet

värsket tilli

50g toorjuustu

20g kergelt praetud porrut

kaunistamiseks 30g forellimarja

Valmistamine:

Klopi munad koore ja maitseainetega segi, puista sekka sidrunikoort ja vala maitse järgi sidrunimahla. Lisa jahu, sega veel ja vala ahjuplaadile. Plaat 180 kraadi juures ahju.

Sega kokku täidis ning määri valmis omletile. Keera omlett küpsetuspaberi abil rulli. Pane rull ahju küpsema, et täidis ka sooja saaks.

Lõika rull seibideks ja kaunista hapukoore ning forellimarjaga. Serveeri ja lase hea maitsta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×