Rebane 102 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 No vaatame kui kõvad mehed ja naised meil siin on ja palju numbreid me siis näeme.Oleme siis ausad, onju Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vilps 1 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Võiks mingid vastused ka olla...näiteks viienda puhul, midagi nagu näeks, samas ei saa päris aru. Igatahes viiendat ei näe. Can’t see circle 5: Possible latent homosexuality. Can be light uncontrolled accesses of attraction to the same sex. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sir 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Võiks mingid vastused ka olla...näiteks viienda puhul, midagi nagu näeks, samas ei saa päris aru. Igatahes viiendat ei näe. Can’t see circle 5: Possible latent homosexuality. Can be light uncontrolled accesses of attraction to the same sex.same shit tuleb vist sõpradeks hakata Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Stardust 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 (muudetud) Oh imet, ma ei näe ka viiendat. Pean end küll heteroks, aga ei saa eitada, et ma naisi äärmiselt atraktiivseteks ja kütkestavateks pean. Muudetud Märts 19, 2010 kasutaja Stardust poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
proTest 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 (muudetud) Heh, sel juhul on kõik homoseksuaalsed. See "vene armee test" on küll väga ebaoriginaalne. Kahtlane sarnasus Ishihara värvipimeduse testiga. Isegi 1:1, kuid viiendas pildis on rohelised täpid eemaldatud(järeldan, et vene armees tahetaksegi kõiki homoseksuaalseks tembeldada)viide:http://www.toledo-bend.com/colorblind/Ishihara.asp(arvatavasti eelnevad postitajad selles lingis näevad ilusti viiendat pilti ) Muudetud Märts 19, 2010 kasutaja proTest poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Okk 39 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Tuleb välja , et ma ka omasooihar. Kurat ema ja isa kindlasti ei rõõmusta Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
younger 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 mina näen viiendas 84. Ühesõnaga- jep, teie emad saavad kurvaks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 No vaatame kui kõvad mehed ja naised meil siin on ja palju numbreid me siis näeme.Oleme siis ausad, onjuGTFO. See kindlasti ongi selline tõmbekas, et viiendat ei näe? Eksju? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Vilps 1 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 GTFO. See kindlasti ongi selline tõmbekas, et viiendat ei näe? Eksju? Tuleb välja, et sa oled ka p***? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
soomusk 1 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Tundub, et täna tulevad päris paljud kapist välja.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Goleteral 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Homme elu24's "Fitnessist homoseksuaalsete kalduvustega?" Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Tetz 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 hahaa krt need seal ida pool ikka tahavad armees poisid kapist välja ajada:D aga ausalt, keegi nääb ka mis seal 5 peal on või lihtsalt siuke kerge mõnitus? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Kohe kui vaatad 5. viskab nagu 86, aga kui süveneda siis ei saa kottigi aru enam.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aken 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Väga värdjas lehekülg see, sibulate enda meisterdis. Lugege näiteks artikklit "pronkssõdurist". Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
soomusk 1 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 hahaa krt need seal ida pool ikka tahavad armees poisid kapist välja ajada:D aga ausalt, keegi nääb ka mis seal 5 peal on või lihtsalt siuke kerge mõnitus?Õige testiga link pandi juba eespool üles ju, pole vaja enam pabistada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Xero 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Kohe kui vaatad 5. viskab nagu 86, aga kui süveneda siis ei saa kottigi aru enam..Mu meelest ka viiendas pigem 86, aga täpselt ei näe jah, nii et asi ei ole kindel veel Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Nesatur 10 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 mina näen viiendas 84. Ühesõnaga- jep, teie emad saavad kurvaks.Mulle tundub ka 84 aga tegelikult õigel pildil on seal 6. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Kohe kui vaatad 5. viskab nagu 86, aga kui süveneda siis ei saa kottigi aru enam..Viiendas nr 86 nägemiseks peab olema väga hea fantaasia Tegin testi hoobilt ümber... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Xero 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Tõestad, et pole 86 ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Impsik 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Mulle tundub, et viies on 85. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
wer-rax 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Olen parajalt värvipime:/näen ainult 1, 2 ja 4:D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
H2TheO-Z 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 GTFO. See kindlasti ongi selline tõmbekas, et viiendat ei näe? Eksju? see on fake, mul on perfektne nägemine, aga ma ei näe ka midagi seal viiendas. Teisi kõiki näen kristallselgelt. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kike89 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Eks see ongi pigem naljaga tehtud ma arvan Aga alguses võttis silmi pingutama küll, et mis seal viienda peal on... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jeero 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 (muudetud) 5-es paistab 84 olevat.....teised numbrid suht selgelt eristatavad Muudetud Märts 19, 2010 kasutaja jeero poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
big poppa pump 0 Teavita postitusest Postitas Märts 19, 2010 Ma ei näe ka nr viite. Ei teagi kohe, kuidas seda emale ja isale rääkida nüüd. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides