Ponnu 0 Teavita postitusest Postitas Märts 17, 2010 Hakkasin viimasel ajal uuesti trenniga tegema ning leidsin vanast ajast proteiinipulbri. Kurivaim on aegunud, aga ära visata kah ei raatsiks. Kas see on väga määrav valgulisandi puhul? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Arx07 0 Teavita postitusest Postitas Märts 17, 2010 Räägitakse, et kui maitse ja segunevus on endine siis pole häda miskit... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ponnu 0 Teavita postitusest Postitas Märts 17, 2010 Räägitakse, et kui maitse ja segunevus on endine siis pole häda miskit...tänud lasen selle lõpuni siis. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kike89 0 Teavita postitusest Postitas Märts 17, 2010 Ei tohiks hullu olla jah.. Kui just paar aastat vana ei ole.. Proovisin ühte sellist, päris halb oli.. segunes küll enam-vähem aga maitse Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ponnu 0 Teavita postitusest Postitas Märts 18, 2010 Nojah, 27 03 2008 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
asdfghjkl 2 Teavita postitusest Postitas Märts 18, 2010 Hakkasin mõtlema, et tegelikult saaks selles küsimuses selgust, kui leida internetist "riknenud liha toitaine detailkaardi". Praegu on ju populaarne, et anda toitaine-ülevaadet "küpsetatud liha" kohta, "toore liha kohta", "inimese rinnapiima kohta" ja kõige muu kohta, miks ei võiks olla siis ka näiteks "riknenud liha" kohta info. Võrdleks seda tavalise liha näitajatega, ja teeks järelduse seisnud valgupulbri kohta, et kas seal on valku vähem kui varem või mitte. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Märts 18, 2010 Hakkasin mõtlema, et tegelikult saaks selles küsimuses selgust, kui leida internetist "riknenud liha toitaine detailkaardi". Praegu on ju populaarne, et anda toitaine-ülevaadet "küpsetatud liha" kohta, "toore liha kohta", "inimese rinnapiima kohta" ja kõige muu kohta, miks ei võiks olla siis ka näiteks "riknenud liha" kohta info. Võrdleks seda tavalise liha näitajatega, ja teeks järelduse seisnud valgupulbri kohta, et kas seal on valku vähem kui varem või mitte.See valgukogus pole tähtis:) Ilmselt on sinna juba igasugused seened ja värgid mõnusa elamise endale teinud:) Ja nende kõrvalproduktid on mürgised. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Märts 18, 2010 See valgukogus pole tähtis:) Ilmselt on sinna juba igasugused seened ja värgid mõnusa elamise endale teinud:) Ja nende kõrvalproduktid on mürgised.Seened ja värgid... on tavaliselt targemad kui inimene. Mul oli Tais kogemus tuunikala konserviga. Muidu kalale igati aplalt kallaleasuvad väikesed sipelgad ei reageerinud konserveeritud tuunikalale mitte üks raas Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Märts 18, 2010 Seened ja värgid... on tavaliselt targemad kui inimene. Mul oli Tais kogemus tuunikala konserviga. Muidu kalale igati aplalt kallaleasuvad väikesed sipelgad ei reageerinud konserveeritud tuunikalale mitte üks raas Et kui seened kallale pole läinud, siis järelikult polnud hea valk, ja kui on läinud siis järelikult OLI hea valk, aga enam tasu süüa ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aile 1 Teavita postitusest Postitas Märts 18, 2010 Et kui seened kallale pole läinud, siis järelikult polnud hea valk, ja kui on läinud siis järelikult OLI hea valk, aga enam tasu süüa ?Sa oled minust õigesti aru saanud Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides