cubs224 0 Report post Posted March 16, 2010 vahest poes muud pole siis ostan seda tavalist rasvata,aga se paljalt pole kõige parem ,et keegi äkki soovitab millega seda hea süüa on ja siis äkki mõni teab palju yhe tavalise kanamuna munavalge ja munakollane umbes kaaluda võib? Share this post Link to post Share on other sites
Amor 0 Report post Posted March 16, 2010 Kohupiima sega moosi või jogurtiga.Endale meeldib moosiga rohkem ja üks muna peaks kaaluma kusagil 53-58g karbi peal peaks kirjas olema Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted March 16, 2010 Enamasti ostan ka rasvata kohupiima, kuna see tavaliselt väga hea hinnaga, sisse segan 10% hapukoort ja vastavalt tujule kookoshelbeid, rosinaid, vaniljet või näiteks kirsse, maasikaid või kakaopulbrit(mõrudat), magusa maitse jaoks vedelat suhkruasendajat. Share this post Link to post Share on other sites
Innovative 0 Report post Posted March 16, 2010 Ise ostan ka seda Lahjat kohupiima oleneb olukorras mida poes on kas rosinaga või ilma ja tavaliselt siis kodu maasikamoosi peale. Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted March 16, 2010 Kui blender on, siis suht kerge improviseerida, ma enamasti panen 2pakki rasvata kohupiima+pool liitrit jogurtit+banaani, kompotti, kiivit, mahla jms, või siis lisan neid kõiki Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted March 16, 2010 ja siis äkki mõni teab palju yhe tavalise kanamuna munavalge ja munakollane umbes kaaluda võib? Keedetuna umbes nii: munavalge 35 g ja kollane 15 g, kunagi kaalusin, Selveri keskmise suurusega munad olid.Lahja maitsestamata on küll veidi odavam, aga kui igasuguseid asju sinna juurde lisad, siis võibolla ei tulegi eriti odavam kokkuvõttes? Ma igatahes ei viitsi vaeva näha segamistega, ostan sellise, mida kohe söön. Share this post Link to post Share on other sites
TerrenCe 1 Report post Posted March 16, 2010 Lahjat kohupiima segan piimaga, kuni on selline poolvedel kohupiim. Ja tundub nagu sööks piima. Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted March 16, 2010 Ja 90 % munavalge kaalust on põhimõtteliselt vesi Share this post Link to post Share on other sites
cubs224 0 Report post Posted March 17, 2010 no nüüd ma olen juba targem äitähh vastuste eest Share this post Link to post Share on other sites
Andrek 0 Report post Posted March 17, 2010 Kui blender on, siis suht kerge improviseerida, ma enamasti panen 2pakki rasvata kohupiima+pool liitrit jogurtit+banaani, kompotti, kiivit, mahla jms, või siis lisan neid kõiki Hahahaaaahaa:D sööd selle kõik ära ka ühe korraga? Share this post Link to post Share on other sites
Kassisilm 0 Report post Posted March 17, 2010 (edited) Mul on mõte - mulle meeldib kohupiim apelsinilõikudega. Aga kuidas sobivad kokku valk ja apelsinis olev sidrunhape (küll ainult 1.2%)? Tegelikult kas te üldse kohupiima süües mõtlete, et millega see kokku sobib. Kõiki reegleid jälgida on suht raske, aga näiteks peale trenni tahaks kohe parima selleks anda. Aga ikka ma söön seda apelsinilõikudega - niikuinii mittemiski kokku ei sobi kohupiimaga selle järgi. Olen söönud vaniljekohupiima (oi palju süsivesikuid), aga ka Farmi`l oli üks rasvatu või väherasvane (?) kohupiim, mis oli küll kuiv, aga toormoosiga maitses küll. Ja Selveris, kus ma käin on see kohupiima valik nii väike, hiigelsuures Maximas`ki on, et ma ei leiagi endale meelepärast. Ma pole eriline kohupiimaspets - mul nii äbarik keha, et sellised raskestiseeditavamad asjad ei sobi Edited March 17, 2010 by Kassisilm Share this post Link to post Share on other sites
He1ko 0 Report post Posted March 17, 2010 Panen sheikerisse paki lahjat kohupiima, 2 muna, 1greip, 1banaan,kookoshelbeid ning lisan aplesinimahla Share this post Link to post Share on other sites
cubs224 0 Report post Posted March 17, 2010 toorest muna w? ja siis koik nagu yhes kompotis w:D Share this post Link to post Share on other sites
Impsik 0 Report post Posted March 17, 2010 Mina ostan samuti lahjat kohupiima ja segan selle hapupiimaga ning kõrvale söön pirni ja õuna. Share this post Link to post Share on other sites
Marek* 0 Report post Posted March 17, 2010 ostan kh kohupiima ja segan selle koos hapukoorea ja lisan suhkurt ja moosi! Share this post Link to post Share on other sites
sass01 6 Report post Posted March 17, 2010 Mina tavaliselt lasen blenderis piima ja suhkruga segi, vahel lisan jogurit juurde ja joon lihtsalt alla. Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted March 19, 2010 Hahahaaaahaa:D sööd selle kõik ära ka ühe korraga?Hommikuti on mul selline nälg, et see läheb nagu naksti Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted March 19, 2010 Panen sheikerisse paki lahjat kohupiima, 2 muna, 1greip, 1banaan,kookoshelbeid ning lisan aplesinimahla kuidas selline koks ka maitseb? Share this post Link to post Share on other sites
Alfonze 0 Report post Posted March 19, 2010 Valku paljuks ei lähe? Kohupiim reeglina 200gr pakk ja lahjas on vähemalt 16gr valku per 100g (osades ka 18gr), lisaks muna ka veel... Miks mite muna jätta eraldi toidukorraks ja panna näiteks 1 veel juurde, pole ju mõtet üleliia ka sisse korraga kühveldada. Samuti siis jääks eritüüpi valgud eraldi toidukordadesse. Share this post Link to post Share on other sites
cubs224 0 Report post Posted March 19, 2010 ma jätsin munad välja igatahes kuna mune käepärast polnd ja ilma oli ka täitsa enamvähem Share this post Link to post Share on other sites
wokie 0 Report post Posted March 21, 2010 Mul on mõte - mulle meeldib kohupiim apelsinilõikudega. Aga kuidas sobivad kokku valk ja apelsinis olev sidrunhape (küll ainult 1.2%)? Tegelikult kas te üldse kohupiima süües mõtlete, et millega see kokku sobib. Kõiki reegleid jälgida on suht raske, aga näiteks peale trenni tahaks kohe parima selleks anda. Aga ikka ma söön seda apelsinilõikudega - niikuinii mittemiski kokku ei sobi kohupiimaga selle järgi. Olen söönud vaniljekohupiima (oi palju süsivesikuid), aga ka Farmi`l oli üks rasvatu või väherasvane (?) kohupiim, mis oli küll kuiv, aga toormoosiga maitses küll. Ja Selveris, kus ma käin on see kohupiima valik nii väike, hiigelsuures Maximas`ki on, et ma ei leiagi endale meelepärast. Ma pole eriline kohupiimaspets - mul nii äbarik keha, et sellised raskestiseeditavamad asjad ei sobi Ei usu, et see sidrunhape sulle midagi halba teeb. Ja kas kohupiim ei ole mitte kergestiseeditav? Söön ise praktiliselt iga päev kohupiima ning enesetunde järgi ütleks küll, et ei seedi ta midagi raskelt. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted March 22, 2010 Mul on mõte - mulle meeldib kohupiim apelsinilõikudega. Aga kuidas sobivad kokku valk ja apelsinis olev sidrunhape (küll ainult 1.2%)? Tegelikult kas te üldse kohupiima süües mõtlete, et millega see kokku sobib. Kõiki reegleid jälgida on suht raske, aga näiteks peale trenni tahaks kohe parima selleks anda. Aga ikka ma söön seda apelsinilõikudega - niikuinii mittemiski kokku ei sobi kohupiimaga selle järgi. Olen söönud vaniljekohupiima (oi palju süsivesikuid), aga ka Farmi`l oli üks rasvatu või väherasvane (?) kohupiim, mis oli küll kuiv, aga toormoosiga maitses küll. Ja Selveris, kus ma käin on see kohupiima valik nii väike, hiigelsuures Maximas`ki on, et ma ei leiagi endale meelepärast. Ma pole eriline kohupiimaspets - mul nii äbarik keha, et sellised raskestiseeditavamad asjad ei sobi Mul oli kunagi üks treenitav, kes kurtis, et tal ei lähe lahja kohupiim alla. Siis kirjeldas mulle säravil silmil: Aga siis ma panin sinna moosi... ja veel moosi! Ta tahtis maha võtta...Minule kohupiim ei sobi, kahjuks olin ma juba 5 aastat seda endale sisse vägistanud (inimese tahtejõud võib imesid teha...) enne, kui teada sain, et peaks seda üleüldse mitte tarbima. Share this post Link to post Share on other sites
haamer 0 Report post Posted March 30, 2010 vahest poes muud pole siis ostan seda tavalist rasvata,aga se paljalt pole kõige parem ,et keegi äkki soovitab millega seda hea süüa on ja siis äkki mõni teab palju yhe tavalise kanamuna munavalge ja munakollane umbes kaaluda võib? Siinkohal küsimus,kas näiteks kohupiim (200-250g) sobib kõrvale võtta näiteks 4 viilu justu (u 50g) ja klaas kitsepiima/piima. Share this post Link to post Share on other sites
JungaTroll 79 Report post Posted March 30, 2010 vahest poes muud pole siis ostan seda tavalist rasvata,aga se paljalt pole kõige parem ,et keegi äkki soovitab millega seda hea süüa on ja siis äkki mõni teab palju yhe tavalise kanamuna munavalge ja munakollane umbes kaaluda võib? Ma kunagi juurdlesin ka selle üle. Vägistasin endale sisse 6 pakki kohupiima päevas. Siis aga mõtlesin "out of the box" ja tirisin 25kg rasvavaba piimapulbrit koju ... aasta oli 1995. Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted March 30, 2010 Minule kohupiim ei sobi, kahjuks olin ma juba 5 aastat seda endale sisse vägistanud (inimese tahtejõud võib imesid teha...) enne, kui teada sain, et peaks seda üleüldse mitte tarbima.Kohupiim on ju hea. Mis loobumise põhjuseks oli ? Share this post Link to post Share on other sites