Jump to content
RaikoK

2 + 2 = 7...

Recommended Posts

Tagasi uudise / artikli juurde

Üks sagedasemaid küsmusi, mida mulle alalõpmata esitatakse on: „Kuidas ma saaksin võimalikult kiiresti kasvatada märgatavalt lihasmassi?“ Tavaliselt on küsijaks mõni tüüp, kes minemas kooli kokkutulekule, valmistumas suvehooajaks või tulemas mõni kuum kohting, kus vaja hea välja näha. Vahet pole, kuid kui ka teie eesmärgiks on lihasmassi kiire kogumine, siis see artikkel on kindlasti ka teie jaoks. 

Olen vahest paadunud „jõusaalirottidelt“ küsinud, et mis nad oleksid nõus maksma, kui nad saaksid nii „sõrmenipsutamisega“ juurde 3 kg lihasmassi. K...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tagasi uudise / artikli juurde

Üks sagedasemaid küsmusi, mida mulle alalõpmata esitatakse on: „Kuidas ma saaksin võimalikult kiiresti kasvatada märgatavalt lihasmassi?“ Tavaliselt on küsijaks mõni tüüp, kes minemas kooli kokkutulekule, valmistumas suvehooajaks või tulemas mõni kuum kohting, kus vaja hea välja näha. Vahet pole, kuid kui ka teie eesmärgiks on lihasmassi kiire kogumine, siis see artikkel on kindlasti ka teie jaoks. 

Olen vahest paadunud „jõusaalirottidelt“ küsinud, et mis nad oleksid nõus maksma, kui nad saaksid nii „sõrmenipsutamisega“ juurde 3 kg lihasmassi. K...

Tundub päris huvitav artikkel, mis teised arvavad ?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tundub huvitav jah, kuid mõtlen et, kas sedasi ka on, et ainult kaks nädalat seda kava järgides juba mingit tulemust annab, veits nagu lühikeseks jääb see aeg. Ma tean, et ise võib ju rohkem aega seda kava kasutada, aga mõtlengi just seda, et kas ta tõesti on andnud 2 nädalaga tulemusi.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lugesin ka seda artiklit eile ja äratas ka minus huvi, olen varem ka teinud saksa mahutreeningut, kui muud ei andnud, siis vastupidavust kindlasti korduste sooritamiseks. Siin selle 10x10 korral on tähtsaim just see 402, mis esmapilgul tundub kerge, aga proovi nüüd harjutust läbi teha kasvõi ilma raskuseta nii, et 4 sekundit lased alla ja 2 sekundit surud üles- 4 sekundit on ikka väga pikk aeg. Seega läheb kokku ühe seeria tegemiseks 60 sekundit.

Olen teinud varasemalt ka ajaga trenni, kus ühe seeria kestvuseks tuli esmalt 30sekundit ja iga nädala tagant lisandus 5 sekundit. 40 sekundit seeria oli juba väga väga raske.

Arvan, et alguses pole väga pikemalt mõttekas seda kava teha, kui teha, siis jätta vahele taastumiseks pikem aeg või vahelduseks teha näiteks 2 nädalat püramiidi, sest nii kui järjest teha 2-3 kuud seda kava on ületreening kiire tulema...

Kindlasti proovin selle varsti ära, kui massiperioodi tegema hakkan või kui püramiidi tehes progress jääb aeglasemaks :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.