jurassic5 0 Teavita postitusest Postitas Märts 3, 2010 (muudetud) kui palju võib suitsetamine kaalutõusu takistada?olen 175cm aga kaalun 55-60 kilo,söön peaaegu kaks korda rohkem kui kestahes peres aga kaal ei tõuse mingi väega Muudetud Märts 3, 2010 kasutaja jurassic5 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kike89 0 Teavita postitusest Postitas Märts 3, 2010 Esiteks jäta maha Et midagi juurde tulema hakkaks peaksid mingit toitumisplaani jälgima hakkama, trenn on ka hea asi! Valgud, süsivesikud, rasvad, kiudained kindlates kogustes vastavusse... Suitsetamine kindlasti mõjutab kaalu.. Olenevalt organismist erinevalt.. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Snoopie 0 Teavita postitusest Postitas Märts 3, 2010 Usun et see suitsetamine pole mingi faktor.Olen kõike katsetanud lihtsalt, et tõestada inimestele nende eksimust kui ma suitsetasin. Suutsin joosta nagu iga teine asjaga tegelenu väikese trenniga ning suutsin jõutrenni teha ja kasvada - polnud mul häda midagi.Asi on kindlasti toitumises. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Märts 3, 2010 Sama vastus mis teises teemas: Pane päeva kava siia kirja ja samas löö ka sellest kaloriarvutist läbi. Pane kirja ka toitainetehulgad: Valgud, rasvad, sv iga toidukorra juurde. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides