Jump to content
Eluminal

Lihase säilitamine

Recommended Posts

Kas on võimalik kasvatada lihast või vähemalt hoida seda mis on, kui käin 3x nädalas jõusaalis, 3x taipoksis ja 5-6x jooksmas.(Olen nn hardgainer)

Hommikul jooksmine kulutab umbes 400-500kcal

taipoks - 1300 kcal

jõusaal - 300 kcal

Bav on mul 2153 kcal

Kui nt esmaspäeval on taipoks ja jooks siis päevane energia kulu on 2153+1300+500=4000kcal, jõusaalipäeval u.3000 kcal. Kas sellest piisab siis et lihas säiliks? või söön veel 500 lisa kalorit?

Praegu käin jõusaalis 4x nädalas ja söön päevas 2500kcal ja lihas kasvab vaikselt.

Kas nende arvude põhjal saab öelda et lihas ära ei kao? muidugi on toitumine paigas enne igat trenni palju süsivesikuid ja valku ja peale trenni kohe valgu jook ka.

Rasva pärast ma muretsema ei pea sest seda mul ei tule kuidagi juurde...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lihas säilib keskpärase vormi mõttes siis kui nädalas teed kaks kerget jõusaali trenni- pool keha ühel päeval kergel viisil ja järgmisel päeval ülejäänud pool kergelt. Nii on lihas toonuses ehk paistes kergelt koguaeg. Kui üldse ei treeni, siis aga lihas kaob muidugi.

Ma soovitaks lihtsalt kerget kahte treeningut nädala kohta lihasmassile, siis ta säilib küll, jao led veidi paremas vormis lihasmassi mõistes, kui tavaline pühapäeva jalutaja.

Olen ka ise suhtunud alati nii, et jõusaalis kulutan 300 kalorit, see arv tundub ka mulle aus olema.

Aga treeningute hulk mille tõid, oleks tavapärasele inimesele ülejõu käiv.Seal juhtub tavalise inimesega see, et ta on pärast jooksmist väsinud ja tüdinenud ja ei suuda järgmised 2 päeva mingidki kvaliteetset lisa-treeningut enam teha. Aga kui tunend et sinul on energia olemas selel jaoks, siis anna minna, on palju sisukat tegevust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sellist trenni olen varem ka teinud aga vana aasta õhtul tõmbasin lihase puusas ära ja olen 1,5 kuud ainult jõusaalis käinud, küsisin seda selle pärast et varem on koguaeg lihas vähenenud, aga siis ei olnud toitmine paigas ka, enne trenni ja peale trenni oli tihti 2 tundi vahet kuni sõin. Nüüd enam seda probleemi pole ja küsingi et kas siis peaks lihast juurde tulema ja jõudu ka? Või annab veel midagi teha?

Muudetud kasutaja Eluminal poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Isegi mõni aasta tagasi peale v2ga füüsilist tööp2eva samamoodi trenni tehtud, endal j2i küll kaalunumber selleks ajaks seisma, ju ei jõud enam piisavalt syya, kuigi sai ikka sea moodi söödud, pikalt v2ga ei teinud kuna, ei olnud nagu erilist pointi, ja suht v2sitav oli ka, 6htati sai veel nii tunnike ujumist ka tehtud,nii et pühap2ev tundus ikka tõeliselt PÜHA päev.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
nii et selline kogus aeroobset lõhub lihast ja vahet ei ole palju söön?

Ex erinevaid tegureid ikka v2ga palju,kas ka t66l teed palju füüsilist, kasutad midagi taastumiseks ja v2ga palju muud, ega l6pmatuseni ei j6ua ka ja süüa, praegu ei j6uaks ma eluski niipalju syya kui tollal, iga hommik sai ikka üle 1000 cal sisse aetud, millest 2 tunni p2rast oli j2rel aint korisev k6ht, kasutaja Bulletproof tõi v2ga head artiklid v2lja,seal on kõik v2ga hästi ära seletatud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×