Ahto112 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Kumb kükkimine on ohutum liigestele....kas kükk natuke alle paralleeli või siis sügavkükk, mis läheb nii sügavale kui võimalik ja siis üles. Küsin kuna ise teen enamasti nn kükki, mitte sügavkükki, kuid on erinevaid arvamusi sellest. Usun et kui koguaeg sügavkükki teha, siis ei pea põlved kaua vastu....just nn tavalisel jõusaalikülastajal. Eks lihase seisukohalt on ta kindlasti natuke arendavam...aga jah...ootaks just treeneritelt/teadjatelt arvamust:) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
timo- 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Kumb kükkimine on ohutum liigestele....kas kükk natuke alle paralleeli või siis sügavkükk, mis läheb nii sügavale kui võimalik ja siis üles. Küsin kuna ise teen enamasti nn kükki, mitte sügavkükki, kuid on erinevaid arvamusi sellest. Usun et kui koguaeg sügavkükki teha, siis ei pea põlved kaua vastu....just nn tavalisel jõusaalikülastajal. Eks lihase seisukohalt on ta kindlasti natuke arendavam...aga jah...ootaks just treeneritelt/teadjatelt arvamust:)paralleeli ikka Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ahto112 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 ma ise olen ka sama meelt, kuid meil ühe sõbraga tekib koguaeg vaidlus selle peale Mina olen paralleeli poolt ja tema tulihingeline sügavküki pooldaja...et alla ja kiiresti üles.... et enamus treenereid ikka nii soovitab jne....mina jälle kuulen soovitusi koguaeg, et nõks alla paralleeli....saan aru et tõstespordis see oluline. Nüüd üritangi siin teadjate käest küsides tõele lähemale jõuda Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Triitseps 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 The truth is out there.Selles teemas ei ole absoluutset tõde olemas. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ahto112 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Seda minagi mõtlen:D aga mõtlen seda nn tavalise jõusaalikülastaja koha pealt, kes teeb näiteks 1 x nädalas kükke ja neid ka ainult sügavaid. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lydon112 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Seda minagi mõtlen:D aga mõtlen seda nn tavalise jõusaalikülastaja koha pealt, kes teeb näiteks 1 x nädalas kükke ja neid ka ainult sügavaid.Kui oled lihtne harrastaja, siis pean oluliseks mitmekesisust. Kükk, poolkükk, rinnal kükk, poolkükist üles hüpped kangiga, käärkükk, jalapress, kõiksugused staatika harjutused jalgadele, pausiga kükid ....jne. Kõik oleneb sinu eesmärgist, kuhu tahad jala treenimsiega jõuda.Klassikalise tõstmise harrastajana on minu leib - sügavkükk... muidugi saab ka seda teha mitmel erineval viisil. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
inside14 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Tõesti need vaidlused meie saalis tüütavad ära juba. Nii palju kui mina artikleid lugenud ja ennast kursis hoidnud siis sügavkükk on siiski klassikalise tõstmisega tegeljatele. Sest sealt on vaja sügavalt üles tulla. Kahtlemat sp ka Kuningas seda suure häälega soovitas, sest tema on tõstja, kuid me kõik ei ole seda. Eesmärgid on erinevad. Mina jään oma täisküki juurde mitte ei hakka nüüd teiste soovitusel sügavkükki tegema. Olen 5 aastat saalis käinud ja näen ning tunnen, mis minule on hea ja õige. Kindlasti tasub ka muid variante proovida aga kui ei sobi siis ei sobi. Valiku küsimus...ideaalset harjutust ei ole olemas ehk räägime jälle kükist...II osa Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Janar Rückenberg 172 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Täpselt nii, tõde on kusagil poolküki ja täisküki vahepeal )). Nagu juba oma artiklites ütlesin, arvan, et täiskükki soovitatakse mingist inertsist oluliselt rohkem, kui seda praktikas tegelikult tehakse. Ise soovitan sulle jääda lihtsalt kükkimise juurde. Definitsiooni, mida pean kükiks saad siit:http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...mp;top=top.limehttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...mp;top=top.limeKumb on liigesele ohutum??? Kahtlustan siiski, et kui põlvesid silmas pidada, siis kükk on mõnevõrra leebem, kuna maksimaalsele sügavusele minnes ei saa te seda teha nii, et põlved varvastest ei mööduks. Te kukute lihtsalt pikali. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ahto112 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Ma ise olen sellega nõus täiesti ise ma teen nii et alla paralleeli nõks ja väga harva ka sügavaid ning leian et sügavatele peaksid keskenduma põhiliselt just tõstjad ning treenin ka niimoodi edasi....aga mis sellest arvata kui näiteks naine, kes pole kunagi kükk ega jõutrenni teinud pannakse kohe sügavkükke tegema? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ahto112 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Seda artiklit lugenud jah ja ka kõike mis siin veel leidub üritangi nüüd siis saada kinnitust oma veendumustele ja teiste treenerite sõnadele Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ahto112 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Tõesti need vaidlused meie saalis tüütavad ära juba. Nii palju kui mina artikleid lugenud ja ennast kursis hoidnud siis sügavkükk on siiski klassikalise tõstmisega tegeljatele. Sest sealt on vaja sügavalt üles tulla. Kahtlemat sp ka Kuningas seda suure häälega soovitas, sest tema on tõstja, kuid me kõik ei ole seda. Eesmärgid on erinevad. Mina jään oma täisküki juurde mitte ei hakka nüüd teiste soovitusel sügavkükki tegema. Olen 5 aastat saalis käinud ja näen ning tunnen, mis minule on hea ja õige. Kindlasti tasub ka muid variante proovida aga kui ei sobi siis ei sobi. Valiku küsimus...ideaalset harjutust ei ole olemas ehk räägime jälle kükist...II osaMa tean jah juba tglt sinu arvamust Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ahto112 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Endale mulle meeldis see artikkel : http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=5797 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
dirty scorpion 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Ma ise olen sellega nõus täiesti ise ma teen nii et alla paralleeli nõks ja väga harva ka sügavaid ning leian et sügavatele peaksid keskenduma põhiliselt just tõstjad ning treenin ka niimoodi edasi....aga mis sellest arvata kui näiteks naine, kes pole kunagi kükk ega jõutrenni teinud pannakse kohe sügavkükke tegema?Kohe alguses vast ei oleks hea panna sügavkükke tegema, muidugi kui ta saab neid ilusti teha miks mitte- aga paljudel ei ole puusad piisavalt painduvad selle jaoks,et nii madalale laskuda. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
belvedere 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Mina nt ei saagi alla paralleeli, "ass to the grass" kükkida, st põhimõtteliselt keha ei lase ka ilma kangita võtta asendit, kus reied on vastu säärt, aga alaselg poleks kumer. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Innovative 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Kui oled lihtne harrastaja, siis pean oluliseks mitmekesisust. Kükk, poolkükk, rinnal kükk, poolkükist üles hüpped kangiga, käärkükk, jalapress, kõiksugused staatika harjutused jalgadele, pausiga kükid ....jne. Kõik oleneb sinu eesmärgist, kuhu tahad jala treenimsiega jõuda.Klassikalise tõstmise harrastajana on minu leib - sügavkükk... muidugi saab ka seda teha mitmel erineval viisil.kuidas see rinnal kükk käib, et peab raskust rinna kõrgusel hoidma?ise teen seda harjutusttäitsa alla mina küll ei suuda lasta Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
H2TheO-Z 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 kuidas see rinnal kükk käib, et peab raskust rinna kõrgusel hoidma?ise teen seda harjutusttäitsa alla mina küll ei suuda lasta Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
RihoK2go 5 Teavita postitusest Postitas Veebruar 26, 2010 Lydon112 on õigus - teha tuleb mitte küki niisama, vaid kõikvõimalikke variatsioone sellest."Kükk, poolkükk, rinnal kükk, poolkükist üles hüpped kangiga, käärkükk, jalapress, kõiksugused staatika harjutused jalgadele, pausiga kükid" - minu lemmik on kükk rinnal, sest siis ei ole võimalust, et kükk muutub seljakallutuseks.Kui teha alljärgnevat kükki, siis on kükk ikka kükk. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ahto112 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 28, 2010 See jah hea, vahest teen sellist isegi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matjusm 24 Teavita postitusest Postitas Veebruar 28, 2010 "Kükk, poolkükk, rinnal kükk, poolkükist üles hüpped kangiga, käärkükk, jalapress, kõiksugused staatika harjutused jalgadele, pausiga kükid" - minu lemmik on kükk rinnal, sest siis ei ole võimalust, et kükk muutub seljakallutuseks.Või siis kõige raskem kükk üldse, peakohal kükk: Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
batmannu 22 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2010 hahaha.. minu jaoks uus ja kõige haigem kükk SISSY SQUAT (mis see eesti keeles olla võiks?)video ka - Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
smack 2 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2010 Ma isikilikult arvan, et kui tehnikat mõistad ning pead ennast vähegi sportlaseks, siis ikka kükkida nii sügavale kui venivus võimaldab. Ehk siis jah sügavkükki. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2010 hahaha.. minu jaoks uus ja kõige haigem kükk SISSY SQUAT (mis see eesti keeles olla võiks?)video ka - Mulle tundub, et sellise kükiga lõhub ennast väga kiiresti ära. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
smack 2 Teavita postitusest Postitas Juuni 3, 2010 (muudetud) hahaha.. minu jaoks uus ja kõige haigem kükk SISSY SQUAT (mis see eesti keeles olla võiks?)video ka - Kas see mitte pole juhend, kuidas saada strippariks? Meenutab nagu tantsiks... Muudetud Juuni 3, 2010 kasutaja smack poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides