Jump to content
salumaa

jõutõstmine

Recommended Posts

Selline küsimus: kas jõutõstmise võistlustel üldiselt lubadakse kasutada jõutõmbes "wrist strap"'e? (ei tea täpset eestikeelset nimetust nendele)

Umbes sellised näevad välja: 51046.gif

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ei lubata.

See on võibolla veidi loll küsimus minupoolt aga kuidas siis tohib kasutada teisi abivahendeid nagu surumissärke mis su sooritusvõimet tõstavad aga rihmasid mitte?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
See on võibolla veidi loll küsimus minupoolt aga kuidas siis tohib kasutada teisi abivahendeid nagu surumissärke mis su sooritusvõimet tõstavad aga rihmasid mitte?

Särgid on tegelikult algselt mõeldud selleks, et vigastusi vältita mitte, et nüüd rohkem suruda/tõmmata/kükkida.

Muudetud kasutaja JarmoOberst poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Särgid on tegelikult algselt mõeldud selleks, et vigastusi vältita mitte, et nüüd rohkem suruda/tõmmata/kükkida.

Ok. Mulle alguses tundus see kuidagi veider et surumises on selline abivahend lubatud, tõmbamises aga mitte.

Kas vahest tehakse ka selliseid jõutõstmise võistluseid kus võib ka rihmasid kasutada?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ok. Mulle alguses tundus see kuidagi veider et surumises on selline abivahend lubatud, tõmbamises aga mitte.

Kas vahest tehakse ka selliseid jõutõstmise võistluseid kus võib ka rihmasid kasutada?

Tõmbamises on ka trikood ja kükkimises samuti.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Noh, me võime paljude IPF reeglite üle vaielda, et miks ei ole lubatud see ja miks on lubatud too jne. Miks ei või surumisel jalg sentimeetritki liikuda või miks ei tohi pead tõsta... Aga reeglid on reeglid, ja meie neid muuta ei saa. Minu arust ei vii need vaidlused kuhugi, fakt jääb ikka faktiks - tõsterihmad on keelatud.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Noh, me võime paljude IPF reeglite üle vaielda, et miks ei ole lubatud see ja miks on lubatud too jne. Miks ei või surumisel jalg sentimeetritki liikuda või miks ei tohi pead tõsta... Aga reeglid on reeglid, ja meie neid muuta ei saa. Minu arust ei vii need vaidlused kuhugi, fakt jääb ikka faktiks - tõsterihmad on keelatud.

Ok selge. Tuleb siis lihtsalt haarde tugevust hakata treenima kui on soov kunagi võistlustelt osa võtta.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.