salumaa 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 19, 2010 tere kus toimub mõni jõutõstmis võistlus ja kas on sinna võimalik kanditeerida kui olen 15 aastat vana. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Janno R. 4 Teavita postitusest Postitas Veebruar 19, 2010 tere kus toimub mõni jõutõstmis võistlus ja kas on sinna võimalik kanditeerida kui olen 15 aastat vana.Tere, siit saad infohttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=5804 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matjusm 25 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 Selline küsimus: kas jõutõstmise võistlustel üldiselt lubadakse kasutada jõutõmbes "wrist strap"'e? (ei tea täpset eestikeelset nimetust nendele)Umbes sellised näevad välja: Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
emmimees 1 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 Randmesidemed, miks ei peaks tohtima... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jarmo Oberst 7 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 Randmesidemed, miks ei peaks tohtima...Need pole randmesidemed, need on rihmad millega käed kangi küljest ära ei libise. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 Ei lubata. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matjusm 25 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 Ei lubata.See on võibolla veidi loll küsimus minupoolt aga kuidas siis tohib kasutada teisi abivahendeid nagu surumissärke mis su sooritusvõimet tõstavad aga rihmasid mitte? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jarmo Oberst 7 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 (muudetud) See on võibolla veidi loll küsimus minupoolt aga kuidas siis tohib kasutada teisi abivahendeid nagu surumissärke mis su sooritusvõimet tõstavad aga rihmasid mitte?Särgid on tegelikult algselt mõeldud selleks, et vigastusi vältita mitte, et nüüd rohkem suruda/tõmmata/kükkida. Muudetud Veebruar 22, 2010 kasutaja JarmoOberst poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matjusm 25 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 Särgid on tegelikult algselt mõeldud selleks, et vigastusi vältita mitte, et nüüd rohkem suruda/tõmmata/kükkida.Ok. Mulle alguses tundus see kuidagi veider et surumises on selline abivahend lubatud, tõmbamises aga mitte. Kas vahest tehakse ka selliseid jõutõstmise võistluseid kus võib ka rihmasid kasutada? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jarmo Oberst 7 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 Ok. Mulle alguses tundus see kuidagi veider et surumises on selline abivahend lubatud, tõmbamises aga mitte. Kas vahest tehakse ka selliseid jõutõstmise võistluseid kus võib ka rihmasid kasutada?Tõmbamises on ka trikood ja kükkimises samuti. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 See on võibolla veidi loll küsimus minupoolt aga kuidas siis tohib kasutada teisi abivahendeid nagu surumissärke mis su sooritusvõimet tõstavad aga rihmasid mitte?Noh, me võime paljude IPF reeglite üle vaielda, et miks ei ole lubatud see ja miks on lubatud too jne. Miks ei või surumisel jalg sentimeetritki liikuda või miks ei tohi pead tõsta... Aga reeglid on reeglid, ja meie neid muuta ei saa. Minu arust ei vii need vaidlused kuhugi, fakt jääb ikka faktiks - tõsterihmad on keelatud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matjusm 25 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 Noh, me võime paljude IPF reeglite üle vaielda, et miks ei ole lubatud see ja miks on lubatud too jne. Miks ei või surumisel jalg sentimeetritki liikuda või miks ei tohi pead tõsta... Aga reeglid on reeglid, ja meie neid muuta ei saa. Minu arust ei vii need vaidlused kuhugi, fakt jääb ikka faktiks - tõsterihmad on keelatud.Ok selge. Tuleb siis lihtsalt haarde tugevust hakata treenima kui on soov kunagi võistlustelt osa võtta. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Veebruar 22, 2010 Ok selge. Tuleb siis lihtsalt haarde tugevust hakata treenima kui on soov kunagi võistlustelt osa võtta.Just, täpselt! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides