Jump to content
Sign in to follow this  
Lightheaded

Akinator - veebigeenius

Recommended Posts

Jep, mul oli selle lehe avastamine juba eelmine aasta. Sai ikka igasugu isikuid välja mõeldud, aga mõnel üksikul juhul pani puusse ka :D

eesti tegelased arvab hästi ära, arvatavasti ip'ga kuidagi seotud ? et saab aru et eesti ip..
Täitsa võimalik. Praegu proovisin teises kohas ka Kiivikast, aga nüüd enam ei tulnud. Hostname on välismaa oma ja üheks küsimuseks oli "Does your character live in your country?"

Pidasin silmas Marek Kalmust ja see akinator pakkus mulle mingit Fekete Lazlot :) Ja teist korda pakkus Pudzianowskit, kuigi ma ütlesin, et pole poolakas :D

Ja nüüd 3nda korraga sain hoopis Kiivikase :D Kuradi pull asi ikka :D

Ma üritasin testi mõttes ka mingi 5korda Kiivikast saada aga ei tulnud ära :D ja vajalik on küsida mingi 2korda,et is your character an actor? :)

Toomas-Hendrik Ilvesega tuli väike loogika viga sisse :D .Peale küsimust , et kas tegu balti riikidega pakkus leedut ja lätit .Oleks üsna loogiline , et järgmisena küsiks eestit , aga läks hoopis horvaatiasse ja rumeeniasse :) .Lõpuks küsimuse peale , et kas asub sinuga samas riigis tuli Toomas ära. Ma nendest IP-dest ja värkidest suurt ei jaga (ei ole itimees :D ) , aga asun hetkel hiinas (arvuti on küll eestist kaasa võetud) :D