Lightheaded 0 Report post Posted February 19, 2010 http://en.akinator.com/Väga hull värk ikka. Ott Kiivika tundis ära nagu nalja. Nagu ka Toomas ja Evelin Ilvese, Arnold Schwarzeneggeri, simpsonite Barney ja koer Laika. Share this post Link to post Share on other sites
LauraL 80 Report post Posted February 19, 2010 Jep, mul oli selle lehe avastamine juba eelmine aasta. Sai ikka igasugu isikuid välja mõeldud, aga mõnel üksikul juhul pani puusse ka Share this post Link to post Share on other sites
Lightheaded 0 Report post Posted February 19, 2010 Eks ta vahest paneb jah. Aga kui ta ära ei arva, saad soovitada ka ning mõne aja pärast uuesti proovides on ka see isik andmebaasi kantud. Kahju et asjade arvamine ei tööta.. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted February 19, 2010 Omg, isegi Tim Alleni arvas ära Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted February 19, 2010 Arvas tõesti ära, kuid üldistas. Lõpuks siiski alistasin, aga sellegipoolest peaaegu õigel teel. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted February 19, 2010 Kate Hudsonit ei arva ära >< Tükk aega juba proovib Share this post Link to post Share on other sites
Belfort 0 Report post Posted February 19, 2010 eesti tegelased arvab hästi ära, arvatavasti ip'ga kuidagi seotud ? et saab aru et eesti ip.. Share this post Link to post Share on other sites
Lightheaded 0 Report post Posted February 20, 2010 eesti tegelased arvab hästi ära, arvatavasti ip'ga kuidagi seotud ? et saab aru et eesti ip..Täitsa võimalik. Praegu proovisin teises kohas ka Kiivikast, aga nüüd enam ei tulnud. Hostname on välismaa oma ja üheks küsimuseks oli "Does your character live in your country?" Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted February 20, 2010 Pidasin silmas Marek Kalmust ja see akinator pakkus mulle mingit Fekete Lazlot Ja teist korda pakkus Pudzianowskit, kuigi ma ütlesin, et pole poolakas Ja nüüd 3nda korraga sain hoopis Kiivikase Kuradi pull asi ikka Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted February 20, 2010 Ma ka Kalmust kätte ei saanud. Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted February 20, 2010 Ma ka Kalmust kätte ei saanud.Ma lisasin nüüd Kalmuse nime ka sinna, ei tea kas kunagi saab tema ka kätte Share this post Link to post Share on other sites
Djud 1 Report post Posted February 20, 2010 Ma üritasin testi mõttes ka mingi 5korda Kiivikast saada aga ei tulnud ära ja vajalik on küsida mingi 2korda,et is your character an actor? Share this post Link to post Share on other sites
ants16 0 Report post Posted February 20, 2010 (edited) Kristina Smiguni arvas ära Edited February 20, 2010 by ants16 Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted February 20, 2010 Teen praegu Kiivikase kohta ja küsimus on selline: "Has your character been in love with ur mother?" Loool Share this post Link to post Share on other sites
Lightheaded 0 Report post Posted February 20, 2010 See ikka oleneb. Nüüd arvas kiivikase esimese korraga mingi 9 küsimusega ära. Ulme pilt on Share this post Link to post Share on other sites
timo116 0 Report post Posted February 20, 2010 Ma lisasin selle pildi Otist sinna Lisasin ka Kalmuse nime sinna kuid ikka pole saanud. Share this post Link to post Share on other sites
Okk 39 Report post Posted February 20, 2010 Toomas-Hendrik Ilvesega tuli väike loogika viga sisse .Peale küsimust , et kas tegu balti riikidega pakkus leedut ja lätit .Oleks üsna loogiline , et järgmisena küsiks eestit , aga läks hoopis horvaatiasse ja rumeeniasse .Lõpuks küsimuse peale , et kas asub sinuga samas riigis tuli Toomas ära. Ma nendest IP-dest ja värkidest suurt ei jaga (ei ole itimees ) , aga asun hetkel hiinas (arvuti on küll eestist kaasa võetud) Share this post Link to post Share on other sites
Lightheaded 0 Report post Posted February 20, 2010 Ma lisasin selle pildi Otist sinna Lisasin ka Kalmuse nime sinna kuid ikka pole saanud.Selle lisamisega läheb paar päeva aega. Nad vaatavad enne ise üle selle. Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted February 22, 2010 Päris huvitav jah. Savisaare tundis ka päris ruttu ära ja Eda-Inese leidis ka kähku Otti ei leidnud ta mul ka Share this post Link to post Share on other sites
gymer 0 Report post Posted February 22, 2010 Päris normaalne. Kerli Kõivu arvas ära Share this post Link to post Share on other sites
Madis232 0 Report post Posted February 22, 2010 mõtlesin eda ines etti´kohta aga pakkus maarja liis ilusat hoopis . mingi ebakõla eurovisiooniga vms. Séllessuhtes FEIL Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted February 24, 2010 Ei päris kino asi. Ülemaailma tunud inimesed leiab ikka kibe kärmelt üles. Share this post Link to post Share on other sites