Jump to content
kallas16

abi palun;

Recommended Posts

tere tahaks hakata siis treenima aga olen kuulnud et niisama tühja rabelemine ei ole kasulik,et siis tahaks teada selle kava kohta natuke olen siis 15 hetkel veel aga tahan treenima hakata aga ei tea kuidas algust teha.sõber rääkis et käid jõusaalis ära ja vaatad kui palju sa midagi jõuuad teha ja lased kellelgi endale kava kokku panna mida kui palju jne.aga mida peaks vaatama seal jõusaalis et saaks lasta kellelgi kava kokku panna ja siis toitumiskava kah: ootan siis vastuseid ja nõu: aitähh

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
tere tahaks hakata siis treenima aga olen kuulnud et niisama tühja rabelemine ei ole kasulik,et siis tahaks teada selle kava kohta natuke olen siis 15 hetkel veel aga tahan treenima hakata aga ei tea kuidas algust teha.sõber rääkis et käid jõusaalis ära ja vaatad kui palju sa midagi jõuuad teha ja lased kellelgi endale kava kokku panna mida kui palju jne.aga mida peaks vaatama seal jõusaalis et saaks lasta kellelgi kava kokku panna ja siis toitumiskava kah: ootan siis vastuseid ja nõu: aitähh

Võimalusi on lausa mitu.Kindlasti peaksid teadma jah milleks sa üldse võimaline oled,ennem kui kava hakkad/lased hakata tegema.Samuti mängib väga suurt rolli toitumine,kui ei ole toit paigas siis ei kasva ka lihas.Toitumiskava ja treeningkava saad samuti siit samaselt lehelt

*Tellid siit Fitness lehelt endale toitumiskava/treeningkava.

*Personaaltreener,kes sulle ka kava koostab.

Loodan,et said mingit aimugi...kui ei,postita julgelt.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

okei aitähh ma lähen käin see nädalavahetus jõusaalis ära ja siis kirjutan täpsemalt mida ja kuipalju jõuan ja kui palju kaalun kaalust tean niipalju et peaksin olema 60kg.ja siis pean jah vaatama kava kah kellelgi teadjal/tegijal laskma koostada.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
okei aitähh ma lähen käin see nädalavahetus jõusaalis ära ja siis kirjutan täpsemalt mida ja kuipalju jõuan ja kui palju kaalun kaalust tean niipalju et peaksin olema 60kg.ja siis pean jah vaatama kava kah kellelgi teadjal/tegijal laskma koostada.

Alguses pole vast mõtet nn "tegijakava". Vaata kuidas keha reagieerib algajate ja edasijõudnute kavaga. Söömise koha pealt - mina sinu asemel sööks nii palju kui vähegi võimalik.Päris kõike ka näost sisse ei ajaks. Loe foorumist mis hea ja kasulik ning anna minna. Toidulisandite poole eriti pilku veel ei pööraks.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esimese nädala või paar käid nagunii alles avastamas ja testimas nagu su sõber sulle ütles. Proovid järgi kui palju jõudu sul enam-vähem algselt on, tutvud masinatega jms. Siis sobib näiteks algajate kava. Kui ennast juba mugavalt tunned siis võid liikuda edasijõudnute kava juurde. Olenevalt sellest kas sa tahad 2 või 3 korda nädalas trennis käia tee oma valik. Rohkem kui 3 korda nädalas pole alustades kasulik.

Söömisele ei pea veel hiiglasliku rõhku panema, arened nagunii aga võiksid jälgida, et sööd valgurikkaid aineid ja 4-6 korda päevas. Munad, piim, kodujuust, juust, kohupiim, liha...kõik need on head valgurikkad toidud mida võiksid oma menüüse lisada. :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
No kui toit päris paigas pole siis see ei tähenda, et lihas ei kasvaks.

Kasvab ikka.

arvan ka sama,endal ka toitumine päris paigas ei ole,aga vaikselt ikka tulemused paranevad. :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõtlesin pigem 4 korda päevas, -6 on igaksjuhuks kui ta rohkem süüa tahab. Muidu äkki saab aru, et tal ei tasuks üle 4 korra süüa. 4 söögikorda päevas pole midagi ebareaalset talle. Hommik, lõuna, õhtuoode/peale trenni, õhtu. Hiiglasliku rõhku ei peagi panema alguses aga esimene asi mis jõutrenni toitumisega kaasas käib on, et süüa rohkem kordi päevas väiksemaid koguseid, et keha koguaeg toitainetega varustatud oleks. On võimalik palju anaalsemaks minna toitumisega. :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

piimatooteid ma söön päeva jooksul päris palju,juustu ja sellist kah arvan et esijalgu hakkan käima 2 korda nädalas ja siis vaatan mis edasi saab aga jah kui keegi oskab koostada hea kava mulle ja sama kaalu järgi umbes siis oleksin väga tänulik: kuna jah kavaga pidi see värk nagu paremini toimima kui niisama ilma kavata seal jõusaalis käimine:

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.