Jump to content
Capricorn

Olümpial osalev nais-laskesuusataja

Recommended Posts

Varem Valgevenes elanud, kuid nüüd Kasahstani värvides võistlev laskesuusataja Jelena Hrustaljova (29) otsustas enne Vancouveri olümpiat poseerida alasti ajalehele Pressbol.

Hrustaljova, kes loodab kohta esikuuikus, tahtis end veel kuulsamaks teha, sest rahalist tuge Kasahstani laskesuusatamisel eriti pole, kirjutab Õhtuleht. Tal on isegi leping, et toetust saab ta edaspidi vaid Vancouveris kuue hulka tuleku korral.

http://pressball.by/news.php?t=0706&id=63506

Mida arvate? :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No ma arvan, et pole paha. :o

Ma natuke mõtlesin ka selle peale, et kas vahetult enne olümpiat on sobilik olümpiale mineval sportlasel selliseid pilte avaldada. Olümpia ikkagi ju selline nö. püha üritus. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma tahtsin täpselt sama öelda - tädi kisti paljaks ja tunne on täpselt selline nagu oleks mingi suvalisele jorsile kaamera kätte surutud ja see siis klõpsis ennast vigaseks. Ja välja ei tulnud mitte midagi. Täielik null kunstilise poole pealt.

Aga noh, samas ma pole ise ka mingi fotograaf, nii et ei tasu nüüd sisisema hakata, et 'tahaks näha et ise paremad teed'. Tõenäoliselt ei teegi. Aga kui inimene nagu teenib leiba piltide tegemisega, siis maitea.. ma ei maksaks talle küll midagi sihukeste piltide eest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kusjuures ma eile veidi isegi vaatasin seda võistlust ja tuli meelde see teema ning mõtlesin, et oleks hea näha kuidas ta riietega välja näeb. :unsure: Kahjuks aga ei mäletanud nime ega isegi riiki täpselt (arvasin, et Valgevene või Ukraina oli) ning olin maal ja netist (kasvõi siit teemast) vaadata ka ei saanud. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×